הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית חלשה שהמאמן הביא לי

BulkBulk

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
6
31
0
GO ACTIVE אשדוד
המאמן הביא לי תכנית שכוללת רק מכונות, דיברתי איתו על החשיבות של תרגילים מורכבים
והוא אמר לי שעדיף שאני יעשה את התכנית הזאת שבועיים ואז הוא יעלה לי את הרמה בהדרגה.
עדיף לי לפעול לפי התכנית שלו? או לפי תכנית שמישהו פרסם פה ונראת לי טוב?
Workout 1
Squat 3/4 set of 12-8/5-3
Bench Press 3/4 set of 12-8/5-3
Bent-Over Row 3/4 set of 12-8/5-3
Barbell Curls 3/4 set of 12-8

Workout 2
Deadlift 3/4 set of 12-8/5-3
Military Press 3/4 set of 12-8/5-3
Chin-ups 3/4 set of 12-8/5-3
Parallel Bar Dips 3/4 set of 12-8/5-3

עוד אפשרות שאני חושב עליה היא לעשות את התכנית עם המכונות שהמאמן נתן לי ואז לעבור לתכנית שלמעלה

עליה מקסימלית בנפח
הכוונה למסת שריר?
אם כן, תתאים לך תוכנית FBW מהאתר או תוכנית כוח כמו SS או לינארית, עם אכילה ראויה
(אני מניח שאתה מתאמן מתחיל, נכון? מה משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס?)

• פותח/ת השרשור
הכוונה למסת שריר?
אם כן, תתאים לך תוכנית FBW מהאתר או תוכנית כוח כמו SS או לינארית, עם אכילה ראויה
(אני מניח שאתה מתאמן מתחיל, נכון? מה משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס?)

עדיין לא יצא לי להתקרב למשקולות חופשיות אז אני לא יודע, אתה חושב שאני צריך לעשות תכנית עם מכונות לשבועיים ככה ואז לעבור לFBW או מאימון הבא להתחיל. בנוגע לאכילה בניתי כבר תפריט עם מאזן קלורי +500 וחלבון כפול2 ממשקל גוף

עדיין לא יצא לי להתקרב למשקולות חופשיות אז אני לא יודע, אתה חושב שאני צריך לעשות תכנית עם מכונות לשבועיים ככה ואז לעבור לFBW או מאימון הבא להתחיל. בנוגע לאכילה בניתי כבר תפריט עם מאזן קלורי +500 וחלבון כפול2 ממשקל גוף
אני חושב שאתה צריך ישר להתחיל תוכנית כוח או תוכנית FBW, אין שום טעם בלעשות מכונות שבועיים.
תוודא שהטכניקה שלך נכונה בתרגילי הבסיס.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה צריך ישר להתחיל תוכנית כוח או תוכנית FBW, אין שום טעם בלעשות מכונות שבועיים.
תוודא שהטכניקה שלך נכונה בתרגילי הבסיס.

שאלה קצת מוזרה בנוגע לרגליים, בגלל שפחות חשוב לי המסה ברגליים ואני רוצה יותר כוח בהן אני יכול להוריד את טווח החזרות מ8 ל5? או שזה לא מומלץ ויגרום לחוסר פרופורציה?

סליחה שאני חופר אבל לא הצלחתי למצוא פרוטוקול שלפיו מעלים משקל בתכנית של היפרטרופיה
אני בעד שתעלה משקל כל אימון בתרגילי הבסיס, ב FBW זה עלול להיות בעייתי וזו עוד סיבה שאני מעדיף תוכניות כוח למתחיל.

אל תמליצו לאדם לבצע משקולות חופשיים כשהוא אף פעם לא נגע בהם. צריך בסיס מסויים והיו לי מתאמנים שרעדו מלבצע לחיצת חזה עם 6 קילו כל יד, להתחיל עם תוכנית בסיסית לאדם שלא דרך בחדר כושר זה לגיטימי ביותר.

אל תמליצו לאדם לבצע משקולות חופשיים כשהוא אף פעם לא נגע בהם. צריך בסיס מסויים והיו לי מתאמנים שרעדו מלבצע לחיצת חזה עם 6 קילו כל יד, להתחיל עם תוכנית בסיסית לאדם שלא דרך בחדר כושר זה לגיטימי ביותר.
אבל תוך כדי שהוא עושה את התוכנית עם המכשירים, לא עדיף גם ללמוד טכניקה של התרגילי בסיס עם משקלים הכי קלים שאפשר וכשהוא ישלוט בהם לעבור לתכנית יותר רצינית?

אבל תוך כדי שהוא עושה את התוכנית עם המכשירים, לא עדיף גם ללמוד טכניקה של התרגילי בסיס עם משקלים הכי קלים שאפשר וכשהוא ישלוט בהם לעבור לתכנית יותר רצינית?
לא תמיד, יש המון אלמנטים שמסתתרים מאחורי מתאמנים חדשים, ושוב, במיוחד אחד שציין שהוא עוד לא הגיע למשקולות חופשיים. חלקם בעלי בעיות טווחים\מוגבלויות מסויימות וזה דורש התייחסות רבה. מי מבטיח שהוא ילמד את הטכניקה בצורה טובה? לדעת לבצע סקוואט נכון דורש מיומנות מיוחדת שנרכשת אחרי המון, המון זמן.
אני כן בעד שהוא יתחיל ללמוד את הטכניקה עם אימונים אישיים, שזה משהוא אחר לגמרי.

• פותח/ת השרשור
לא תמיד, יש המון אלמנטים שמסתתרים מאחורי מתאמנים חדשים, ושוב, במיוחד אחד שציין שהוא עוד לא הגיע למשקולות חופשיים. חלקם בעלי בעיות טווחים\מוגבלויות מסויימות וזה דורש התייחסות רבה. מי מבטיח שהוא ילמד את הטכניקה בצורה טובה? לדעת לבצע סקוואט נכון דורש מיומנות מיוחדת שנרכשת אחרי המון, המון זמן.
אני כן בעד שהוא יתחיל ללמוד את הטכניקה עם אימונים אישיים, שזה משהוא אחר לגמרי.

החלטתי לעבוד לפי התכנית של המאמן במשך שבועיים,בנוסף לכך אני נותן רבע שעה בכל סוף אימון לעבוד על טכניקה של תרגילים מורכבים ובעוד שבועיים אני אעבור תכנית

שאלה קצת מוזרה בנוגע לרגליים, בגלל שפחות חשוב לי המסה ברגליים ואני רוצה יותר כוח בהן אני יכול להוריד את טווח החזרות מ8 ל5? או שזה לא מומלץ ויגרום לחוסר פרופורציה?

ככל שתרים כבד יותר כך גם תצבור יותר מסה, אז אין כאן סתירה מוחלטת.

עדיף להתחיל לגעת במשקל חופשי כשאתה מספיק חזק לפצוע את עצמך?

עדיף להתחיל לגעת במשקל חופשי כשאתה מספיק חזק לפצוע את עצמך?
אפילו ריפטו ממליץ במקרים מסוימים להתחיל בלג פרס ולא בסקווט.
כל הזמן מציינים את חשיבות הסבלנות באימונים, לא יקרה שום אסון אם מתאמן 'יבזבז' חודש אחד במכונות לפני שהוא מתחיל אימונים עם מוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית