קלעת בול 😳^ רק רוצה לציין שההבדל בין עזה לתל אביב זה כמו ההבדל בין מי שלא עלה על במה למי שכן, אין מה להשוות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קלעת בול 😳^ רק רוצה לציין שההבדל בין עזה לתל אביב זה כמו ההבדל בין מי שלא עלה על במה למי שכן, אין מה להשוות.
לא בשמך, בשם מדינת ישראל שאתה אזרח שלה. אני יודע שזה מתסכל, גם אני לא מרוצה מרוב ההחלטות של ראש הממשלה שלנו.
המלחמה היא מול עזה... המלחמה מול חמאס... חמאס צמח מעזה... חמאס השלטון בעזה...
הכל נכון לדעתי. בתרשים הזרימה שלך זה חייב להוביל מחיקת עזה, הוסף חצים... העובדה שזה לא מסתדר לי ובאופן כללי כנראה שגם לקובעי המדיניות הוכחה במבצע האחרון.
אני מודה שהיתה לי בעיה מוסרית קשה לחיות במדינה שמוחקת אוכלוסיה של יישות עמה היא במצב מלחמה ובעת לוחמה.
היה כאן רפרנס לאיריס שטענה שמי שלא עלה על במה לא עשה דבר וחצי דבר ספורט הזה, למקרה שלא הבנתקלעת בול 😳
לא נכון....היה כאן רפרנס לאיריס שטענה שמי שלא עלה על במה לא עשה דבר וחצי דבר ספורט הזה, למקרה שלא הבנת
ילד שב בשקט, תאכל את המרק, ואל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם. זה היה רפרנס לניגרי ענק.היה כאן רפרנס לאיריס שטענה שמי שלא עלה על במה לא עשה דבר וחצי דבר ספורט הזה, למקרה שלא הבנת
זה כמו משפטים פילוסופיים, כל אחד לוקח את זה לכיוון שלולא נכון....
זה הניגרי שאמר את זה על בילדינג...
אתה באמת לא מבין מה הבעיה בזה?צה"ל הפציץ אוכלוסיה אזרחית, אני לא מבין מה הבעיה בזה
אין לי ריב עם איראני כפרט ולא עם עזתי כפרט. יחד עם זאת ישנו מונח הקרוי "נזק סביבתי". אם כבר הוחלט לפתור מחלוקת (למשל ירי רקטות מעזה שאינך מעוניין בו) באמצעים צבאיים צריך להכיר בכך שייפגעו בלתי מעורבים ומצד שני לצמצם זאת ככל שניתן. כל יישות קובעת סטנדרט ליישום של רעיון האיזון ובלמים ובמדינת ישראל הא מיושם בצורה משביעת רצון. בקרב שכנינו חייך כבלתי מעורב שווים כקליפת השום כך שגם הגזירה השווה שאתה גוזר אינה במקום.אי אפשר לבצע דברים ״בשם מדינת ישראל״. מדינה היא לא ישות שצריכה שיעשו בשמה דברים. רק בני אדם מבצעים פעולות, לא מדינות. אתה יודע איזה שלטון מבטל את הפרט והופך אותו לחלק ממדינה, כן?
תרשים הזרימה לא חייב להוביל להשמדת עזה, אבל המשמעות היא שהמלחמה הזאת היא כמו כל מלחמה אחרת שמתבצעת בין שתי מדינות - בפועל זו מלחמה בין השלטונות לטובת הרווח האישי שלהם, ולא באמת מעניין אותם מי ייפגע ומי לא. כל הדיבורים על מוסר זו דרך יפה למכור את זה.
העזתי הממוצע מודאג מאיך הוא מסדר לעצמו חיים טובים יותר, לא איך הוא משמיד את מדינת ישראל, בדיוק כמו שלי אין ריב עם האיראני הממוצע. הדברים האלה לא מתבצעים בשמי.
אין לי ריב עם איראני כפרט ולא עם עזתי כפרט. יחד עם זאת ישנו מונח הקרוי "נזק סביבתי". אם כבר הוחלט לפתור מחלוקת (למשל ירי רקטות מעזה שאינך מעוניין בו) באמצעים צבאיים צריך להכיר בכך שייפגעו בלתי מעורבים ומצד שני לצמצם זאת ככל שניתן. כל יישות קובעת סטנדרט ליישום של רעיון האיזון ובלמים ובמדינת ישראל הא מיושם בצורה משביעת רצון. בקרב שכנינו חייך כבלתי מעורב שווים כקליפת השום כך שגם הגזירה השווה שאתה גוזר אינה במקום.
אני לא פחות הומאני וליברל ממך אבל מודע לעקב האכילס של הליברליזם וההומאניזם וחושב שכדאי להישמר ממנה (מספיק פסיכופת בודד בכדי למחוק כפר של פציפיסטים...)
אתה מתייחס לחמאס או לתושבי עזה? כי כמו שאלכס כתב, העזתי הממוצע מודאג מאיך הוא מסדר לעצמו חיים טובים יותר, לא איך הוא משמיד את מדינת ישראלבקרב שכנינו חייך כבלתי מעורב שווים כקליפת השום כך שגם הגזירה השווה שאתה גוזר אינה במקום.
איך אתה יודע מה עובר לעזתי הממוצע בראש? שואל ברצינות.אתה מתייחס לחמאס או לתושבי עזה? כי כמו שאלכס כתב, העזתי הממוצע מודאג מאיך הוא מסדר לעצמו חיים טובים יותר, לא איך הוא משמיד את מדינת ישראל
אני לא יודע כלום בוודאות. תחשוב שהם חושבים בדיוק את אותו הדבר עליך. אתה חושב על איך להשמיד את כל הערבים כחלק משגרת היום שלך? אני מניח\מקווה שלא. תופתע לדעת שרוב האנשים בעולם פשוט רוצים לחיות את חייהם בשקט, תמיד השוליים הקיצוניים יעשו רעש.איך אתה יודע מה עובר לעזתי הממוצע בראש? שואל ברצינות.
אז אני יוצא מנקודת הנחה ש99% רוצים בהשמדת ישראלאני לא יודע כלום בוודאות
זה הדדיתחשוב שהם חושבים בדיוק את אותו הדבר עליך.
אל תקווה,אתה יודע מה דעתי בענייןמקווה שלא
מסכים,להשמיד את השמאל הקיצוןתמיד השוליים הקיצוניים יעשו רעש
מבטיח לך שאתה טועהאז אני יוצא מנקודת הנחה ש99% רוצים בהשמדת ישראל
אל תקווה,אתה יודע מה דעתי בעניין
ביום שתקרא מחשבות,אני אהיה שמאלנימבטיח לך שאתה טועה
עוד לא 😁אני לא מכיר אותך
למה שיאמין ל"הבטחה" שלך? מה ההבטחה שלך בכלל שווה? מאיפה הבטחון והיהירות האלה?מבטיח לך שאתה טועה
מאיפה הביטחון והיהירות שהמטרה של הערבים היא להשמיד את ישראל?למה שיאמין ל"הבטחה" שלך? מה ההבטחה שלך בכלל שווה? מאיפה הבטחון והיהירות האלה?
לא, אני לא מבין מה הבעיה בלהגן על תושבי מדינה ישראל.אתה באמת לא מבין מה הבעיה בזה?
כן אחי?מאיפה הביטחון והיהירות שהמטרה של הערבים היא להשמיד את ישראל?