הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטיויטמין לא מגעיל?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
צריך המלצות למשהו עם טעם נטראלי או לפחות לא טעם של בנוזו כמו האופטימן של אופטימום, אני לא יכול לסבול אותו יותר ובדיוק נגמרת לי קופסה.
ניסיתי גם סולגר אותו עיקרון גועל נפש.

משה,אם אני לא טועה יש לסולגר מולטיויטמין לגבר,יש עליו תגובות טובות ולא נראה לי שיש לו טעם מגעיל.

משה,אם אני לא טועה יש לסולגר מולטיויטמין לגבר,יש עליו תגובות טובות ולא נראה לי שיש לו טעם מגעיל.

צריך המלצות למשהו עם טעם נטראלי או לפחות לא טעם של בנוזו כמו האופטימן של אופטימום, אני לא יכול לסבול אותו יותר ובדיוק נגמרת לי קופסה.
ניסיתי גם סולגר אותו עיקרון גועל נפש.
📢

ילד קטן,חוץ מלשבת ולמצוא טעויות של אנשים פה אין לך חיים,תמצא כבר חיים!!יש לסולגר מלא סוגים,אני מדבר על הכדורים בצבע ירוק לא זוכר בדיוק את השם של המוצר אבל זה נקרא מולטי ויטמין לגבר,אני לא מדבר על VM2000 או V75

ילד קטן,חוץ מלשבת ולמצוא טעויות של אנשים פה אין לך חיים,תמצא כבר חיים!!יש לסולגר מלא סוגים,אני מדבר על הכדורים בצבע ירוק לא זוכר בדיוק את השם של המוצר אבל זה נקרא מולטי ויטמין לגבר,אני לא מדבר על VM2000 או V75

אתה יודע יש שם לסוג אנשים כמוך,"פוץ".

לנושא:אתה מדבר על טעם לוואי או הטעם של הכדורים עצמם אני לא הבנתי?(משה)

• פותח/ת השרשור
חאלס לריב נמאס לי למחוק לכם תגובות אם לא שמתם לב...
אני מדבר על הטעם של הכדורים עצמם, לא משנה הזמנתי AST ננסה.

ל NOW יש מולטיויטמין שהוא בקפסולות ליקוי ג'ל
הם שחורות כאלו אבל כל אחת בגודל סוללת AAA
מנה יומית זה 2

יש לי מולטיויטמין שזה בשקיות קטנות לכל מנה וזה בטעם פירות כזה וואלה זה בן זונה אבל אני לא משתמש בזה
כי אני פוחד חח

משה,אתה יכול לפרט בבקשה למה יש צורך במולטיויטמין "לכל אחד"(גם אנשים עם תזונה מאוזנת) כמו שאמרת?

• פותח/ת השרשור
כי:

א. אתה "ספורטאי" אשר דורש יותר ויטמנים ומינרלים מהאדם הממוצע ומההמלצות המטומטות של ה RDA.
ב. אתה לא מקבל את מה שאתה אמור לקבל מהתזונה היומית, בתזונה המערבית כמעט תמיד יהיה מחסור במשהו, מה גם כדור אחד של מולטיויטמין אף פעם לא יהרוג אותך.
ג. הדבר יהיה נורא נפוץ בכמה עשרות אחוזים מהיום בעוד כ-10 שנים, רק לחכות ולראות.

תנסה של GNC,יש לו טעם של קיא אבל לא מחזיק הרבה זמן בפה
אם תהיה באיזור יבנה אני יכול לתת לך כמה כדורים ל'טעימה''
ודרך אגב מה רע בברזל כתוסף לגבר?
נתקעתי עם ברזל של GNC מה אתה אומר כדאי לתסף באיזה כדור לשבוע?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
גבר לא צריך תוספת צידית של ברזל בתזונה היומית (בהנחה שאוכל בשר) לאישה זה יכול להועיל, לגבר זה פשוט מיותר.
יש כמה מסמכים שזה יכול לעשות בעיות לב ועוד כמה דברים לא יעילים (בעודף ברזל בתזונה, מה שלגבר נורא קל להגיע בתזונה היומית).
שים לב שכל מולטיומטין שמכבד את עצמו שם כמות נורא מעטה של ברזל או שלא שם בכלל (לדוגמא באופטימן אין בכלל).
אם אתה רוצה תחפש את המסמכים ב PUBMED, אין לי אותם בשלוף.

גבר לא צריך תוספת צידית של ברזל בתזונה היומית (בהנחה שאוכל בשר) לאישה זה יכול להועיל, לגבר זה פשוט מיותר.
יש כמה מסמכים שזה יכול לעשות בעיות לב ועוד כמה דברים לא יעילים (בעודף ברזל בתזונה, מה שלגבר נורא קל להגיע בתזונה היומית).
שים לב שכל מולטיומטין שמכבד את עצמו שם כמות נורא מעטה של ברזל או שלא שם בכלל (לדוגמא באופטימן אין בכלל).
אם אתה רוצה תחפש את המסמכים ב PUBMED, אין לי אותם בשלוף.

זה אני יודע.. אותו דבר בנוגע ליוד במדינות מפותחות התזונה עשירה ביוד ולהוסיף את זה למולטי בכמויות גדולות גם יהיה דבילי.

נראה לי עליתי על משה,הוא רוצה מאיתנו צומי חח,הוא שאל על הויטמינים פה ורוצה שנמצא לו סידרה לראות על הבוקר שהוא אוכל את הארוחת בוקר שאמר שלא טעימה לו חח,נראה לי השאלה הבאה היא אם יש פה טבח שיכול לבוא לבשל לו ארוחות טעימות חח

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית