לא כל כך ידעתי איפה לפתוח את זה .. אבל אשאל כאן בכל זאת.
בקצרה -
הייתי באחוזי שומן גבוהים , תחילה עשיתי חיטוב , ירדתי בערך ל-11-12 אחוז שומן.
והתחלתי מסה , צברתי בסביבות ה10 קילו מסת שריר.
לאחר מכן רציתי להתחיל חיטוב , אבל אז התחיל לי תקופת עבודה לחוצה בעבודה , התקדמתי לניהול ,ומשמה התחילה הדרדרות בכל מה שקשור
לפיתוח הגוף.
האימונים הוזנחו , החיטוב נכשל ובגדול , ועליתי באחוזי שומן ( אני מעריך שאני בסביבות ה17-18 אחוז לכל הפחות)
והייתי אוכל את כל הגאנק שיש, ממש התרסקות.
פשוט לא יכלתי לשמור על תפריט , לא יכלתי ..
הצלחתי להחזיק חיטוב בתפריט כמו שצריך במשך שבוע וחצי האחרון , אבל זה הגיע למצב שפשוט לא בא לי לאכול , ואני פשוט לא יכול לראות את החזה עוף ואת האורז ואת הביצים ואת השייק חלבון וכ"ו . (נראלי בגלל שאני קצת חולה)
אני עוד כחודש וחצי טס לתאילנד לחודש + .
האם כדאי לי לעשות חיטוב קצת , לפחות רק להרזות , ולאחר שאחזור מתאילנד להתחיל מסה ?
אני קצת אבוד כי אחרי דרך ארוכה שעשיתי , הכל נהרס כאילו כלום לא היה ...
בקצרה -
הייתי באחוזי שומן גבוהים , תחילה עשיתי חיטוב , ירדתי בערך ל-11-12 אחוז שומן.
והתחלתי מסה , צברתי בסביבות ה10 קילו מסת שריר.
לאחר מכן רציתי להתחיל חיטוב , אבל אז התחיל לי תקופת עבודה לחוצה בעבודה , התקדמתי לניהול ,ומשמה התחילה הדרדרות בכל מה שקשור
לפיתוח הגוף.
האימונים הוזנחו , החיטוב נכשל ובגדול , ועליתי באחוזי שומן ( אני מעריך שאני בסביבות ה17-18 אחוז לכל הפחות)
והייתי אוכל את כל הגאנק שיש, ממש התרסקות.
פשוט לא יכלתי לשמור על תפריט , לא יכלתי ..
הצלחתי להחזיק חיטוב בתפריט כמו שצריך במשך שבוע וחצי האחרון , אבל זה הגיע למצב שפשוט לא בא לי לאכול , ואני פשוט לא יכול לראות את החזה עוף ואת האורז ואת הביצים ואת השייק חלבון וכ"ו . (נראלי בגלל שאני קצת חולה)
אני עוד כחודש וחצי טס לתאילנד לחודש + .
האם כדאי לי לעשות חיטוב קצת , לפחות רק להרזות , ולאחר שאחזור מתאילנד להתחיל מסה ?
אני קצת אבוד כי אחרי דרך ארוכה שעשיתי , הכל נהרס כאילו כלום לא היה ...