הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון בנצ' פרס פונקציונלי ?

אין שום קשר אתה סתם מערבב פה בין דברים
בנץ' פרס הוא לא תרגיל פונקציונלי
שחקני פוטבול עושים בנץ' פרס בשביל כוח ומסת שריר שעליהם עובד הבנץ' פרס

לשחקני פוטבול זה מאוד פונקציונלי. הם צריכים להשתמש בתנועה/שלב כלשהו בתנועה של הבנץ' המון.

• פותח/ת השרשור
אתה שואל איך להיות חזק בלחיצות עוזר בכוח יום יומי? מה זה אומר?
אתה רואה במאמר שלדחוף מישהו לא ממש קשור לבנצ פרס ,
ברור לי שכוח בלחיצה עוזר אבל למה דווקא בנצ פרס , למה לא פשוט לשלב Military press עם מקבילים כבדים למשל ? לפי דעתי military press עוזר לך הרבה יותר מבחינה פונקציונאלית
(אני פונה לכאלה שלא פאוורליפטרים מתחרים)
גם מיותר לציין את הפציעות כתף שבנצ גורר

מה זה משנה? חזק בלחיצות זה חזק בלחיצות. ברור ששחקני פוטבול מפסידים שהם לא לוחצים מעל הראש, אבל להגיד שבנץ׳ פרס לא פונקציונלי זה חסר משמעות.

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה? חזק בלחיצות זה חזק בלחיצות. ברור ששחקני פוטבול מפסידים שהם לא לוחצים מעל הראש, אבל להגיד שבנץ׳ פרס לא פונקציונלי זה חסר משמעות.
אבל התרגיל הזה הוא overrated השאלה הראשונה שאנשים חושבים שקובעת כמה אתה חזק זה כמה אתה לוחץ שהכוח שהתרגיל הזה מביא לך לא שימושי בשיט ,
למה לא פשוט להתמקד בלחיצה מעל הראש +מקבילים על טבעות ?

מה זה כוח לא שימושי בשיט? אני לא מבין איך ללחוץ 180 קילו יכול להיות לא שימושי? שחקני פוטבול גם מעולם לא נמצאים במצב של סקוואט מלא, אז חצי סקוואט זה יותר פונקציונלי?

• פותח/ת השרשור
מה זה כוח לא שימושי בשיט? אני לא מבין איך ללחוץ 180 קילו יכול להיות לא שימושי? שחקני פוטבול גם מעולם לא נמצאים במצב של סקוואט מלא, אז חצי סקוואט זה יותר פונקציונלי?
לא שימושי מכיוון שיש דרכים אחרות שבהם היית יותר חזק בכוח שהוא שימושי בחיים האמתיים
(בן אדם שמגיע ל 180 בנצ כנראה מזניח את הפרס ויכל ללחוץ יותר מעל הראש ולעשות יותר משקל במקבילים על טבעות למשל שעובד לך על הרבה יותר שרירים שאתה כנראה מפספס בבנצ)

הדוגמא של הסקוואט לא רלוונטית בעליל

זה אחלה של תרגיל בשביל לפתח כוח ומסה בפלג גוף העליון. איך מסה וכוח בפלג הגוף העליון יכול להיות רע לשחקן פוטבול ובכלל לספורטאי כוח?

לא שימושי מכיוון שיש דרכים אחרות שבהם היית יותר חזק בכוח שהוא שימושי בחיים האמתיים
(בן אדם שמגיע ל 180 בנצ כנראה מזניח את הפרס ויכל ללחוץ יותר מעל הראש ולעשות יותר משקל במקבילים על טבעות למשל שעובד לך על הרבה יותר שרירים שאתה כנראה מפספס בבנצ)

הדוגמא של הסקוואט לא רלוונטית בעליל

איך אתה מודד כוח ״שימושי״ בחיים? ממתי כוח זה משהו ספציפי? אם אתה יכול להפעיל מספיק כוח כדי להזיז אובייקט ששוקל 180 קילו, אתה חושב שזה לא מתורגם לחיים האמיתיים? או שזה מתורגם גרוע כי יש מישהו שאמר שזה לא פונקציונלי להיות על ספסל?

• פותח/ת השרשור
זה אחלה של תרגיל בשביל לפתח כוח ומסה בפלג גוף העליון. איך מסה וכוח בפלג הגוף העליון יכול להיות רע לשחקן פוטבול ובכלל לספורטאי כוח?
שיש עוד דרכים לפתח את הכוח והמסה הזאת(שהן יכולות להיות גם יותר יעילות

איך אתה מודד כוח ״שימושי״ בחיים? ממתי כוח זה משהו ספציפי? אם אתה יכול להפעיל מספיק כוח כדי להזיז אובייקט ששוקל 180 קילו, אתה חושב שזה לא מתורגם לחיים האמיתיים? או שזה מתורגם גרוע כי יש מישהו שאמר שזה לא פונקציונלי להיות על ספסל?
אבל בן אדם שמגיע ל 180 בנצ (זה לוקח כמה שנים , הרבה אוכל והשקעה ואולי גם חומרים) יכול להגיע להישגים טובים לא פחות בתרגילים אחרים שהם פחות "זוהרים" ולהיות יותר חזק בחיים

שיש עוד דרכים לפתח את הכוח והמסה הזאת(שהן יכולות להיות גם יותר יעילות
אולי. אני חושב שאם מאמני כוח בNFL כמו דיפרנקו נותנים למתאמנים שלהם ללחוץ חזה יש לזה סיבה.
חוץ מזה, מי אמר לך ששחקני פוטבול רק עושים בנץ'?

לחיצה מעל הראש ? מקבילים על טבעות ?

כמה בן אדם צריך ללחוץ מעל הראש כדי שלדעתך הוא יהיה יותר חזק (עם כוח שימושי כמובן) מאשר בן אדם שלוחץ 180 בשכיבה? ולמה אתה חושב שאחד פוסל את השני?
אולי. אני חושב שאם מאמני כוח בNFL כמו דיפרנקו נותנים למתאמנים שלהם ללחוץ חזה יש לזה סיבה.
חוץ מזה, מי אמר לך ששחקני פוטבול רק עושים בנץ'?

דפרנקו ליצן!

חוץ מזה אתה מטעה במילה "פונקציונלי". כמו שאלכס אומר, כוח זה תמיד פונקציונלי.
במכון השחקנים עובדים על כוח, ואחרי זה הם עובדים על דברים ספציפים שמסבים את הכוח ל"יעילות" במגרש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית