הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעלה תפריט לחוות דעת

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
לאחר כמה ימים בפראג בהם עליתי כ-5ק"ג במשקל החלטתי לנסות ולרדת אותם לפני שמתחיל נייטרלי ומשם למסה.
פרטים:בן 32 גובה 1.74 שוקל עכשיו 79ק"ג(כשחזרתי מהנסיעה שקלתי 82.5).התפריט:
1900קל', 170ג' חלבון, 60ג' פחמימה והשאר שומן בערך 110ג'.
בחרתי תפריט דל פחמימה כי זה עבר לפני הנסיעה והגעתי לאזור ה8% ועכשיו רוצה לרדת בנוזלים שצברתי..
מבחינת קלוריות האם הגירעון גדול ואפשר להקטין אותו כלומר לאכול יותר ?העמסה אחת לשבוע-10ימים.

אם אתה מתחיל מסה עכשיו, והבר היית על 8% (איך הגעת למספר הזה?)

למה אתה רוצה לחטב? אז עלית קצת נוזלים, זה יסתדר מעצמו בהמשך

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתחיל מסה עכשיו, והבר היית על 8% (איך הגעת למספר הזה?)

למה אתה רוצה לחטב? אז עלית קצת נוזלים, זה יסתדר מעצמו בהמשך
הטריד אותי המראה הנזולי וכן השאיפה היא בתוך חודש כבר להתחיל תפריט למסה עם פלוס קלורי לא גדול כרגע אנסה לחור למשקלי עבודה שירדו בחיטוב בכ-15%.
איך התפריט הנ"ל מבחינת החיטוב ומה דעתך על הגירעון?

מה הrmr שלך?

ולדעתי בחודש אתה לא תשיג הרבה וזה בזבוז זמן, עדיף להתחיל מסה. לעשות חודש חיטוב בשביל נוזלים נשמע לי מיותר כי הרי אתה תעלה אותם ברגע שתחזור לפלוס קלורי. אבל לשיקולך

• פותח/ת השרשור
מה הrmr שלך?

ולדעתי בחודש אתה לא תשיג הרבה וזה בזבוז זמן, עדיף להתחיל מסה. לעשות חודש חיטוב בשביל נוזלים נשמע לי מיותר כי הרי אתה תעלה אותם ברגע שתחזור לפלוס קלורי. אבל לשיקולך
מעונין להתחיל יבש יותר ובתחילת המסה לשמור על זה ובד"כ בשנים עברו עם תפריט דל זה הסתדר..בד"כ אני לא סגור על הגירעון,במיוחד לאחר כמה חודשי דיאטה(אמנם הייתה הפסקה לא מזמן בשל הנסיעה)אבל בסוף הדיאטה בד"כ נוטה לאבד מסה ולקבל מראה יבש רזה אז רציתי לנסות הפעם עם קצת יותר פחמימה בפתריט,נניח עד 100ג' והשאר חלבון ושומן.

תן דל פחמימה על נטרלי או גרעון קליל כמו זה תוך שבוע כל הנוזלים ירדו

לדעתי הערכים בסדר גמור, אירובי יתן פוש רציני

לדעתי זה מיותר אבל אני לא אכנס להעדפות האישיות שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית