הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע רגישות לאינסולין ואיבוד שומן - מאמר חדש

• פותח/ת השרשור
סביר להניח שאין קשר לחילוף החומרים והבעיה בבלוטה עצמה סה"כ.
אם אתה רוצה לדעת יותר לעומק אתה יכול להימדד באוהל BMR בוינגייט אני לא זוכר כמה זה עולה אבל כמה מאות שקלים טובים.

תותחים!!!!
מת על צוות LBS!
סוף סוף אני אוכל להבין את החרטא הלא מובנת של לייל :D

סביר להניח שאין קשר לחילוף החומרים והבעיה בבלוטה עצמה סה"כ.
אם אתה רוצה לדעת יותר לעומק אתה יכול להימדד באוהל BMR בוינגייט אני לא זוכר כמה זה עולה אבל כמה מאות שקלים טובים.

לדעתי זה שווה את העניין בסה"כ לאנשים שמתעסקים בתזונה זה קלף עם משמעות.

מאמר מעולה ובעל חשיבות רבה לדעתי.
כאחד שלפחות מאוד "סובל" מהתגובות של האינסולין, המאמר הזה לדעתי בא באופן מושלם למאמר של "תזונה אחרי אימון".

תודה רבה !

תרגום ועיבוד מוצלח, יפה מאד!

קראתי איפשהו אצלו ש 75% מהאוכלוסיה היא עם תגובת/רגישות אינסולין גרועה, מה שהופך את המאמר הזה למעשי מאד.
(שווה רק לעבור שוב, עם היד על מקש הפסיקים. יש שם משפטים שנמשכים כמה שורות בלי כלום.)

אגב המאמר על חשיבות הפסקות בדיאטה לקוח מהספר של לייל a guide to flexible dieting?
חשבתי לעזור לכם לתרגם משם חלק אם אתם זקוקים לעזרה במיוחד את החלק "how dieters fail"

עוד פחות מידע ומחקרים בוצעו על הפרשות אינסולין ודיאטות למרות שישנו מחקר אחד שעליו נתבסס (4). באותו המחקר המשתתפים קיבלו דיאטה עם אינדקס גליקמי גבוה [אינדקס גליקמי = מדד המלמד עד כמה אכילתו של מזון מסוים משפיעה על עליית רמת הסוכר בשעתיים או שלוש אחרי הארוחה בדם] (60% פחמימות, 20% חלבונים ו20% שומן) ומנגד הקבוצה השנייה קיבלה דיאטה עם אינדקס גליקמי נמוך (40% פחמימות, 30% חלבון ו30% שומן) ונחקר הקשר בין ההורדה במשקל להפרשת האינסולין. במחקר המשתתפים אשר הפרישו יותר אינסולין הורידו יותר משקל עם דיאטות בעלת אינדקס גליקמי נמוך כאשר המשתתפים בעלת הפרשות אינסולין יחסית נמוכות לאחר הארוחות הורידו יותר משקל עם דיאטות בעלת אינדקס גליקמי גבוה.

• פותח/ת השרשור
כי יש פה הרבה סוגריים. בכל מקרה תיקנתי, תודה.

עוד פחות מידע ומחקרים בוצעו על הפרשות אינסולין ודיאטות למרות שישנו מחקר אחד שעליו נתבסס (4). באותו המחקר המשתתפים קיבלו דיאטה עם אינדקס גליקמי גבוה [אינדקס גליקמי = מדד המלמד עד כמה אכילתו של מזון מסוים משפיעה על עליית רמת הסוכר בשעתיים או שלוש אחרי הארוחה בדם] (60% פחמימות, 20% חלבונים ו20% שומן), מנגד הקבוצה השנייה קיבלה דיאטה עם אינדקס גליקמי נמוך (40% פחמימות, 30% חלבון ו30% שומן). באותו המחקר נחקר הקשר בין ההורדה במשקל להפרשת האינסולין. במחקר המשתתפים אשר הפרישו יותר אינסולין הורידו יותר משקל עם דיאטות בעלת אינדקס גליקמי נמוך, כאשר המשתתפים בעלת הפרשות אינסולין יחסית נמוכות לאחר הארוחות הורידו יותר משקל עם דיאטות בעלת אינדקס גליקמי גבוה.

עוד פחות מידע ומחקרים בוצעו על הפרשות אינסולין ודיאטות, למרות שישנו מחקר אחד שעליו נתבסס (4). באותו המחקר המשתתפים קיבלו דיאטה עם אינדקס גליקמי גבוה [אינדקס גליקמי = מדד המלמד עד כמה אכילתו של מזון מסוים משפיעה על עליית רמת הסוכר בשעתיים או שלוש אחרי הארוחה בדם] (60% פחמימות, 20% חלבונים ו20% שומן), מנגד הקבוצה השנייה קיבלה דיאטה עם אינדקס גליקמי נמוך (40% פחמימות, 30% חלבון ו30% שומן). באותו המחקר, נחקר הקשר בין ההורדה במשקל להפרשת האינסולין. במחקר, המשתתפים אשר הפרישו יותר אינסולין, הורידו יותר משקל עם דיאטות בעלת אינדקס גליקמי נמוך, כאשר המשתתפים בעלי הפרשות אינסולין יחסית נמוכות לאחר הארוחות, הורידו יותר משקל עם דיאטות בעלת אינדקס גליקמי גבוה.

ושוב תודה על מה שאתה עושה. לייל דרש כלייה תמורת זכויות התרגום?

• פותח/ת השרשור
זה לא רק תרגום אני גם מוסיף הרבה דברים שאין במאמר המקורי, מסכם (כי הוא חופר) ועורך.
בקשר לזכויות, לא ממש.

יש לי בבית את המכשיר שמודד רמות גלוקוז בדם...

האם אני יכול בעזרתו לבדוק את רמת הרגישות שלי לאינסולין?
מה לעשות בידקה אחרי האוכל??

בנאדם עם הפרשה גדולה של אינסולין כמוני, יכול להיות שבלוטת התריס לא מתפקדת כראוי? איך אפשר לבדוק את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית