הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטיויטמין לא מגעיל?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
צריך המלצות למשהו עם טעם נטראלי או לפחות לא טעם של בנוזו כמו האופטימן של אופטימום, אני לא יכול לסבול אותו יותר ובדיוק נגמרת לי קופסה.
ניסיתי גם סולגר אותו עיקרון גועל נפש.

• פותח/ת השרשור
מה המינונים של הצנטרום ויש כמה סוגים, איזה סוג יש לך? תקח כמו שרשום אל תשחק עם זה, פעם הבאה תקנה פשוט מולטיויטמין אחר.

רשום על הבקבוק של זה כמוסה 1,האמת שהם די קטנים...

אז אומרים.
הצריכה המומלצת לספורטאים(ועל הכמות הזאת בוצעו כל המחקרים) זה 1.5-1.8גרם,שזה 5-6 קפסולות.
אפילו באתר של כללית כתוב 5-6 כדורים ביום

קיבלתי את ה AST 32X אחלה של דבר, לא מסריח לא מגעיל חסר טעם לחלוטין.
החיסרון היחיד שהכדורים קצת מתפוררים אבל לא נורא אפשר לשרוד.
סה"כ קנייה משתלמת הוא יותר זול מהאופטימן בגלל שיש 25% הנחה על הקופסה הגדולה של ה200 כדורים כי היא חדשה, בנוסף צריך לשתות רק כדור 1 ששווה ערך ל3 כדורים של אופטימן מבחינת המינונים ככה שחוסכים גם בזה.
משה כתוב שם ויטמין D3
מה זה אומר? זה ויטמין D?
ונראה לי שאני גם אזמין את זה...זאת חברה מוכרת? אף פעם לא נתקלתי בה

אז אומרים.
הצריכה המומלצת לספורטאים(ועל הכמות הזאת בוצעו כל המחקרים) זה 1.5-1.8גרם,שזה 5-6 קפסולות.
אפילו באתר של כללית כתוב 5-6 כדורים ביום

איפה אני יכול לימצוא קישור על המינונים למינהם?(אני מאמין לך וגם קראתי באיזה ספר,אך אני רוצה לחזור על זה .)

או קישור למחקרים על מינונים של מולטיויטמין.

• פותח/ת השרשור
לויטמין D יש 5 תצורות מ 1 עד 5. ויטמין D3 מקבלים מהשמש ומהתזונה בצורה אופטימלית יותר.
בתזונה יש מעט ויטמין D3 אלא אם אתה מתבסס בתזונה שלך לרוב על דגים, מה שלרוב ההנחה היא שלא ולכן כדאי לצרוך גם אותו.

משה זה בסדר אם אני יצרוך תצנטרום +שמן הדגים נכון?קראתי כמה מאמרים שלפעמים סוגיי ויטמנים מפריעים לספיגה של אחד השני אם לוקחיים ביחד.

משה מה אתה אומר על הMEGA MEN של GNC,הכמויות שם בסדר או שכדאי לקחת פעם הבאה את הMEGA MEN SPORT?
דרך אגב מאיפה אני יכול לקנות שמן דגים נוזלי,לא אכפת לי שיהיה לו טעם של חרא,אני מתכוון לקחת ביום מעל 10גר' ובכדורים זה יוצא יקר,אני מתכוון לשמן דגים פשוט בלי טעמים כי הוא יקר בערך כמו הכדורים.

• פותח/ת השרשור
א. למה לך לקחת מעל 10 גרם?
ב. לא מכיר את ה MEGA MAN אבל לדעתי GNC תמיד יקר ולא שווה.

שכנה שלי עובדת בסופר פארם בתור מוכרת של GNC,בשמים יוצאים לי יותר זול,מוצרי GNC יוצאים זול בהרבה יותר,מתי שיש מבצעים היא אומרת לי וככה אני מביא,פעם שעברה הבאתי 2 קופסאות שמן דגים ב70 ש''ח.
בקשר ל10 גר' שמן דגים ממזמן ראיתי מחקרים שמראים שיש שיפור בעור וכו',העור לפעמים נהיה יבש כזה ולפעמים יוצאים לי פצעים,מה שבדרך כלל לא קורה,תמיד היה לי עור חלק ולא יבש,אבל עכשיו אני עובד מעל 10 שעות ביום בחום של 30 מעלות + אולי זה משפיע איכשהו...

אני זוכר שאתה רשמת שאנשים שלקחו כמות גדולה יותר של שמן דגים הראו שיפור בעור או משהו כזה,פשוט גם יש לי כמה צלקות מאז שנכנסתי עם האופנוע בקיר אז אני רוצה שהן יחלימו מהר יותר...
מצאתי תגובה שלך:
קראתי גם מקומות שלקחו 30 גרם אומגה 3 ביום והרגישו לאחר חודשיים שיפור משמעותי באיכות העור בגופם והרגשה כללית טובה מאוד, הם לקחו את זה בצורת סירופ אבל בכללי לא הייתי ממליץ על כזו כמות מטורפת בגלל שיכול להיווצר מצב של דימומים מהאף וכדומה.
המחקרים נעשים עם 1.8 גרם שזה 6 כדורים ואפשר גם לומר ש10 כדורים הניבו תוצאות טובות יותר אבל מעל לכך יש סיכונים מסויימים ולא מומלץ.
תעברו גם על הקישור הבא :
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=68

אפשר גם לעבור על הסימוכין שיש שם לקרוא בהרחבה.

נערך לאחרונה:
10 גרם שמן דגים זה לא גבוה מדי. כשמדברים על שמן דגים גם צריך תמיד להבהיר אם אתה מדבר על גרמים של שמן או גרמים של EPA/DHA (שזה החומצות שומן הפעילות).
שמתי עין על המוצר הזה. יש בו 1700 גרם EPA/DHA בכל כפית (כמו 6 קפסולות רגילות). הבעיה היחידה איתו שיש בו גם 200 יח"ב של ויטמין E. זה בסדר גמור אם אתה לוקח כפית או שתיים ביום אבל אם אתה לוקח 6 כפיות (בשביל להגיע לעשר גרם) אז זה כבר כמות ענקית של ויטמין E.
יש מוצרים נוזליים טובים וזולים ב- bb.com. לא ניסיתי להזמין משם שמן דגים אבל אולי שווה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית