הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תזונה דלת פחמימה במסה

Liverpool

משתמש פעיל
444
11
נק' מוניטין:
72
444
11
במה הקודמת שלי היתי על 400 ג' פחמימה היתי עולה במשקל מדי שבוע עליה מתונה והכול טוב.
הבעיה שעליתי הרבה שומן ביחס לשריר.
אמרו לי שיכול להיות והגוף שלי מגיב פחות טוב לפחמימה ושככדאי במסה הבאה להוריד פחמימה ולהוסיף שומן על חשבונה.
מה ההיתרון והחסרון שיכול להיות?
באמת יכול להיות שגוף אחד מגיב פחות טוב לכמות גדולה של פחמימה מגוף אחר?

• פותח/ת השרשור
עליתי קצת שריר לא אומר שלא אבל יחסית לפרק זמן גדול לא עליתי מספיק.
ואיך בכלל ניתן לחשב מסת שריר?

https://www.lbs.co.il/threads/57389/
זהו אשכול שאני פתחתי עם תמונות והנתונים.
אולי זה יכול לעזור.
אחי תעשה טובה ואל תקשיב לרוב מה שאמרו לך פה ,
מתאמן טבעי עם הגנטיקה המקסימלית ועוד בתחילת הדרך יכול לצפות לעלות 0.9 גרם בחודש אם התנאים המקסימליים והאימונים המקסימליים ותזונה מקסימלית ,
לגבי הטסט : הוא צריך להיות ברמה כל כך נמוכה על מנת באמת להשפיע באופן בולט על בניית שריר (רמה נמוכה כל כך ששמוליק בקושי מצליח לעמוד)
הבעיה העיקרית שלך היא : ציפיות גבוהות מידי וחוסר ידע מוחלט בתזונה ואימונים .

היה איזה בחור שאמר לך שפחמימה הופכת לשומן יותר מהר מחלבון , אל תקשיב לאנשים כאלה בחיים !!!!!!בבקשה !!
פלוס קלורי זה הדבר היחיד שיביא לך שומן בלי קשר לפחמימה או חלבון !
פחמימה חשוב בדיוק כמו חלבון ובדיוק כמו שומן על מנת לבנות שריר אתה חייב את כולם (תקרא על פחמימה מזה על שומן מזה ועל חלבון מזה ) ואם עדין תחשוב שרק חלבון חשוב אז שתהיה בריא , זה שהילדים הקטנים אוהבים להגיד חלבון חלבון זה טוב ויפה זה לא אומר כלום ,
אתה צריך לאכול 2 כפול משקל גוף חלבון
שומן :1 כפול משקל גוף
פחמימה : אתה צריך לאכול מספיק פחמימות על מנת להגיע לפלוס קלורי של 300 קלוריות פלוס מינוס .

1. אין לך גנטיקה חרא !!
2. אין לך חוסר בטסט
3. יש לך חוסר בידע
4. אל תמלא את הידע שלך מאנשים שלא יודעים שום דבר על תזונה ואימונים
5. שיהיה בהצלחה !
\

וחשבון קצר :
10 חודשים כפול 0.9
=
9 קילו
זאת אומרת שעלית 6 קילו שומן וזאת בלבד שאתה גאון ויודע כל פרט ופרט בתזונה ואימונים

כע אחי זה טוב, אני על 130 ג' פחמימה ביום (מסה), וזה דיי מגניב כי אתה מרגיש פחות נוזלי ועולה פחות בשומן
וגם בגלל שהוספת שומנים במקום הפחמימה , אז יהיה יותר יצור של הורמונים
מחקרים מראים שלא צריך יותר מ 60 גרם שומן פלוס מינוס(תלוי במשקל הגוף שלך כמובן) על מנת להגיע לרמת הורמונים מקסימלית לבניית שריר אז למה אתה סתם מדבר שטויות ?
שמעת את זה מחברים נכון ?
ככה זה שהדברים עוברים מפה לאוזן חבל שאתה מזרים את זה גם לאחרים .

כן אבל הכמות קלוריות הגבוהה בה מהפחמימות. מכמות גדולה יותר של פחמימות אפשר להשמין יותר מהר ובקלות מאשר מכמות חלבון. מנסיון.
אז אם הוא רוצה לעלות נקי הוא פשוט צריך לאוריד כמות פחמימות(מין הסתם הקלוריות יורדות) וגם לשמור על אירובי אחרי כל אימון.
אני רוצה בבקשה מחקרים שמראים שפחמימות משמינות יותר מחלבון בבקשה ,

• פותח/ת השרשור
זה ידוע לי כל העניין של התזונה.
יכול להיות והגשמתי בקלוריות שאכלתי.
ומאיך אתה מסיק את במסקנה שאין לי גנטיקה חרא וטסט נמוך (לא שזה משנה משהו כי אין מה לעשות עם זה).
מתאמן טבעי עולה 0.9 קג אתה מתכוון?
0.9 קג של מה? משקל כללי או שריר?

שריר ושומן הכוונה שאתה עולה שריר ונשאר על אותו אחוז שומן
אם זה היה קילו שריר בחודש ללא שומן זה אומר שמתאמן טבעי יכול תוך 10 חודשיים לעלות 15 קילו בלי לעלות אחוז שומן .
עם סטרואידים זה יהיה קשה להגיע למצב כזה (אבל אפשרי)

התפקוד המיני שלך טוב ?
אם כןא ין לך בעיה של טסט שתשפיע עליך על בניית שריר פשוט מאוד .
גם אם יש לך חוסר של טסט ביחס לאנשים אחרים זה לא ישםיע על בניית השריר יש מחקרים על זה תחפש .

נערך לאחרונה:
אני רוצה בבקשה מחקרים שמראים שפחמימות משמינות יותר מחלבון בבקשה ,
תיהיה יותר חכם ותעשה מחקר על עצמך. כך תקופה של חודשיים/שלוש ותאכל 3,000 אלף קלוריות רק מפחמימות ושומנים ונגיד רק 100 גרם חלבון בתפריט. ותמשיך את האימונים שלך רגיל לדוגמה 4 אימונים משקולות בשבוע. ותראה מה קורה אחרי 3 חודשים.(אחוז שומן נוזלים מאסת שריר ומראה כללי) אתה תשמין. ואז תחליף את התפריט תשאיר 3000 אלף קלוריות אבל שהרוב יגיע מחלבון ורק 100 גרם פחמימה בתפריט. אתה תרד בנוזלים וגם תרד באחוזי שומן.

תיהיה יותר חכם ותעשה מחקר על עצמך. כך תקופה של חודשיים/שלוש ותאכל 3,000 אלף קלוריות רק מפחמימות ושומנים ונגיד רק 100 גרם חלבון בתפריט. ותמשיך את האימונים שלך רגיל לדוגמה 4 אימונים משקולות בשבוע. ותראה מה קורה אחרי 3 חודשים.(אחוז שומן נוזלים מאסת שריר ומראה כללי) אתה תשמין. ואז תחליף את התפריט תשאיר 3000 אלף קלוריות אבל שהרוב יגיע מחלבון ורק 100 גרם פחמימה בתפריט. אתה תרד בנוזלים וגם תרד באחוזי שומן.
אתה תרד בנוזלים לא יקרה שום דבר עם השומן שלך ,
עזוב אין לי כוח להתווכח על שטויות אלא אם כן תביא לי מחקר שמוכיח את הטענה שלך.
ואז יש על מה דלבר .

אתה תרד בנוזלים לא יקרה שום דבר עם השומן שלך ,
עזוב אין לי כוח להתווכח על שטויות אלא אם כן תביא לי מחקר שמוכיח את הטענה שלך.
ואז יש על מה דלבר .

הירידה בנוזלים כ"כ נראית לעין?

נערך לאחרונה:
סליחה מפותח האשכול שאני מעביר את הנושא אליי...
אני מנסה לעלות במשקל (עליתי מ62 ל68) בחודש וחצי בערך.
אין לי בעיה דהעלייה תהיה מלוכלכת, אבל מבאס אותי לשמוע שאולי הרוב נוזלים בכלל...

סליחה מפותח האשכול שאני מעביר את הנושא אליי...
אני מנסה לעלות במשקל (עליתי מ62 ל68) בחודש וחצי בערך.
אין לי בעיה דהעלייה תהיה מלוכלכת, אבל מבאס אותי לשמוע שאולי הרוב נוזלים בכלל...
יכול להיות שהתחלת כבר עם כמות מכובדת של נוזלים , יכול להיות מליון ואחד דברים ,גוף האדם זה משהו מאוד מורכב אי אפשר להסתכל על זה לפי איך שאתה ופותח הדיון מסתכלים זה לא עובד ככה ,
אתם הופכים משהו אנושי למכונה , הגוף הוא לא מתמטיקה .
אבל אתה צודק , לעלות כל כך הרבה משקל בחודש כנראה שהרוב זה שומן ונוזלים .

אחי תעשה טובה ואל תקשיב לרוב מה שאמרו לך פה ,
מתאמן טבעי עם הגנטיקה המקסימלית ועוד בתחילת הדרך יכול לצפות לעלות 0.9 גרם בחודש אם התנאים המקסימליים והאימונים המקסימליים ותזונה מקסימלית ,
לגבי הטסט : הוא צריך להיות ברמה כל כך נמוכה על מנת באמת להשפיע באופן בולט על בניית שריר (רמה נמוכה כל כך ששמוליק בקושי מצליח לעמוד)
הבעיה העיקרית שלך היא : ציפיות גבוהות מידי וחוסר ידע מוחלט בתזונה ואימונים .

היה איזה בחור שאמר לך שפחמימה הופכת לשומן יותר מהר מחלבון , אל תקשיב לאנשים כאלה בחיים !!!!!!בבקשה !!
פלוס קלורי זה הדבר היחיד שיביא לך שומן בלי קשר לפחמימה או חלבון !
פחמימה חשוב בדיוק כמו חלבון ובדיוק כמו שומן על מנת לבנות שריר אתה חייב את כולם (תקרא על פחמימה מזה על שומן מזה ועל חלבון מזה ) ואם עדין תחשוב שרק חלבון חשוב אז שתהיה בריא , זה שהילדים הקטנים אוהבים להגיד חלבון חלבון זה טוב ויפה זה לא אומר כלום ,
אתה צריך לאכול 2 כפול משקל גוף חלבון
שומן :1 כפול משקל גוף
פחמימה : אתה צריך לאכול מספיק פחמימות על מנת להגיע לפלוס קלורי של 300 קלוריות פלוס מינוס .

1. אין לך גנטיקה חרא !!
2. אין לך חוסר בטסט
3. יש לך חוסר בידע
4. אל תמלא את הידע שלך מאנשים שלא יודעים שום דבר על תזונה ואימונים
5. שיהיה בהצלחה !
\

וחשבון קצר :
10 חודשים כפול 0.9
=
9 קילו
זאת אומרת שעלית 6 קילו שומן וזאת בלבד שאתה גאון ויודע כל פרט ופרט בתזונה ואימונים
מתי אמרו לו בדיוק שיש לו טסט נמוך וגנטיקה חרא??

תראה לי איפה, סך הכל מה שאמרנו לבחור שיכולות להיות הרבה מאוד סיבות לעלייה בשומן על פני שריר ואם הוא עלה 2 קילו בחודש סימן שהפלוס הקלורי שלו היה של 500 פחות או יותר מה שאמור להביא עלייה יחסית נקייה של מסת שריר ואם זה לא קרה סימן שהיה פאק בדרך וזה לא בהכרח כמות פחמימה גבוהה

פשוט נהיה טרנד כזה לחשוב שפחמימה זה משמין..

ואני מציע שתרגע עם השחצנות והיהירות שלך כי זה לא מוציא אותך חכם יותר..

ופותח הפוסט אינלך מה להלחץ תתחיל מסה יותר מבוקרת הפעם ותראה מה עובד עליך מבחינת תזונה בצורה הטובה ביותר אם זה שומן או פחמימה ותעשה בדק בית לגבי האימונים והשינה שלך..

יכול להיות שהתחלת כבר עם כמות מכובדת של נוזלים , יכול להיות מליון ואחד דברים ,גוף האדם זה משהו מאוד מורכב אי אפשר להסתכל על זה לפי איך שאתה ופותח הדיון מסתכלים זה לא עובד ככה ,
אתם הופכים משהו אנושי למכונה , הגוף הוא לא מתמטיקה .
אבל אתה צודק , לעלות כל כך הרבה משקל בחודש כנראה שהרוב זה שומן ונוזלים .

אין לי בעיה עם שומן (דווקא כרגע אני בעד... אני 183 וכמעט תת משקל), יש לי בעיה עם נוזלים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית