הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרס 80X3

• פותח/ת השרשור
היה לך עוד
שבוע שעבר עשיתי 2 סטים של 5 עם זה, השבוע לא ניסיתי ללכת על מקסימום (אימון התאוששות בטקסס) אז עשיתי 3X3, זה הסט האחרון.
נראה טוב,
אתה עובד עם נעליים שטוחות?
הנעליים כמעט שטוחות, יש ממש טיפה הפרש גבהים בין הקדימה לעקב, אני עובד איתם בכל התרגילים חוץ מדדליפט

אחלה משקל,
דבר שממש שמתי לב אליו... שים לב שאתה מוציא את המוט אתה מחזיק אותו ומבזבז כוח...
המוט אמור לנוח על עצם הבריח, ואם אני טועה אשמח שמישהו יתקן אותי... אך לי זה מרגיש הרבה יותר טוב ככה.
בנוסף מה המשקל גוף?

• פותח/ת השרשור
שמתי לב לזה, אבל אני לא ממש מצליח להניח את המוט על עצם הבריח (או איפה שהוא אמור לנוח)...

ביום שני בבוקר היה 109.5

בגלל שהמוט מעט רחוק מעצם הבריח אתה מתאמץ יותר, תעבוד על זה... לי אישית זה ממש ממש עזר.

אחלה משקל,
דבר שממש שמתי לב אליו... שים לב שאתה מוציא את המוט אתה מחזיק אותו ומבזבז כוח...
המוט אמור לנוח על עצם הבריח, ואם אני טועה אשמח שמישהו יתקן אותי... אך לי זה מרגיש הרבה יותר טוב ככה.
בנוסף מה המשקל גוף?
המוט ממש לא אמור לגעת בגוף, לא אצל כולם
זו אך ורק פונקציה של אורך האמה ביחס לזרוע, אמות קצרות יתנו מוט יותר נמוך בתחתית. זרועות קצרות יתנו מוט יותר גבוה בתחתית.
אצל חלק מהאנשים המוט יגע בגוף, אצל חלק לא, זה לא מעניין.

ובמקרה שאתה מדבר על הראק פוזישן, כמו בקלין, אז ממש לא - המוט בפרס ובקלין מוחזק במקומות שונים. בקלין הוא על הגוף, והג'רק משתמש ברגליים ככה שאתה רוצה שהכוח יעבור מהן למוט בצורה מקסימלית ולכן אין שום סיבה בעולם שתחזיק את המוט בידיים. בפרס אתה לא משתמש ברגליים ככה שאתה צריך להחזיק בידיים כי להוציא את המוט מהראק פוזישן של הקלין אך ורק עם פלג הגוף העליון זה לא מעשי עם משקל כבד.

המוט ממש לא אמור לגעת בגוף, לא אצל כולם
זו אך ורק פונקציה של אורך האמה ביחס לזרוע, אמות קצרות יתנו מוט יותר נמוך בתחתית. זרועות קצרות יתנו מוט יותר גבוה בתחתית.
אצל חלק מהאנשים המוט יגע בגוף, אצל חלק לא, זה לא מעניין.

ובמקרה שאתה מדבר על הראק פוזישן, כמו בקלין, אז ממש לא - המוט בפרס ובקלין מוחזק במקומות שונים. בקלין הוא על הגוף, והג'רק משתמש ברגליים ככה שאתה רוצה שהכוח יעבור מהן למוט בצורה מקסימלית ולכן אין שום סיבה בעולם שתחזיק את המוט בידיים. בפרס אתה לא משתמש ברגליים ככה שאתה צריך להחזיק בידיים כי להוציא את המוט מהראק פוזישן של הקלין אך ורק עם פלג הגוף העליון זה לא מעשי עם משקל כבד.

אין לי ממש מושג בביצוע של קלין, לא התכוונתי לזה.

מה שאתה אומר נכון, אך גם אני מצאתי את עצמי מחזיק את המוט ממש נמוך ביחס למה שהוא צריך להיות באמת...
זה יכול לנבוע מזה שאתה לא נשען אחורה.

אין לי ממש מושג בביצוע של קלין, לא התכוונתי לזה.

מה שאתה אומר נכון, אך גם אני מצאתי את עצמי מחזיק את המוט ממש נמוך ביחס למה שהוא צריך להיות באמת...
זה יכול לנבוע מזה שאתה לא נשען אחורה.
לא צריך להשען אחורה, צריך להרים חזה. התנועה של להשען אחורה באה מהאגן והlumbar spine, והתנועה של הרמת החזה באה מהthoracic spine.
איפה המוט יהיה כאשר אתה בסטאפ הנכון, תלוי במבנה הגוף שלך ולא בשום דבר אחר.

לא צריך להשען אחורה, צריך להרים חזה. התנועה של להשען אחורה באה מהאגן והlumbar spine, והתנועה של הרמת החזה באה מהthoracic spine.
איפה המוט יהיה כאשר אתה בסטאפ הנכון, תלוי במבנה הגוף שלך ולא בשום דבר אחר.

אני עדיין חושב שחלק מהאנשים, בוחרים להרחיק את המוט מהגוף על אף שהמבנה שלהם מאפשר שהוא יהיה צמוד יותר למרכז הכובד.

אני עדיין חושב שחלק מהאנשים, בוחרים להרחיק את המוט מהגוף על אף שהמבנה שלהם מאפשר שהוא יהיה צמוד יותר למרכז הכובד.
בוודאי שיש אנשים עם טכניקה פחות ממושלמת. זה לא אומר שלכולם המוט צריך להיות במקום מסויים, כי הוא לא - זה תלוי במבנה הגוף.
אנשים עם טכניקה לא מושלמת יש בכל מקום ובכל תרגיל.

בוודאי שיש אנשים עם טכניקה פחות ממושלמת. זה לא אומר שלכולם המוט צריך להיות במקום מסויים, כי הוא לא - זה תלוי במבנה הגוף.
אנשים עם טכניקה לא מושלמת יש בכל מקום ובכל תרגיל.

נניח וזה לא אמור לגעת בעצם הבריח אצל כולם...
אבל האם זה חייב להישען על הגוף אצל כולם ? או שחלק יהיו חייבים להשתמש בידיים בלבד?

נניח וזה לא אמור לגעת בעצם הבריח אצל כולם...
אבל האם זה חייב להישען על הגוף אצל כולם ? או שחלק יהיו חייבים להשתמש בידיים בלבד?
ממש לא חייב להשען על הגוף אצל כולם כשאני מחזיק את המוט הוא במגע איתי רק בכפות הידיים, הוא באוויר.

ממש לא חייב להשען על הגוף אצל כולם כשאני מחזיק את המוט הוא במגע איתי רק בכפות הידיים, הוא באוויר.

אוקיי, מוזר...
אצלי בכל אופן המוט דיי נוגע בעצם הבריח...
אתן מתישהו סירטון.

המוט צריך לגעת בחזה
זה כמו שתגיד בבנצ' שתלוי במבנה גוף ולא כולם צריכים להוריד עד החזה

המוט צריך לגעת בחזה

אתה טועה.
אצל הרבה אנשים או שהאמות מאונכות מלפנים ומהצד, או שהמוט יגע בכתפיים. לא שניהם.

המוט צריך לגעת בחזה

למה שהמוט יגע בחזה? אם כבר, המוט צריך לשבת על הכתפיים, אבל זה לא אפשרי עבור כולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית