הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בתו של איסמעיל הניה אושפזה באיכילוב

כתבתי את דעתי כבר בתגובות של אחת הכתבות האלה בפייסבוק, ואני אחזור.

ראיתי תגובות של אנשים מטומטמים, שכותבים שצריך היה לשבור לה ת'ראש עם פטיש 10 קילו אמן, שצריך היה לתת לה כדור בראש אמן, שצריך היה לחנוק אותה ומה לא.
אני דיי בהלם מהטינופת הזאת ומגעיל אותי לקרוא תגובות כאלה.
כל עוד היא ילדה חפה מפשע, זה ביזיון לדבר בשפה הזאת ואין צורך להזכיר את משפחת פוגל, אם כי להשתוות במעשים לתת רמה שביצעה את הרצח - זה תת רמה עוד יותר.
בדיוק כמו אוהדי בית"ר וסכנין, הם חיות אז בואו נהיה יותר חיות מהם, למה מה?!

אז כן, היא בת לטרוריסט שונא ישראל ולא, אני לא חושב שמגיע לה טיפול רפואי בארץ שלנו, בגלל היחסים החמים עם הצד השני, בדיוק כמו שאני חושב שכל אסיר בטחוני לא אמור להיות זכאי לשום הטבה בכלא.

במה היא חטאה שהיא נולדה לו?
אני לא בעד ענישה קולקטיבית, אבל המצב שהיא טופלה בארץ הוא אבסורד. אם אתה לא מבין את זה, אז אין לי מה להוסיף.
אולי היא לא חטאה (שוב, במה חטאו אנשי חמאס??), אבל אין שום חובה לטפל בה, בייחוד על חשבון המיסים הישראלים וקשר שלה לארגון.

אולי היא לא חטאה (שוב, במה חטאו אנשי חמאס??), אבל אין שום חובה לטפל בה, בייחוד על חשבון המיסים הישראלים וקשר שלה לארגון.
הם משתייכים לארגון טרור
הם משתייכים לארגון טרור
בפעם המאה, הם משתייכים לארגון טרור.

??????????????????

• פותח/ת השרשור
אז רינו, אם ככה למה גם אנשים מעזה מגיעים לטיפול בישראל? למה פצועים מסוריה מגיעים לטיפול בישראל? לא מגיע להם שנעזור להם בכלל.
סוריה היא מדינה עוינת, וכל "הזליגות" משם זה בולשיט אחד גדול(רק "במקרה" היום הייתה זליגה בשטח ישראל)

אז רינו, אם ככה למה גם אנשים מעזה מגיעים לטיפול בישראל? למה פצועים מסוריה מגיעים לטיפול בישראל? לא מגיע להם שנעזור להם בכלל.
סוריה היא מדינה עוינת, וכל "הזליגות" משם זה בולשיט אחד גדול(רק "במקרה" היום הייתה זליגה בשטח ישראל)
תעזוב אותו, הוא הגדיר מחדש את המושג "פשע". עכשיו הוא נח.

אתה לא חושב שאנשים מעזה שאנחנו הפצצנו צריכים לקבל טיפול בארץ?

אם היית הבן של מרדכי וענונו, איך היינו (בתור מדינה) צריכים לנהוג איתך?
יש הבדל בין אזרח מדינה לבין אזרח זר של מדינה עוינת. לא יכלת להביא דוגמא טובה יותר?

אתה לא חושב שאנשים מעזה שאנחנו הפצצנו צריכים לקבל טיפול בארץ?
למה שאזרח זר, ועוד במצב של מלחמה, יקבל טיפול רפואי כאן?

זאת בדיוק המשמעות של המילה "מלחמה". כל צד לעצמו.
אה, המלחמה הייתה נגד תושבי עזה? טוב לדעת
אני מניח שאתה חושב שזו לא הייתה אחריות של ארה''ב להעניק טיפול הולם לשני מיליון אזרחים עיראקיים שהיא הרגה?

אני מניח שאתה חושב שזו לא הייתה אחריות של ארה''ב להעניק טיפול הולם לשני מיליון אזרחים עיראקיים שהיא הרגה?
אחריות מוסרית? כן, כנראה שהייתה... גם לשלטון העיראקי הייתה אחריות לספק לאזרחיה זכויות אדם בסיסיות.
חוץ מזה, ההשוואה שלך לא רלוונטית, כי בתו של הניה לא נפצעה מפעולת צה"ל.

אחריות מוסרית? כן, כנראה שהייתה... גם לשלטון העיראקי הייתה אחריות לספק לאזרחיה זכויות אדם בסיסיות.
חוץ מזה, ההשוואה שלך לא רלוונטית, כי בתו של הניה לא נפצעה מפעולת צה"ל.
שאלת למה שאזרח זר יקבל טיפול במצב של מלחמה, ואני הגבתי להצהרה הזו.
ואם השלטון העיראקי לא נתן לאזרחיו זכויות אדם בסיסיות, איזה פריבילגיות זה נותן בדיוק לארה''ב? שרצחה שני מיליון אש בגלל קרב על נפט

שאלת למה שאזרח זר יקבל טיפול במצב של מלחמה, ואני הגבתי להצהרה הזו.
ואם השלטון העיראקי לא נתן לאזרחיו זכויות אדם בסיסיות, איזה פריבילגיות זה נותן בדיוק לארה''ב? שרצחה שני מיליון אש בגלל קרב על נפט
שום פרבילגיות, זה בדיוק העניין, זאת מלחמה. ככה זה עובד בין אם תרצה או לא. לכן, אין לנו שום חובה לספק שירותי בריאות לפלסטינאים בעת מלחמה, ובטח שלא בסיומה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית