הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקל מטבח

VibeABA

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
האם משקל מטבח הכרחי לעלייה במסה? ז"א, כדי למדוד את האוכל שאני אוכל וכל מה שצריך...
או שאפשר להסתדר גם בלי זה?

• פותח/ת השרשור
למה הכוונה "מדויקת"? אני צריך באיזור ה-2600 קלוריות ביום ואני כרגע אוכל בסביבות ה-1000...
נתקלתי בתפריטים כאלה ואחרים ואני רואה שכתוב לדוגמה 100 גרם קרונפלקס וכו', ואני לא יודע כמה זה בדיוק.

מאוד רצוי על מנת לעקוב אחרי כמויות. למדוד 100 גרם קרונפלקס כמו שרשמת, מחייב שימוש במשקל מטבח.
הסיפור לא יקר, עולה סביב 60-70 שקל כולל סוללות. אגב, ממליץ כבר לקנות עוד סוללות במקום שימשו לטווח הרחוק במקום להיות מטורטר פעם אחר פעם כשיגמרו.

נערך לאחרונה:
אני אישית קניתי משקל מזון דיגטלי מאייבי ב40 ש"ח
מאוד ממליץ לך גם לקנות,חוץ מזה שעם הזמן תלמד גם להעריך לבד
לגבי התפריט שלך - אם אתה אמור לאכול 2600 קלוריות ובפועל אתה אוכל רק 1000
קח את עצמך מהר בידיים.

• פותח/ת השרשור
אני אישית קניתי משקל מזון דיגטלי מאייבי ב40 ש"ח
מאוד ממליץ לך גם לקנות,חוץ מזה שעם הזמן תלמד גם להעריך לבד
לגבי התפריט שלך - אם אתה אמור לאכול 2600 קלוריות ובפועל אתה אוכל רק 1000
קח את עצמך מהר בידיים.

מתאר לעצמי, זה יהיה בטח נורא קשה והקיבה לא רגילה לזה...

למה הכוונה "מדויקת"? אני צריך באיזור ה-2600 קלוריות ביום ואני כרגע אוכל בסביבות ה-1000...
נתקלתי בתפריטים כאלה ואחרים ואני רואה שכתוב לדוגמה 100 גרם קרונפלקס וכו', ואני לא יודע כמה זה בדיוק.
הכוונה היא שאם אתה רוצה לצרוך 2600 קלוריות אז זה כמות מדויקת ואתה צריך את המשקל הזה. אם אתה רק רוצה לעלות במשקל ולא משנה לך אם זה 2800 קלוריות או 3500 קלוריות אז אתה לא צריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית