הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל מסה וצריך את עזרתכם

Milemoon

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
נרשמתי היום לספייס בחולון ואני באמת רוצה להתחיל לעבוד על עצמי.
קראתי קצת מושגים והבנתי שאני צריך מסה, אבל יש לי חשש שאני לא אצליח לעמוד בתזונה עצמה.
הבנתי שאני צריך לאכול מס' קלוריות מסוים ואני לא חושב שאצליח להגיע אליו כי זה באמת לאכול בכמויות.
גיינר לא בא בחשבון, אני לא מתכוון לשתות את הדבר הזה.
מה אפשר לעשות? יש מאכלים מסוימים שיהיו יעילים מאוד?

אל תלחיץ את עצמך,
תתחיל לאכול לפי הרגש , הכי חשוב שבהתחלה אל תכנס למושגים של כמה חלבון לאכול ביום כמה פחמימה וכמה שומן פשוט תאכל כמה שאתה יכול ,
בנוסף תאכל בכל ארוחה הרבה פחמימה איזה פרוסה של חזה עוף , וקצת שקדים אגוזים ,שמן זית או כל דבר אחר שמורכב משומן בריא .
גיינר זה זבל אם אתה מתחיל להתאמן ורוצה להיות בריא תנסה להמנע משטויות סוכרים מעובדים וכו ....
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
כנסה תקרא קצת,
אתה לא חייב להקשיב להכל מילה במילה אבל זה יעזור לך באופן כללי , אתה לא חייב לאכול את המספר הקלוריות שרשום שמה פשוט תאכל כמה שאתה יכול אל תהיה קיצוני !!!

• פותח/ת השרשור
מז"א אל תהיה קיצוני? ולמה החלבון לא חשוב? דווקא הבנתי שחלבון מאוד חשוב.
אני מקווה שיש ידע בדברייך.

אין ידע בדבריי , ולא אמרתי שחלבון לא חשוב קיצר תקרא את המאמר אל תקשיב לי סתם היה לי משעמם

• פותח/ת השרשור
המאמר לא עוזר כי אמרתי שיש לי חשש מכמות הקלוריות שצריך וכנראה אני אתקשה.
עוד מישהו?

אתה אתה צריך לאכול X קלוריות בשביל להתקדם, אתה תאכל X קלוריות, אין פה חוכמות ומשחקים.
במאמר רשום לך איך לחשב את הערכים ומה לעשות.
אין שום דבר רע בחלבון/גיינר, אבל אם אתה מצליח להכניס את כל הערכים שלך מאוכל אז אין צורך בהם.

• פותח/ת השרשור
יודע לגבי הגיינר, אבל אני אישית נגעל מהדבר הזה ולא מתאים לי.
מצד שני, אני חושב שללא הגיינר הסיכוי שלי קלוש להגיע לערכים שאני צריך.

עם תפריט מסודר תוכל להגיע לערכים שאתה צריך.

אז תקנה חלבון ותרכיב גיינר ביתי עם שיבולת שועל, שמנת מתוקה, פירות, סילאן, דבש, גלידה, מה שבא לך.

כמה סוגי גיינרים ניסית שהגעת למסקנה שזה מגעיל אותך ?

יאללה עזבו את האיש הוא מסוג האנשים שלא משנה מה תענה להם הם לא יסתפקו הוא רוצה כדורר קסם בבטן שיאכיל את עצמו .

Back
למעלה תחתית