הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מה אתם אומרים על אבקת חלבון של CHAMPION?

• פותח/ת השרשור SPE3NAZ
  • פורסם בתאריך

SPE3NAZ

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
מה אתם אומרים עלייה היא יותר טובה מה ISS או OPTIMUM?(טעם בננה)?

יש לי אפשרות להביא אותה מהמאמן שלי ב 340 שקל כולל שייקר...

מבחינת ערכים אין יותר מידי הבדל, ולפי תגובות גם הטעם בשניהם מעולה.
340 זה יחסית יקר, אתה יכול לקנות ממאסל האוס (את הISS, לא יודע בנוגע לאופטימום) ביותר זול.

• פותח/ת השרשור
באיזה שנייהם?

לגבי המאסל האוס...אפשרי אבל זה יוצא לי אותו מחיר כי שליח עד הבית ולשלם לו עולה 15 שקל ככה שזה 325 שקל בלי שייקר...

באיזה שנייהם?

לגבי המאסל האוס...אפשרי אבל זה יוצא לי אותו מחיר כי שליח עד הבית ולשלם לו עולה 15 שקל ככה שזה 325 שקל בלי שייקר...

האמת לא שמתי לב לכותורת:s59: חשבתי שדיברת רק על אופטימום וISS
צ'מפיון בננה ממש מוצלח מבינת טעם וערבוב.
בקשר לISS, אם אני זוכר נכון אתה יכול להגיד שאתה חבר פורום ואז יש 10% הנחה \ משלוח חינם.
שאל בתת פורום של החנות.
בסופו שדל דבר אין כ"כ הבדל בין שלושת החברות הללו, קנה מה שהכי זול וטעים לך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חח OK...הינה דוד שלי אמר שהוא גם שותה את זה חח...אז כניראה שאני אקה את ה CHAMPION נקווה שיוריד לי את זה ל 330 שקל...בכל זאת זה עם שייקר ואני מקבל את זה ישר...לעומת זאת במאסל האוס הCHAMPION עולה 350 שקל...בלי שייקר...(ובלי המשלוח)

חח OK...הינה דוד שלי אמר שהוא גם שותה את זה חח...אז כניראה שאני אקה את ה CHAMPION נקווה שיוריד לי את זה ל 330 שקל...בכל זאת זה עם שייקר ואני מקבל את זה ישר...לעומת זאת במאסל האוס הCHAMPION עולה 350 שקל...בלי שייקר...(ובלי המשלוח)

אז תקנה משהו יותר זול כמו ISS שעולה 310 שקל

• פותח/ת השרשור
אבל משלוח עם שליח עד הבית ותשלום לשליח(במקום ויזה) עולה עוד 15 ועוד 20 שקל שייקר...יוצא 345 שקל...

אם אתה קונה ממאסל האוס , לחברי הפורום מגיעה הנחה של 10% אם אתה קונה בחנות, אם אתה מזמין עם משלוח אתה מקבל משלוח חינם, יש לך עוד פרטים בתת פורום של החנות. יש מבין?

אבל משלוח עם שליח עד הבית ותשלום לשליח(במקום ויזה) עולה עוד 15 ועוד 20 שקל שייקר...יוצא 345 שקל...

יש לך טעות,אם אתה מזמין ממאסל האוס ISS אתה לא משלם משלוח,זה דיל שמשה עשה בשבילנו,זה יוצא לך 309 שח כולל משלוח עד הבית.

אהה ואם אתה מדבר פה על הצ'מפיון אז מאסל האוס יתן לך מחיר יותר טוב גם על הצ'מפיון אחרי ההנחה שיש לנו שם,אני אישיתי לא אוהב אותה.

נערך לאחרונה:

[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]אתה מוזמן ליצור איתי קשר מחר,גם על צ'מפיון תקבל ממני מחיר טוב יותר מהמחיר שקיבלת כולל משלוח.יש לנו מבצע על [/FONT][/FONT][/FONT]ISS [FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]כולל משלוח לחברי הפורום ודעתי היא שעדיף לך אותה מהצ'מפיון[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית