כבר כמה שנים שיש דיאטה שמתבססת עפ"י סוג הדם של האדם.
סתם הורדתי את הספר של זה בגירסה האנגלית ( מי שירצה אני אעלה לינק ) ודווקא זה נשמע הגיוני וגם בפועל יש שם המון דברים נכונים.
למשל לגבי סוג הדם שלי, O.
סוג דם O הוא האדם הקדמוני שמכונה "הצייד" המזונות שמועילים לסוג דם זה: כבד, בשר ובפרט בשר אדום, דגים בעיקר דגי מים צפוניים, אצות ים.
מהאגוזים : גרעיני דלעת ואגוזי מלך
מהשמנים:שמן זית ופשתן
מזונות שמזיקים : מוצרי חלב, דגנים ובכלל פחמימות.
ירקות מזיקים: כרוב ובכלל כל משפחת המצליבים שגורמים להפחתה בספיגה של הורמוני התריס.
ירקות מועילים: גמבה אדומה, בטטה
פירות מועילים: שזיפים ושזיפים מיובשים
מוסיפים בספר שסוג דם O בתקופה של אדם הקמון היה רגיל לחיות במצב קבוע של KETOSIS ולהפיק אנרגיה משומן.
בעיות בריאותיות נפוצות לסוג דם זה: כיבי קיבה, בעיות פסיכולוגיות ( חרדות, דיכאון, מאניה-דיפרסיה, סכיזופרניה), תת פעילות של בלוטת התריס.
למה אני אומר שיש בזה משהו?
1. באמת שאני מעכל בשר בצורה מהירה ואפילו קיצונית.
2. לא משנה כמה בשר אני אוכל הרמות כולסטרול שלי רק משתפרות( אני אוכל כל יום כבדים )
3. שאני אוכל בשר אני יכול ללכת להתאמן לאחר 10 דקות , לעומת מוצרי חלב שגורמים לי לתחושה לא נוחה, כנ"ל לדגנים ובכלל למוצרים המכילים גלוטן.
4. אני באמת יכול לחיות בלי פחמימה ואני מרגיש הרבה יותר אנרגטי.
5. אכן יש לי תת פעילות תת קלינית של בלוטת התריס.
אתם מוזמנים לדעת את דעתכם בנוגע לזה!
לינק להורדת הספר בשפה העברית והרוסית - http://www.fileflyer.com/view/vnlTIAw
סתם הורדתי את הספר של זה בגירסה האנגלית ( מי שירצה אני אעלה לינק ) ודווקא זה נשמע הגיוני וגם בפועל יש שם המון דברים נכונים.
למשל לגבי סוג הדם שלי, O.
סוג דם O הוא האדם הקדמוני שמכונה "הצייד" המזונות שמועילים לסוג דם זה: כבד, בשר ובפרט בשר אדום, דגים בעיקר דגי מים צפוניים, אצות ים.
מהאגוזים : גרעיני דלעת ואגוזי מלך
מהשמנים:שמן זית ופשתן
מזונות שמזיקים : מוצרי חלב, דגנים ובכלל פחמימות.
ירקות מזיקים: כרוב ובכלל כל משפחת המצליבים שגורמים להפחתה בספיגה של הורמוני התריס.
ירקות מועילים: גמבה אדומה, בטטה
פירות מועילים: שזיפים ושזיפים מיובשים
מוסיפים בספר שסוג דם O בתקופה של אדם הקמון היה רגיל לחיות במצב קבוע של KETOSIS ולהפיק אנרגיה משומן.
בעיות בריאותיות נפוצות לסוג דם זה: כיבי קיבה, בעיות פסיכולוגיות ( חרדות, דיכאון, מאניה-דיפרסיה, סכיזופרניה), תת פעילות של בלוטת התריס.
למה אני אומר שיש בזה משהו?
1. באמת שאני מעכל בשר בצורה מהירה ואפילו קיצונית.
2. לא משנה כמה בשר אני אוכל הרמות כולסטרול שלי רק משתפרות( אני אוכל כל יום כבדים )
3. שאני אוכל בשר אני יכול ללכת להתאמן לאחר 10 דקות , לעומת מוצרי חלב שגורמים לי לתחושה לא נוחה, כנ"ל לדגנים ובכלל למוצרים המכילים גלוטן.
4. אני באמת יכול לחיות בלי פחמימה ואני מרגיש הרבה יותר אנרגטי.
5. אכן יש לי תת פעילות תת קלינית של בלוטת התריס.
אתם מוזמנים לדעת את דעתכם בנוגע לזה!
לינק להורדת הספר בשפה העברית והרוסית - http://www.fileflyer.com/view/vnlTIAw
נערך לאחרונה: