הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה דעתכם על המאמר הזה?

ניר המחדיר

משתמש פעיל
313
31
נק' מוניטין:
86
313
31
http://www.build-some-muscle.com/leg-exercises.html

אני אצטט למי שאין לו כוח לקרוא

"
Legs are used to endurance, we can run or walk for a very long time every day (well, for running we need training right?). The best way to train your legs is to do high reps.

For the rest of the body you can build muscle doing sets of 6-8 reps, but when it comes to legs, high reps is your best bet.

How many?

I'd say at least 15 reps, 15 to 25.

Have you ever heard of the 20 rep squat? It's a specific legs workout that has been known for some decades and proven to be the best of all the leg exercises.

"

מי אמר שהלוגיקה הזאת היא הנכונה? כלומר שקב' שרירים שמשמשת לפעילות סיבולת === תגדל מעבודה לחזרות מאוד גבוהות.
אולי זה בדיוק הפוך?
ובכלל, מי הולך כיום? היד שמחזיקה את כוס הקפה אצלי אולי יותר פעילה מהרגליים..

ובכלל, מי הולך כיום? היד שמחזיקה את כוס הקפה אצלי אולי יותר פעילה מהרגליים..
מבחינה אבולוציונית לא משנה מה קורה ב100 השנים האחרונות, אבל אני פשוט ממליץ לטבעיים שמתאמנים ככה, שיהיה להם בכיף.

אפשר לזרוק את המאמר הזה לפח. אתה יכול לראות בפורום מספיק אנשים ששנים לא עברו את ה-5 חזרות, ואפילו 4-5 כבר נחשב אצלם לאירובי, עם סקוואט כבד, ורגליים שנראות בהתאם.

זאת לוגיקה שגויה, כי בריצה עושים מעל 160 צעדים בדקה, אז 15-20 חזרות לא מדמה שום דבר בקשר לריצה/הליכה

המאמר הזה הוא חצי סיפור , מי שרציני באימון שלו ורוצה להשיג מקסימום גדילה משלב גם עבודה כבדה (חזרות מעטות) וגם חזרות בטווח גבוהה...

זה עדיין לא סותר את המאמר.... יש יותר מדרך אחת...

אין ,
עובדה שרצים למרחקים ארוכים עם רגליים של תרנגול ורצים למרחקים קצרים (כוח מתפרץ ) יש רגליים עצומות סוף פסוק אין על מה לדון על השטות הזאת בכלל .

אין ,
עובדה שרצים למרחקים ארוכים עם רגליים של תרנגול ורצים למרחקים קצרים (כוח מתפרץ ) יש רגליים עצומות סוף פסוק אין על מה לדון על השטות הזאת בכלל .

זה ממש לא שטות... איך הגעת לזה על סמך איזה מחקר ?? אל תרשום "שטויות" לדברים שעובדים ומשתמשים בהם בכול מיני סוגי אימון על מנת ליצר היפרטרופיה.

זה ממש לא שטות... איך הגעת לזה על סמך איזה מחקר ?? אל תרשום "שטויות" לדברים שעובדים ומשתמשים בהם בכול מיני סוגי אימון על מנת ליצר היפרטרופיה.
על סמך איזה מחקר ?
לא חסר מחקרים שמראים שטווח החזרות הנכון לבניית מסת שריר הוא בין 6 ל 12 ,
בכל מקרה לא מכיר אנשים שרצים ריצות ארוכות עם רגליים גדולות של בילדרים .
טוב אני לא אוהב להתווכח אולי אני טועה אולי לא מזה משנה ,
יאללה שיהיה לילה טוב .

היפרטרופיה היא הדבר שהכי פחות מעניין כרגע במדע על אימונים והגוף, המאמר הזה לא באמת מוכיח כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית