הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בתו של איסמעיל הניה אושפזה באיכילוב

מפה לשם, החמאס (להזכירכם, שותפיו של אבו מאזן בממשלת האחדות הפלסטינית) לקחו אחריות על פיגוע הדריסה בירושלים.
מעניין אם הנייה היה דואג לטפל בתינוקת בת השלושה חודשים שנפגעה כמו שבמדינתנו הנאורה דאגו לטפל בבת שלו.
- אה לא צריך, היא כבר מתה.

מפה לשם, החמאס (להזכירכם, שותפיו של אבו מאזן בממשלת האחדות הפלסטינית) לקחו אחריות על פיגוע הדריסה בירושלים.
מעניין אם הנייה היה דואג לטפל בתינוקת בת השלושה חודשים שנפגעה כמו שבמדינתנו הנאורה דאגו לטפל בבת שלו.
- אה לא צריך, היא כבר מתה.
היו דואגים לטפל בדרך שיהרגו אותה..(בהנחה והייתה שורדת. יהי זכרה ברוך)
וזה ההבדל בין יהודים מוסרים לבין חלאות אדם של מיץ הזבל האנושי

תיקנתי לך חבוב
ולמה הורדת את היהודים? מעניין מה יש לך להגיד בנושא
ואני באמת לא מבין מה הקטע להחזיר לי מוניטין שלילי, לא שזה באמת אכפת לי אבל פשוט הגבת סתם תגובת ספאם חסרת משמעות

ולמה הורדת את היהודים? מעניין מה יש לך להגיד בנושא
ואני באמת לא מבין מה הקטע להחזיר לי מוניטין שלילי, לא שזה באמת אכפת לי אבל פשוט הגבת סתם תגובת ספאם חסרת משמעות
הגבתי כי זה מצחיק אותי ולי זה מצחיק

במידה ונוצרי היה מחליט לטפל בתינוקת גוססת הוא היה בנאדם מוסרי , במידה ומוסלמי היה מחליט לטפל בתינוקת גוססת הוא בנאדם מוסרי, במידה ויהודי היה מחליט לטפל בתינוקת גוססת הוא בנאדם מוסרי.
במידה ונוצרי היה מחליט להרוג תינוקת הוא היה חלאת אדם, במידה ומוסלמי היה מחליט להרוג תינוקת הוא חלאת אדם, במידה ויהודי היה מחליט להרוג תינוקת הוא חלאת אדם.

הגבתי כי זה מצחיק אותי ולי זה מצחיק

במידה ונוצרי היה מחליט לטפל בתינוקת גוססת הוא היה בנאדם מוסרי , במידה ומוסלמי היה מחליט לטפל בתינוקת גוססת הוא בנאדם מוסרי, במידה ויהודי היה מחליט לטפל בתינוקת גוססת הוא בנאדם מוסרי.
במידה ונוצרי היה מחליט להרוג תינוקת הוא היה חלאת אדם, במידה ומוסלמי היה מחליט להרוג תינוקת הוא חלאת אדם, במידה ויהודי היה מחליט להרוג תינוקת הוא חלאת אדם.
זה שאתה בוחר לעשות את התפלגות הזו בין דתות שונות בקרב אנשים זה נחמד, אבל אף אחד לא אמר שזה לא נכון
יש מוסלמים שהם נורמלים, לא אומר שלא. בכל קבוצת אנשים מסוימת יש התפלגות של אנשים נורמטיבים לבין אנשים שעושים פיגועי טרור(מתייחס בעיקר לדעת האיסלם מהסיבות הברורות לכולנו), אבל יש משפט חזק שאומר - "לא כל המוסלמים הם מחבלים, אבל כל המחבלים הם מוסלמים" חמאס, חיזבאלה, אנאסר בית אל מקדס, ג'בהת הנוסרה, דאעש, אל קאעידה, בוקו חארם הם רק חלק מארגוני טרור בולטים ומוכרים בעולם. בעוד מדינות יש עוד ארגוני טרור שכבר שכחתי את שמם. אז כן, הם למשל מייצגים את הזבל האנושי
מניח שאתה יכול להסיק מסקנה מפה
אני לא בא להצדיק פה נטו את היהודים, בעיני גם הרצח של הנער הערבי אבו חדיר היה מזעזע
אני לא זוכר את הציטוטים המדויקים אבל אני רוצה גם להזכיר לך שאמא של נפתלי פרנקל בתגובה למות בנה אמרה - "אם זה גורלו של בני זה מה שהחליט אלוהים"
תגובת אמו של אחד מרוצחי הנערים-"מאשימים את בני סתם. במידה והוא אכן רצח שלושה יהודים, אני האמא הכי גאה בעולם"
אז כן, פה יש הבדל ברור וניכר לעין מה הוא הבדל בין מוסריות של יהודי לבין מוסריות של אמא מוסלמית(לא מכליל ולא תקף רק להשוואה של יהודים > מוסלמים, אבל זו הייתה הנקודה שלי פה)
אם אתה חושב שאין פה הבדל בין אמא מוסרית לבן אמא שמייצגת את מיץ הזבל האנושי, סלח לי אבל בעיני אתה פשוט פשיסט שמגן על ערבים בלי צדק(זאת זכותך כמובן, חלילה לא אומר לך מה לעשות)

זה שאתה בוחר לעשות את התפלגות הזו בין דתות שונות בקרב אנשים זה נחמד, אבל אף אחד לא אמר שזה לא נכון
יש מוסלמים שהם נורמלים, לא אומר שלא. בכל קבוצת אנשים מסוימת יש התפלגות של אנשים נורמטיבים לבין אנשים שעושים פיגועי טרור(מתייחס בעיקר לדעת האיסלם מהסיבות הברורות לכולנו), אבל יש משפט חזק שאומר - "לא כל המוסלמים הם מחבלים, אבל כל המחבלים הם מוסלמים" חמאס, חיזבאלה, אנאסר בית אל מקדס, ג'בהת הנוסרה, דאעש, אל קאעידה, בוקו חארם הם רק חלק מארגוני טרור בולטים ומוכרים בעולם. בעוד מדינות יש עוד ארגוני טרור שכבר שכחתי את שמם. אז כן, הם למשל מייצגים את הזבל האנושי
אני לא בא להצדיק פה נטו את היהודים, בעיני גם הרצח של הנער הערבי אבו חדיר היה מזעזע
אני לא זוכר את הציטוטים המדויקים אבל אני רוצה גם להזכיר לך שאמא של נפתלי פרנקל בתגובה למות בנה אמרה - "אם זה גורלו של בני זה מה שהחליט אלוהים"
תגובת אמו של אחד מרוצחי הנערים-"מאשימים את בני סתם. במידה והוא אכן רצח שלושה יהודים, אני האמא הכי גאה בעולם"
אז כן, פה יש הבדל ברור וניכר לעין מה הוא הבדל בין מוסריות של יהודי לבין מוסריות של אמא מוסלמית(לא מכליל ולא תקף רק להשוואה של יהודים > מוסלמים, אבל זו הייתה הנקודה שלי פה)
אם אתה חושב שאין פה הבדל בין אמא מוסרית לבן אמא שמייצגת את מיץ הזבל האנושי, סלח לי אבל בעיני אתה פשוט פשיסט שמגן על ערבים בלי צדק(זאת זכותך כמובן, חלילה לא אומר לך מה לעשות)
איפה הגנתי על ערבים?
מה אכפת לי בכלל מערבים? מצידי תפציצו את עזה מחר ותעשו ממנה פארק שעשועים

אמרתי רק שאתה מדבר על יהודים כאילו הם יותר נעלים , אז לא
יהודי לא יותר ממוסלמי או נוצרי
כל בנאדם מייצג את עצמו במעשיו ולא את הדת שלו (אני אתאיסט בכלל).

קודם כל לא כל המחבלים מוסלמים, גם אם יש 2,000,000 מחבלים מוסלמים (מספר שהפלצתי כרגע) ו-5,000 מחבלים יהודים בשני המקרים זה יוצא פחות מ-1% .....

אז גם אם לא כל אבל רוב המחבלים הם מוסלמים זה לא נתון שבאמת נותן לך משהו....

איפה הגנתי על ערבים?
מה אכפת לי בכלל מערבים? מצידי תפציצו את עזה מחר ותעשו ממנה פארק שעשועים

אמרתי רק שאתה מדבר על יהודים כאילו הם יותר נעלים , אז לא
יהודי לא יותר ממוסלמי או נוצרי
כל בנאדם מייצג את עצמו במעשיו ולא את הדת שלו (אני אתאיסט בכלל).

קודם כל לא כל המחבלים מוסלמים, גם אם יש 2,000,000 מחבלים מוסלמים (מספר שהפלצתי כרגע) ו-5,000 מחבלים יהודים בשני המקרים זה יוצא פחות מ-1% .....

אז גם אם לא כל אבל רוב המחבלים הם מוסלמים זה לא נתון שבאמת נותן לך משהו....
אתה שוכח כאן את הנקודה העיקרית פה באשכול רק כי לא הבנת אותי/אתה בוחר לעשות מניפולציות מיותרות
לא אמרתי שאם רק יהודי עושה מעשה גבורה הוא נחשב לבעל מוסריות, כל אחד שיעשה את זה לא משנה אם הוא יהודי/נוצרי/מוסלמי ייחשב בעל מוסריות גדולה
בגלל שתוכן האשכול הזה מיוחס לכך שבתה של ראש ארגון טרור שרוצה להשמיד את מדינת ישראל מקבלת טיפול רפואי כאן בישראל, דובר כאן על ההבדלים במוסריות בין יהודים לבין מוסלמים כגון החמאס. אף אחד לא הכליל, אבל זה ברור לנו שאם יהודי היה הולך לעזה לקבל טיפול רפואי דמו בראשו
בנוסף, דובר כאן על המוסריות בין אמא נורמלית(רחל פרנקל) לבין אמא חלאת אדם(אחד מרוצחי הנערים ש"גאה" בבן שלה שהרג יהודי).
אז כן, אלו הבדלים במוסריות בין נורמטיבים לחלאות אדם. אבל שוב, אני לא מכליל מהסיבה שאפשר להשוואת את רוצחי הנער אבו חדיר למוסלמי נורמטיבי מן החברה וברור שבהשוואה הזו היהודי כאן יוצא החלאת אדם ללא ספק. בעיני רצח אבו חדיר היה מזעזע
מקווה שהבנת את הכוונה שלי.

אתה מחליט מה חסר משמעות ומה לא ?
אתה לא לקחת יותר מידי על עצמך ?
אתה רושם שטויות בלי להתעמק מה רושמים האחרים ורק חוזר על עצמך כל הזמן, אזי לדעתי אתה חסר משמעות ( וזה בלשון המעטה).

כן, התגובה שלך לא הייתה קשורה לתוכן האשכול ולכן היא חסרת משמעות. ספאם לכל דבר..
אם כבר דיברת על "מחליט", אז אתה מחליט אם לקחתי על עצמי יותר מידי? נראלי שלא 😃
איזה שטויות רשמתי? אני לא התווכחתי כאן עם רוסיההוטגירל, זה דיון לכל דבר. הייתה בנינו אי הבנה ואני חושב שהוא הבין את כוונתי בסופו של דבר ואני את שלו
בכל מקרה, אני לא אכנס איתך עכשיו לויכוחים מיותרים, שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה.
לילה טוב 😃

באמת שלא הבנתי, מה הנקודה שלך בכל זה? שיהודים יותר טובים מערבים?

באמת שלא הבנתי, מה הנקודה שלך בכל זה? שיהודים יותר טובים מערבים?
לא קבעתי את האמרה הזו שלך, הכל יחסי בחיים
כמו שכבר אמרתי לך כמה פעמים אבל כנראה שזה לא מספיק לכם אז אחזור שוב - אם תשווה את תגובת רחל פרנקל לאחת האמהות של רוצחי הנערים אז ברור לכולנו מה ההבדל בין אמא נורמלית לבין אמא חלאה.
אבל..אפשר להשוות באותה מידה את רוצחי הנער אבו חדיר לבין ערבי נוצרי/מוסלמי/דרוזי או מה שתבחר, וברור לכולנו מי כאן החלאת האדם. בפעם השלישית שאני אומר את זה, הרצח של אבו חדיר הוא מזעזע ורוצחיו הם חלאות אדם באותה מידה
הכל יחסי בחיים

לא קבעתי את האמרה הזו שלך, הכל יחסי בחיים
כמו שכבר אמרתי לך כמה פעמים אבל כנראה שזה לא מספיק לכם אז אחזור שוב - אם תשווה את תגובת רחל פרנקל לאחת האמהות של רוצחי הנערים אז ברור לכולנו מה ההבדל בין אמא נורמלית לבין אמא חלאה.
אבל..אפשר להשוות באותה מידה את רוצחי הנער אבו חדיר לבין ערבי נוצרי/מוסלמי/דרוזי או מה שתבחר, וברור לכולנו מי כאן החלאת האדם. בפעם השלישית שאני אומר את זה, הרצח של אבו חדיר הוא מזעזע ורוצחיו הם חלאות אדם באותה מידה
הכל יחסי בחיים
ומה הנקודה שלך? איפה מה שדניאל (@RussianHotGirl ) אמר סותר את מה שאתה אומר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית