הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מאמר על עליה במסה דל פחמימות

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
היי
מצאתי משהו שנראה לי נחמד.
http://www.bengreenfieldfitness.com...-muscle-on-a-low-carbohydrate-diet/#idc-cover

די קצר ולעניין... מה אתם חושבים?

עריכה: קראתי עוד מאמר אצלו - הוא טוען שכדאי לצמצם את הפחמימות לזמן שסביב האימון.
כלומר, בתפריט תהיינה פחמימות, אבל רק סביב האימון (לפני,אחרי,בזמן).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

היי.
קודם כל תודה רבה. קראתי.
האם שומן יכול למלא מאגרי גליקוגן?
הרצון שלי הוא עלייה במסה (עליתי כבר כ5 ק"ג בתקופה האחרונה - לאחר קריאה על פחמימות נראה לי שהרבה מזה זה נוזלים... אני מנסה להמנע מהנוזלים).
האם תכלס שומן יכול להחליף הכל בפחמימות (אם הולכים על פחמימות בסביבות 160-170 גרם ביום אימון ו100 גרם ביום רגיל (כדי להמנע מקטוזיס) לאדם השוקל 65 קג)?

אגב, המאמר די מתייחס לחיטוב ושמירה על רקמות שריר. האם לצורך עליה במסה זה שונה?

נערך לאחרונה:
היי.
קודם כל תודה רבה. קראתי.
האם שומן יכול למלא מאגרי גליקוגן?
הרצון שלי הוא עלייה במסה (עליתי כבר כ5 ק"ג בתקופה האחרונה - לאחר קריאה על פחמימות נראה לי שהרבה מזה זה נוזלים... אני מנסה להמנע מהנוזלים).
האם תכלס שומן יכול להחליף הכל בפחמימות (אם הולכים על פחמימות בסביבות 160-170 גרם ביום אימון ו100 גרם ביום רגיל (כדי להמנע מקטוזיס) לאדם השוקל 65 קג)?

אגב, המאמר די מתייחס לחיטוב ושמירה על רקמות שריר. האם לצורך עליה במסה זה שונה?
שומן לא יכול למלא מאגרי גליקוגן, לפחות לא שידוע לי.
שומן מתפרק כתוצאה ממחסור באנרגיה על מנת לספק אנרגיה לגוף, אבל לא נראה לי סביר שהוא יתפרק בשביל למלא מאגרי גליקוגן.
אבל זאת שאלה טובה, @Moshe אשמח לשמוע את דעתך

בגדול בתהליך של gluconeogenesis הגוף יעדיף להשתמש בחומצות אמינו (גלוטמין/אלאנין) כדי ליצור גלוקוז ואגירה של גליקוגן היא אפסית עד כלא קיימת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית