סרטון נשבר השיא של ריי וויליאמס בIPF

413
הסימון על המוט הוא פשוט ipf approved שמגיע על המוטות pl של אליקו
והספוטר מאחוריו זה סטפן האח מהמכון שלי 🙌

בעזהי"ת

מתסכל לראות את הזלזול - בשם השמרנות - של ה-IPF, בשמירה על בטחון המתחרים שלהם. לא יקרה שום דבר רע אם יהיו שם מוטות בטיחות או משהו, כי במידה ומשהו יקרה, אפילו אם הספוטרים יצליחו להגיב בזמן, ממש לא נראה שהם מסוג האנשים שיצליחו לבלום 400 ק"ג+.

אליהו תבדוק בתחרויות עם רצועות בטחון בכמה כשלים אם בכלל משתמשים בהן... 5 ספוטרים זה מאוד בטוח במיוחד שאלו ספוטרים יחסית מנוסים בipf. חוץ מברנדון לילי לא יצא לי לשמוע על פציעות שנבעו מחוסר אמצעי בטיחות, ואל תהיה בטוח שרצועות היו עוזרות לו, לדעתי לא כי הן בולמות את המוט בגובה נמוך מאוד יחסית.

אליהו תבדוק בתחרויות עם רצועות בטחון בכמה כשלים אם בכלל משתמשים בהן... 5 ספוטרים זה מאוד בטוח במיוחד שאלו ספוטרים יחסית מנוסים בipf. חוץ מברנדון לילי לא יצא לי לשמוע על פציעות שנבעו מחוסר אמצעי בטיחות, ואל תהיה בטוח שרצועות היו עוזרות לו, לדעתי לא כי הן בולמות את המוט בגובה נמוך מאוד יחסית.

לא מסכים מפצל, ראיתי בלייב בUSAPL את ריי וויליאמס כמעט מאבד את הצוואר בגלל כשל עם פחות משקל...
אולי לא נהוג בIPF, אבל לשים מוטות בטחון היה שומר על הרבה אנשים

בעזהי"ת

זה שאפילו בשימוש באמצעי בטיחות, משתמשים בהם באופן בזיוני, לא נמצא לרעת אמצעי הבטיחות, אלא לרעת האיגודים. מוטות בטיחות בגבהים משתנים בהתאם למתחרה - בדיוק כמו גובה העמודים עצמם, או רצועות בטיחות שאפשר להאריך ולקצר אותם בהתאם, לא דורשים התערבות מיוחדת של NASA, אלא עבודת מסגרות פשוטה ואלמנטרית. אני פשוט לא מבין מדוע לא להשתמש באמצעים הללו. מה רע ב'אובר בטיחות'?

כולכם צודקים, אבל בפועל המצב שונה. הספורט לא מושלם ואני חושב שדווקא הוא מאוד בטיחותי סטטיסטית מבחינת פציעות. תמיד אפשר לשאוף לעוד כמובן, אבל לקטר מהצד זה הכי קל.

לקטר מהצד זה הכי קל
הפתרון שאליהו הציג, לא דורש השקעה מרובה בכלל. קיטור זו הגדרה שמתאימה אולי לתלונה על המוטות של אדטו, לא לעניינים בטיחותיים

סבבה אז שילך ויבנה אבטיפוס ויריץ את זה.

אני מת על אליהו כן, אבל אני פשוט לא חושב שזו הצרה הגדולה של עולם הpl. ספוטרים איכותיים עדיפים על כל מוטות בטחון. היום אחד במכון כמעט ריסק את הכפות ידיים בגלל שהוא העדיף מוטות על ספוטר.

• פותח/ת השרשור
יש דוגמה יותר טובה מזאת?
Kirk-Karwoski.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית