הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט ראשון אחרי שבר

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
לפני חודשיים שברתי את כף היד. העצם (Radius) יצאה מהמקום ולא התאמנתי חודשיים.
אתמול התחלתי פיזיותרפיה והיום חזרתי להרים קל, עוד 4-5 חודשים אוכל לחזור להרים כבד.
הסרטון הראשון זה 50 והשני זה 60:

המשקל קל. לפי מה שאני רואה זה נראה כמו קלין דדליפט, אבל זה לא מפריע לי- יחזק לי את הקלין ורק ככה אני מצליח להחזיק גב ישר (כשהתחת יותר למעלה אני לא מצליח להקשית את הגב התחתון).
טיפים/הערות/ביקורות בנוגע לדדליפט?

במשקל שבאמת תרגיש בשנייה שתנתק את המוט האגן פשוט יעוף למעלה והכתפיים שנמצאות כרגע קילומטר מאחורי המוט יזוזו למקום שאליו הן צריכות להיות, אז אני לא רואה טעם בסט אפ שכזה

• פותח/ת השרשור
במשקל שבאמת תרגיש בשנייה שתנתק את המוט האגן פשוט יעוף למעלה והכתפיים שנמצאות כרגע קילומטר מאחורי המוט יזוזו למקום שאליו הן צריכות להיות, אז אני לא רואה טעם בסט אפ שכזה

זה מה שהרגיש לי נוח וטבעי אחרי כמה חודשים של של 50~ סטים של עבודה של קלינים/הנפות/משיכות קלין במשך כמה חודשים.
לא ניסיתי בכוונה, זה פשוט היה אוטומטי.
הבעיה שכשהתחת שלי למעלה אני לא מצליח להקשית גב תחתון.

זה מה שהרגיש לי נוח וטבעי אחרי כמה חודשים של של 50~ סטים של עבודה של קלינים/הנפות/משיכות קלין במשך כמה חודשים.
לא ניסיתי בכוונה, זה פשוט היה אוטומטי.
הבעיה שכשהתחת שלי למעלה אני לא מצליח להקשית גב תחתון.

הסרטונים האלה בדיוק מוכיחים את הטענה שלי, שים לב שבשניהם ברגע שהמוט מתנתק הכתפיים זזות קדימה, למקום שבו הן צריכות להיות.

• פותח/ת השרשור
הסרטונים האלה בדיוק מוכיחים את הטענה שלי, שים לב שבשניהם ברגע שהמוט מתנתק הכתפיים זזות קדימה, למקום שבו הן צריכות להיות.
ככה נראה קלין. הכתפיים שלי אחרי המוט קצת אחרי שהוא עולה. לא הרבה, אבל הן עוברות אותו.
אני אצלם סרטון חדש בשישי כי אני מבין שזה לא משהו.

אתה לא מצליח לבצע טכניקה נכונה אז אתה קורה לזה קלין-דדליפט וגמרנו?
כשיש בעיה טכנית פותרים אותה, לא עובדים מסביב.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מצליח לבצע טכניקה נכונה אז אתה קורה לזה קלין-דדליפט וגמרנו?
כשיש בעיה טכנית פותרים אותה, לא עובדים מסביב.
ניסיתי לעשות דדליפט ויצא סוג של קלין דדליפט, ובתור אחד שעושה PL+WL אין לי בעיה לעשות את זה בשביל לשפר את הקלין.
השאלה כמה זה באמת קלין דדליפט ואיך זה בכללי?
אני אשפר מה שצריך מן הסתם, פשוט רק ככה אני מצליח להקשית, ואם זה אפשרי לא רואה למה לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית