הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני אמור ללחוץ עם הרגליים בבנץ׳?

• פותח/ת השרשור DocDoc
  • פורסם בתאריך

DocDoc

משתמש מתחיל
76
4
נק' מוניטין:
4
76
4
אני ב ss ועד היום לחצתי עם רגליים נחות על הרצפה ורפויות.
התחלתי כבר להתקע ושאני דוחף עם הרגליים יותר קל לי להרים אבל מצד שני זה מרגיש לי כמו רמאות, כמו שפרס אם דוחפים עם הרגליים זה פוש פרס.
אז לדחוף רגליים או לא?

אני ב ss ועד היום לחצתי עם רגליים נחות על הרצפה ורפויות.
התחלתי כבר להתקע ושאני דוחף עם הרגליים יותר קל לי להרים אבל מצד שני זה מרגיש לי כמו רמאות, כמו שפרס אם דוחפים עם הרגליים זה פוש פרס.
אז לדחוף רגליים או לא?
אין שום רמאות בזה... תדאג שהישבן יישאר על הספסל, שהמוט יגע בחזה, בלי להקפיץ ותנעל מרפקים.

אני לא מחזיק מעמד...

לחיצה עם הרגליים בבנץ' עלולה להיות מאוד בעייתית.
ראשית הגריפ באמצעות כפות הרגליים הוא נוראי.
שנית, הבנץ' הוא אחד התרגילים החשובים לפלג הגוף העליון ורצוי שישמר כזה. לחיצה עם הרגליים תפגע בכך.
ניסית בכלל להתאפק? כמה זמן עד שנשברת? 😃

לג דרייב זה אחד האלמנטים החשובים בטכניקות התחרותיות. אמנם אתה מפעיל שרירים נוספים, אבל גם "שרירי הלחיצה" עובדים בטווח התנועה המלא שלהם, בניגוד לפוש פרס.

אני לא מחזיק מעמד...

לחיצה עם הרגליים בבנץ' עלולה להיות מאוד בעייתית.
ראשית הגריפ באמצעות כפות הרגליים הוא נוראי.
שנית, הבנץ' הוא אחד התרגילים החשובים לפלג הגוף העליון ורצוי שישמר כזה. לחיצה עם הרגליים תפגע בכך.

אני התבלבלתי....
אז ללחוץ עם הרגליים או להשאיר את העבודה רק לפלג הגוף העליון...?

אני התבלבלתי....
אז ללחוץ עם הרגליים או להשאיר את העבודה רק לפלג הגוף העליון...?
הייתי טרול...😃
כפי שנאמר מעליי הלג דרייב מהווה חלק מטכניקה מועדפת ללחיצות ותאפשר לך ללחוץ באופן יעיל ולכן בסופו של דבר להשתפר הרבה יותר. לא מדובר ב"לחיצה עם הרגליים" אלא בטכניקה שבחלקה מביאה לידי ביטוי שימוש בפלג הגוף התחתון.

ברור שדרך הפעלת כוח. אבל זה לא כוח שפועל על המוט, אז אין כאן ״רמאות״.
לא מקבל את הטיעון שלך... הרגליים מפעילות כח, הכתפיים מפעילים כח, שרירי החזה מפעילים כוח... והמוט עולה.

מילא היה ספוטר בעסק... הוא רק מייצב. מוסיף N ולא כח...
אבל לעניין הכח למוט והרמאות קוראים: "פרספקטיבה"..

הרגליים תורמות להקשחת הגוף, וכשאתה לוחץ מבסיס קשיח, אנרגיה לא מתבזבזת. אין כאן מעבר של כוח מהרגליים (ציר ה-X) למוט (בציר ה-Y).

איך כוח שהרגליים מפעילות עובר למוט? מה השרשרת הקינטית כאן?
אין כאן. הן יוצרות מנח גב שאפשרי רק בזכות הראקציה ואכן זו סטטיקה טהורה, אבל בזכות הכח הזה התנועה יעילה יותר. הכח תורם להרמת המוט... שוב, פרספקטיבה.

אין כאן. הן יוצרות מנח גב שאפשרי רק בזכות הראקציה ואכן זו סטטיקה טהורה, אבל בזכות הכח הזה התנועה יעילה יותר. הכח תורם להרמת המוט... שוב, פרספקטיבה.

אוקיי, אז אתה מסכים שכל הכוח שמזיז את המוט עדיין מיוצר ע״י אותם השרירים שעובדים גם כשהרגליים לא עושות כלום.

בוודאי שהן עושות. הן יוצרות קשת דרוכה.

לא הבנת את מה שכתבתי. אני לא טוען שהרגליים לא עושות כלום, אני טוען שאותם השרירים מזיזים את המוט בין אם אתה משתמש ברגליים או לא, בניגוד להשוואה שפותח האשכול נתן של פרס לעומת פוש פרס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית