הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בתו של איסמעיל הניה אושפזה באיכילוב

עוז

משתמש פעיל
301
42
נק' מוניטין:
52
301
42
כידוע לכם, לחמאס ישנם כמה מנהיגים כשאחד מהם שמו סימעיל הניה.
בתו, אושפזה החודש בבית חולים איכילוב בתל אביב - http://news.walla.co.il/item/2794069
וזו לא הפעם הראשונה, גם נכדתו טופלה בישראל בחודש יוני האחרון ובכללי ישראל מטפלת בלא מעט פצועים מעזה בשל מבצע צוק איתן וערבים מסוריה בגלל מלחמת האזרחים
בעיני, זאת פשוט שערורייה שבתו של ראש ארגון החמאס טופלה בישראל. מה יש לכם לומר בנושא?

חייב להיות פה איזה מניע נסתר , באמת דואגים לבת שלו מתוך אכפתיות ואנושיות ? די להיות ילדים קטנים , 'שערוריה' , כאילו ממש מעניין מישהו במשרד הבטחון מה המצב הבריאותי שלה ...

• פותח/ת השרשור
חייב להיות פה איזה מניע נסתר , באמת דואגים לבת שלו מתוך אכפתיות ואנושיות ? די להיות ילדים קטנים , 'שערוריה' , כאילו ממש מעניין מישהו במשרד הבטחון מה המצב הבריאותי שלה ...
@mars, לזה אני מתכוון
זאת שערורייה בפנייה עצמה. איסמעיל הניה הוא ראש חמאס, עוכר שבעוכרי מדינת ישראל
כולנו יודעים את המניעים של חמאס כנגד עם ישראל ואת ההיסטוריה איתם, ככה שלא צריך לחזור על העניין הזה. למה לעזאזל אתה צריך לטפל בבת שלו?
איפה נראה כזה דבר בלחימה כשאחד הצדדים מספק לאויב שלו מים, חשמל, גז וקולט פצועים ומטפל בהם? ועוד של ראשון ארגון האויב?
אז כן, זאת שערורייה!

@mars,
איפה נראה כזה דבר בלחימה כשאחד הצדדים מספק לאויב שלו מים, חשמל, גז וקולט פצועים ומטפל בהם? ועוד של ראשון ארגון האויב?
אז כן, זאת שערורייה!

ביולי האחרון צהל הפציץ את תחנת הכוח שמספקת חשמל לעזה.בנוסף יש הסגר על עזה.
זה מה שקורה שצבא של מדינה מפציץ בפצצות אוכלוסייה אזרחית(גם בזרחן).לספק מים וחשמל לאחר שמפציצים לאזרחים את התשתיות זה סביר.

• פותח/ת השרשור
ביולי האחרון צהל הפציץ את תחנת הכוח שמספקת חשמל לעזה.בנוסף יש הסגר על עזה.
זה מה שקורה שצבא של מדינה מפציץ בפצצות אוכלוסייה אזרחית(גם בזרחן).לספק מים וחשמל לאחר שמפציצים לאזרחים את התשתיות זה סביר.
עד כמה שזכור לי ובלי קשר למה שאמרת, אתה שמאלני נכון? לא שיש לי בעיה עם זה, איש באמונתו יחיה, סתם שואל

עכשיו שאני מסתכל על זה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4565587,00.html

אפשר באמת להסכים איתם שהם ניצחו, הרי העובדה שלאחר כל ההפצצות שהם שלחו עלינו אנחנו דואגים להם ומטפלים בהם ובעיקר בבתו של איסמעיל הניה, אולי זה באמת נקרא נצחון וזה חבל מאוד.
נצחון שהם יודעים שלא משנה מה הם יעשו לנו וכמה הם יפציצו אותנו תמיד נדאג ו"נטפל" בהם.

נצחון שלנו הוא לא להגרר אליהם.
זה שהם ברברים ולא מוחלים בשום דבר ויהרגו גם ילד קטן בידיים חשופות לא אומר שאנחנו צריכים לאבד אנושיות.
זאת הגדולה שלנו.
ברור שזה מצב אבסורדי אבל ככה זה

נצחון שלנו הוא לא להגרר אליהם.
זה שהם ברברים ולא מוחלים בשום דבר ויהרגו גם ילד קטן בידיים חשופות לא אומר שאנחנו צריכים לאבד אנושיות.
זאת הגדולה שלנו.
ברור שזה מצב אבסורדי אבל ככה זה
"הגדולה שלנו" כפי שאתה מכנה זאת (בגאווה מסויימת אני אסתכן ואומר), עלולה ביום מן הימים לעלות לנו ביוקר.

"הגדולה שלנו" כפי שאתה מכנה זאת (בגאווה מסויימת אני אסתכן ואומר), עלולה ביום מן הימים לעלות לנו ביוקר.
דיקטטורה ופשיזם שאתה מראה גם עלו ביוקר. שום קיצוניות לא טובה. אני ימיני וחושב שזה חובה הומנית לטפל באלו שצריכים עזרה בלי קשר לאיזה צד הם. מקסימום אחרי זה להשתמש במשפחה שלו אם אחרי שהמדינה עזרה לו- הוא יבגד בה שוב. ואם הוא שם את השנאה שלו לישראל מעל לאהבה שלו למשפחתו זה סיפור אחר. מה אתה מעדיף לכבוש את הרשות(2 מיליון איש), לספח אותם,להגר אותם למקום אחר או להשמיד אותם? בתור ימני אני דוגל בפייגלין כי בלווא הכי 80% מהם רוצים לעזוב. דמיין שנשאר 200 אלף פלסטינים- איזה קל יהיה להכניס אותם למערכת תחת שם "ערבים" במדינה יהודית מה שלא יקרה כאשר הם מהווים 25% מהאוכלוסיה עכשיו.
זה שחלקם לא אנושיים לא נותן לנו את הזכות להשתמש בפצצת זרחן,להרוג בני משפחה ולהשתמש בעינוים כסטנדרט. אם אתה חולק על דברי אתה פשיסט בלי קשר להשתייכות פוליטית.

לגבי מה שלאון אמר, ראית את הדוקו הנסיך הירוק?
ממליץ לך לראות.

רוב הסכסוך בינינו לבים הפלסטינים נובע משנאה מטורפת של הדור הצעיר שם שנתקל בהתנהגות (שהיא הגיונית בגלל המצב) של צהל כלפי המשפחה שלו מה שגורם לו לרצות ליהיות שהיד. ככה שזה קל להגיד שצריך להרוג אץ כולם ולא ךעזור לסתם אנשים שנקלעו למצב.
גם אני ימני, ובמקרים רבים אפילו קיצוני בדעות אבל אני מודע לעןבדה שבמעשים אי אפשר ליהיות קיצוני, לא שמאל קיצני ולא ימין קיצוני כי זה יוביל לתוצאה הפוכה

lol
עם אוייב נלחמים, אוייב לא שמים בבית חולים שממומן ע"י משלמי המסים

חסרים בתי חולים ורופאים מצויינים באירופה? זאת פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה.
ודבר נוסף. האוייבים שלנו שונאי ישראל ובני משפחתם שמטופלים כאן (הבת שלו היא לא הראשונה), חוזרים אח"כ למאורה שלהם , מצניעים את העובדה שקיבלו כאן טיפול מציל חיים וממשיכים לטנף עלינו.
ועוד דבר. הומניות, אנושיות. יופי. מסכים. גופותיהם הדר גולדין ואורון שאול זכרם לברכה עדיין מוחזקות בידי חמאס בעזה. אני חושב שיהיה מאוד הומני ואנושי מצד אדון הניה להקל ולו במעט על משפחות שני החללים ולהעניק להן את האפשרות לבכות על קבר יקיריהן.
Leon ידידי, לא כל מי שחולק על דבריך הוא פשיסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית