הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מה לאכול לפני אימון על הבוקר?

• פותח/ת השרשור ShayH
  • פורסם בתאריך

ShayH

משתמש מתחיל
122
6
נק' מוניטין:
6
122
6
None
עקב משמרות כפולות כל השבוע וחוסר זמן להתאמן החלטתי מחר לפני העבודה ללכת להתאמן בשש וחצי בבוקר. אני אקום בשש מה לאכול לפני האימון בשביל שיהיה לי אנרגיות להתאמן? וגם לא יעמיס מידי על הבטן?

אני לא אוהב להתאמן ישר כשאני קם ,
אבל אם כבר אתה מתכנן - אז משהו שקשור לפחמימה ואנרגיה .
בננה עם 2 תמרים וכו' .

• פותח/ת השרשור
אני לא אוהב להתאמן ישר כשאני קם ,
אבל אם כבר אתה מתכנן - אז משהו שקשור לפחמימה ואנרגיה .
בננה עם 2 תמרים וכו' .
כן גם אני לא אבל זה מחוסר ברירה וזה הזמן היחידי שלי להתאמן אז אני מעדיף לעשות אימון אפילו שלא יהיה הכי חזק העיקר אימון. ואין לי בבית בננות/תמרים כרגע בבית

כן גם אני לא אבל זה מחוסר ברירה וזה הזמן היחידי שלי להתאמן אז אני מעדיף לעשות אימון אפילו שלא יהיה הכי חזק העיקר אימון. ואין לי בבית בננות/תמרים כרגע בבית

אז תכין לך איזה 2 פרוסות לחם קל תשים אותן במצנם ותמרך על זה גבינה לבנה או קוטג' תאכל קליל כזה .
כי ארוחה כבדה אתה לא יכול לאכול - זה יציק לך באמצע אימון לדעתי זה יספיק לך עד האחרי האימון שתאכל ארוחה רצינית .

האמת שהבנתי שבבוקר אולי מנטלית אתה תשוש אבל הגוף במקסימום שלו.
לדעתי ארוחה קלילה לפני האימון, כוס קפה מפנקת ואתה בסדר.
אם אתה מנסה להפוך את זה לקבוע תראה איזה דברים שאתה אוכל לילה לפני עוזרים לך בעניין.

• פותח/ת השרשור
האמת שהבנתי שבבוקר אולי מנטלית אתה תשוש אבל הגוף במקסימום שלו.
לדעתי ארוחה קלילה לפני האימון, כוס קפה מפנקת ואתה בסדר.
אם אתה מנסה להפוך את זה לקבוע תראה איזה דברים שאתה אוכל לילה לפני עוזרים לך בעניין.

לא קבוע פשוט בגלל החג אז השבוע היה עומס בעבודה לא אוהב להתאמן בבוקר אבל אין ברירה.
אז תכין לך איזה 2 פרוסות לחם קל תשים אותן במצנם ותמרך על זה גבינה לבנה או קוטג' תאכל קליל כזה .
כי ארוחה כבדה אתה לא יכול לאכול - זה יציק לך באמצע אימון לדעתי זה יספיק לך עד האחרי האימון שתאכל ארוחה רצינית .

סבבה אז איזה פרוסה עם כוס קפה, תודה על העצות.

אתה יכול גם חצי סקופ אבקצ חלבון, וחצי סקופ סוכר ענבים/מלטודקסטרין
למה סוכר ענבים או מלטודקסטרין במקום לחם, פרי או כל דבר אחר שמכיל גם ויטמינים ומינרלים ולא רק פחמימה?

לנושא, עליי אישית ביצים, אבקת חלבון, פירות וגבינות ממש לא מכבידות. בעיקר פחמימות מפילות אותי. נסה שילוב של קצת שומן והרבה חלבון. את הפחמימה תצרוך לאחר האימון כדי לזרז את מילוי מאגרי הגליקוגן.

• פותח/ת השרשור
למה סוכר ענבים או מלטודקסטרין במקום לחם, פרי או כל דבר אחר שמכיל גם ויטמינים ומינרלים ולא רק פחמימה?

לנושא, עליי אישית ביצים, אבקת חלבון, פירות וגבינות ממש לא מכבידות. בעיקר פחמימות מפילות אותי. נסה שילוב של קצת שומן והרבה חלבון. את הפחמימה תצרוך לאחר האימון כדי לזרז את מילוי מאגרי הגליקוגן.

תודה על העצות.

אני פשוט לא יכול על הבוקר לאכול.... זו סתם דוגמה למשהו אפשרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית