עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין שום רמאות בזה... תדאג שהישבן יישאר על הספסל, שהמוט יגע בחזה, בלי להקפיץ ותנעל מרפקים.אני ב ss ועד היום לחצתי עם רגליים נחות על הרצפה ורפויות.
התחלתי כבר להתקע ושאני דוחף עם הרגליים יותר קל לי להרים אבל מצד שני זה מרגיש לי כמו רמאות, כמו שפרס אם דוחפים עם הרגליים זה פוש פרס.
אז לדחוף רגליים או לא?
ניסית בכלל להתאפק? כמה זמן עד שנשברת? 😃אני לא מחזיק מעמד...
לחיצה עם הרגליים בבנץ' עלולה להיות מאוד בעייתית.
ראשית הגריפ באמצעות כפות הרגליים הוא נוראי.
שנית, הבנץ' הוא אחד התרגילים החשובים לפלג הגוף העליון ורצוי שישמר כזה. לחיצה עם הרגליים תפגע בכך.
אני לא מחזיק מעמד...
לחיצה עם הרגליים בבנץ' עלולה להיות מאוד בעייתית.
ראשית הגריפ באמצעות כפות הרגליים הוא נוראי.
שנית, הבנץ' הוא אחד התרגילים החשובים לפלג הגוף העליון ורצוי שישמר כזה. לחיצה עם הרגליים תפגע בכך.
הייתי טרול...😃אני התבלבלתי....
אז ללחוץ עם הרגליים או להשאיר את העבודה רק לפלג הגוף העליון...?
איך הן עוזרות לשמור על הקשת?הרגליים לא תורמות לכוח שמופעל על המוט, רק עוזרת להחזיק את הקשת בגב.
איך הן עוזרות לשמור על הקשת?
(דרך הפעלת כח)
לא מקבל את הטיעון שלך... הרגליים מפעילות כח, הכתפיים מפעילים כח, שרירי החזה מפעילים כוח... והמוט עולה.ברור שדרך הפעלת כוח. אבל זה לא כוח שפועל על המוט, אז אין כאן ״רמאות״.
לא מקבל את הטיעון שלך... הרגליים מפעילות כח, הכתפיים מפעילים כח, שרירי החזה מפעילים כוח... והמוט עולה.
מילא היה ספוטר בעסק... הוא רק מייצב. מוסיף N ולא כח...
אבל לעניין הכח למוט והרמאות קוראים: "פרספקטיבה"..
אין כאן. הן יוצרות מנח גב שאפשרי רק בזכות הראקציה ואכן זו סטטיקה טהורה, אבל בזכות הכח הזה התנועה יעילה יותר. הכח תורם להרמת המוט... שוב, פרספקטיבה.איך כוח שהרגליים מפעילות עובר למוט? מה השרשרת הקינטית כאן?
אין כאן. הן יוצרות מנח גב שאפשרי רק בזכות הראקציה ואכן זו סטטיקה טהורה, אבל בזכות הכח הזה התנועה יעילה יותר. הכח תורם להרמת המוט... שוב, פרספקטיבה.
בוודאי שהן עושות. הן יוצרות קשת דרוכה.אוקיי, אז אתה מסכים שכל הכוח שמזיז את המוט עדיין מיוצר ע״י אותם השרירים שעובדים גם כשהרגליים לא עושות כלום.
מעבר כוחות מציר X ל-Y?...הרגליים תורמות להקשחת הגוף, וכשאתה לוחץ מבסיס קשיח, אנרגיה לא מתבזבזת. אין כאן מעבר של כוח מהרגליים (ציר ה-X) למוט (בציר ה-Y).
בוודאי שהן עושות. הן יוצרות קשת דרוכה.