Using squat testing to predict training loads for the deadlift, lunge, step-up, and l

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
J Strength Cond Res. 2008 Nov;22(6):1947-9.Links
Using squat testing to predict training loads for the deadlift, lunge, step-up, and leg extension exercises.
Ebben WP, Feldmann CR, Dayne A, Mitsche D, Chmielewski LM, Alexander P, Knetgzer KJ.

Strength and Conditioning Research Laboratory, Department of Physical Therapy/Program in Exercise Science, Marquette University, Milwaukee, Wisconsin, USA.

The purpose of this study was to determine whether there is a linear relationship between the squat and a variety of quadriceps resistance training exercises for the purpose of creating prediction equations for the determination of quadriceps exercise loads based on the squat load. Six-repetition maximums (RMs) of the squat, as well as four common resistance training exercises that activate the quadriceps including the deadlift, lunge, step-up, and leg extension, were determined for each subject. Subjects included 21 college students. Data were evaluated using linear regression analysis to predict quadriceps exercise loads from 6RM squat data and were cross-validated with the prediction of sum of squares statistic. Analysis of the data revealed that the squat is a significant predictor of loads for the dead lift (R2 = 0.81, standard error of the estimate [SEE] = 12.50 kg), lunge (R2 = 0.62, SEE = 12.57 kg), step-up (R2 = 0.71, SEE = 9.58 kg), and leg extension (R2=0.67, SEE = 10.26 kg) exercises. Based on the analysis of the data, the following 6RM prediction equations were devised for each exercise: (a) deadlift load = squat load (0.83) + 14.92 kg, (b) lunge load = squat load (0.52) + 14.82 kg, (c) step-up load = squat load (0.50) + 3.32 kg, and (d) leg extension load = squat load (0.48) + 9.58 kg. Results from testing core exercises such as the squat can provide useful data for the assignment of loads for other exercises.

🥷

איך זה קשור ל4 ראשי? הרי המחקר היה על 4 ראשי.

מטרת המחקר הייתה בדיקה של השפעת הסקוואט על תרגילים אחרים שיש בהם שימוש בארבע ראשי (ממה שקראתי ברפרוף ) .
בדדליפט יש מעורבות של הארבע ראשי ולכן הם החליטו לבדוק גם אותו .
הם היו יכולים לבדוק מה שהם רוצים , מקסימום התוצאות היו מראות שלא מצאו קשר .

הבנתי תנוסחה נכון או שהדדליפט שלי כרגע ירד ב23 קילו? :<

הבנת נכון , הנוסחא שלהם לא שווה כלום .
הם ניסו להתאים פונקציה (לינארית) על פי הנתונים של המחקר (האמת זה מראה שהמחקר ליצני ) .
ראיתי את זה בעוד כמה מקומות , ככה זה שנותנים לביולוגים להתעסק קצת עם מתמטיקה .

הבנת נכון , הנוסחא שלהם לא שווה כלום .
הם ניסו להתאים פונקציה (לינארית) על פי הנתונים של המחקר (האמת זה מראה שהמחקר ליצני ) .
ראיתי את זה בעוד כמה מקומות , ככה זה שנותנים לביולוגים להתעסק קצת עם מתמטיקה .

הדחף הראשוני שלי היה לקפוץ להגן על הביולוגים, אבל האמת היא שאתה צודק. באוניברסיטת ת"א למי שיש 5 יחידות בתיכון עם ציון של 85 נותנים פטור אפילו מהקורס הבודד המגוחך היחיד במתמטיקה.
מכיוון שהצטבר כל כך הרבה ידע בתחום הביולוגיה, מתכנני התואר מרגישים צורך ללמד את כולו וזה בא על חשבון קורסי הבסיס במדעים (מתמטיקה, פיסיקה, כימיה). לסטודנט שמסיים תואר ראשון יש המון ידע ובסיס מדעי רעוע ביותר. 😵

הדחף הראשוני שלי היה לקפוץ להגן על הביולוגים, אבל האמת היא שאתה צודק. באוניברסיטת ת"א למי שיש 5 יחידות בתיכון עם ציון של 85 נותנים פטור אפילו מהקורס הבודד המגוחך היחיד במתמטיקה.
מכיוון שהצטבר כל כך הרבה ידע בתחום הביולוגיה, מתכנני התואר מרגישים צורך ללמד את כולו וזה בא על חשבון קורסי הבסיס במדעים (מתמטיקה, פיסיקה, כימיה). לסטודנט שמסיים תואר ראשון יש המון ידע ובסיס מדעי רעוע ביותר. 😵

שמע לי נראה שהם עשו ניתוח לתוצאות באקסל .
בקיצר לא הייתי לוקח יותר מידי ברצינות .

האמת שלא טרחתי אפילו לקרוא את האבסטרקט בעיון. את מי זה מעניין הקורלציות האלה בין תרגילים? אולי לספורטאים. למתאמן רגיל אין ממש עניין בזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית