הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטיויטמין לא מגעיל?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
צריך המלצות למשהו עם טעם נטראלי או לפחות לא טעם של בנוזו כמו האופטימן של אופטימום, אני לא יכול לסבול אותו יותר ובדיוק נגמרת לי קופסה.
ניסיתי גם סולגר אותו עיקרון גועל נפש.

• פותח/ת השרשור
קיבלתי את ה AST 32X אחלה של דבר, לא מסריח לא מגעיל חסר טעם לחלוטין.
החיסרון היחיד שהכדורים קצת מתפוררים אבל לא נורא אפשר לשרוד.
סה"כ קנייה משתלמת הוא יותר זול מהאופטימן בגלל שיש 25% הנחה על הקופסה הגדולה של ה200 כדורים כי היא חדשה, בנוסף צריך לשתות רק כדור 1 ששווה ערך ל3 כדורים של אופטימן מבחינת המינונים ככה שחוסכים גם בזה.

• פותח/ת השרשור
הם יגידו לך הכל, רשום serving size על הקופסה 1 והמינונים כמעט זהים לאופטימן (3), ההבדל היחידי הקריטי הוא ויטמין E שגם ככה מיותר במינונים שיש שם ובאופטימן יש אמינו BLEND עם ג'נסינג ועוד מלא חרא שמפריע להירדם.

הם יגידו לך הכל, רשום serving size על הקופסה 1 והמינונים כמעט זהים לאופטימן (3), ההבדל היחידי הקריטי הוא ויטמין E שגם ככה מיותר במינונים שיש שם ובאופטימן יש אמינו BLEND עם ג'נסינג ועוד מלא חרא שמפריע להירדם.

אז אם אני אקח את זה, יהיו לי נדודי שינה???

באיזה שעה שתית את האופטימן? חשוב לי לדעת כי אני מתכוון להזמין ויש לי גם ככה בעיות שינה,
גם אם אני אקח בבוקר יהיו לי בעיות?😳

הקטע שבצנטרום יש ברזל ואני לא רוצה. (18 מ"ג שזה דיי הרבה למולטי ובכלל לגבר)

משה אפשר לקבל קצת הסבר במה צנטרום שונה ממולטיביטמין?אני מדבר על מינונים של ויטמין B,C,A ועוד כמה דברים למשח כמו שאמרתה ברזל?? למשל בכדור של צנטרום ומולטיביטמין מה שונה במינונים שבכדור שלהם למשל?

תודה .

• פותח/ת השרשור
שזה מותאם לסבתות ואתה לא סבתא.
המינון של הויטמנים של זה 100% מכל ויטמין, קודם כל אם שליש מזה יספג בגוף אתה ואני נגיד תודה אבל אני יותר בקטע של חמישית מזה, דבר שני זה מעט לספורטאי ולא מותאם בכלל.

שזה מותאם לסבתות ואתה לא סבתא.
המינון של הויטמנים של זה 100% מכל ויטמין, קודם כל אם שליש מזה יספג בגוף אתה ואני נגיד תודה אבל אני יותר בקטע של חמישית מזה, דבר שני זה מעט לספורטאי ולא מותאם בכלל.

יש לי כרגע צנטרום+שמן כבד-דגים...אתה חושב שאפשר לשחק במינונים למשל לקחת 1-2 בשבוע צנטרום,ושמן דגים כול יום?

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית