הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גירעון ותפריט דל פחמימה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
לאחר דיאטה דלת פחמימה של כמה חודשים והעמסות כל 7-10ימים החלטתי להישאר עם 50-60ג' פחמימה בתפריט ולהקטין את הגירעון,כלומר אם לפני כן היה הגירעון 500-600 כעת הוא 200-300 והסיבה היא רעב,התאוששות ויותר גמישות.המטרה היא לרדת מאיזור ה-10% בו אני נמצא כרגע ולעשות את זה בצורה מתונה מבלי לאבד עוד מהכוח.
נתונים:בן 32 גובה 1.74 שוקל 78.5. השאלה היא האם החיטוב יהיה יעיל על כמות כאשר הגירעון הוא קטן יותר(שוב,200-300)ביום אך במקביל אני בדל פחמימה.ההעמסות ימשיכו להיות כל שבוע אבל עדינות.
ללא אימון מוציא ביום כ-2000קל'

נערך לאחרונה:
מה שמשפיע על הירידה במשקל הוא הגרעון הקלורי, אם אתה אוכל יותר אתה תרד לאט יותר \ תעלה \ לא תרד בכלל.

אתה יכול לעבור לגרעון של 300 אבל מנגד תוסיף מספיק אירובי כך שיחפה על כך

• פותח/ת השרשור
מה שמשפיע על הירידה במשקל הוא הגרעון הקלורי, אם אתה אוכל יותר אתה תרד לאט יותר \ תעלה \ לא תרד בכלל.

אתה יכול לעבור לגרעון של 300 אבל מנגד תוסיף מספיק אירובי כך שיחפה על כך
קראתי איפשהו בעבר,אולי אפילו בפורום שככל שאחוז השומן נמוך יותר יש להקטין את הגירעון בכדי לשמר מסת שריר

קראתי איפשהו בעבר,אולי אפילו בפורום שככל שאחוז השומן נמוך יותר יש להקטין את הגירעון בכדי לשמר מסת שריר
נכון, ברגע שאתה באחוזי שומן נמוכים יש סבירות גבוהה שתשרוף מסת שריר, אבל זה תלוי בגרעון.
גרעון נמוך יוביל לירידה מתונה יותר בשומן כשהמטרה שלך לשמר כמה שיותר מסת שריר. להיות בגרעון גבוהה באחוזים גבוהים יהיה רעיון טיפשי. אם זה מבחינת רעב ואם זה מבחינת איבוד מסת שריר יקרה.

• פותח/ת השרשור
נכון, ברגע שאתה באחוזי שומן נמוכים יש סבירות גבוהה שתשרוף מסת שריר, אבל זה תלוי בגרעון.
גרעון נמוך יוביל לירידה מתונה יותר בשומן כשהמטרה שלך לשמר כמה שיותר מסת שריר. להיות בגרעון גבוהה באחוזים גבוהים יהיה רעיון טיפשי. אם זה מבחינת רעב ואם זה מבחינת איבוד מסת שריר יקרה.
אני חושב שהדל פחמימה ואפילו לא הקיצוני(30ג')אלא גם גם 50+ יכול לעזור לעשות את העבודה באחוזי השומן הנמוכים כבר במיוחד כשאין לי כוח ורצון לעשות דקות רבות של אירובי או אינטרוולים מתישים.תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית