הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בתוכנית אימונים

אושרחניה

משתמש מתחיל
128
0
נק' מוניטין:
0
128
0
בן 15 שוקל 67 מתאמן כבר יותר מחצי שנה ולא רואה כמעט שינוים אני משקל לאכול 300 גרם פחמימה 120 גרם חלבון ושומן לא עוד. בדיוק כמה (רוב השומן מגיע משמן שזה הדבר המלוכלך היחדי שאני מכניס ביום ומאומגה 3)
אז אני ל מצליח לגדול ולפי דעתי זה בגלל התוכנית אימונים שהיא
A לחיצת חזה
פרפר
לחיצת חזה שיפוע חיובי
וחזה תחתון
יד אחורית 2 תרגילים לא יודע בדיוק את שמם הם כמעט אותו דבר (לא לחיצה צרפתית)
Bגב
מתח
פולי עליון אליזה רחבה
פולי עליון אחיזה צרה
חתירה
ועוד תרגיל לא יודע בדיוק איל קוארים לו
יד קדמית כפיפת מרפקים במוט ישר בעמידה
כפיפת מרפקים בספה שיפוע 45
ופטישים
את c אני לא זוכר בעל פה כי החלפתי הרבה תרגילים לרגליים ולכתפיים אבל זה מתקלח 4 רגליים 3 כתפים

אז מה אתם מציעים לעשות תורה מראש לעונים

ABC למתאמן מתחיל, עם 4-5 תרגילי חזה וגב, ועוד איזה 2-3 לטרייספס ולבייספס המסכנים, שכבר יצאה נשמתם מהלחיצות והמשיכות... מי כותב תוכניות כאלה?? 🤦‍♂️

תכנית כזו אחרי חצי שנה של אימונים?! נפח כל כך גבוה חוץ מדלקות בשרירים זה לא יביא לך כלום. בטח שלא יהיה שיפור משמעותי, תעבור ל-AB ותעשה 9 סטים לשרירגדול ו-6 לשריר קטן זה מספיק ודי, את תראה שיפור

• פותח/ת השרשור
התחלתי אם התוכנית הזאת להתאמן
ככה זה כולם בחדר כושר הזה שבועיים רק מכונות ואחרי שבועיים זה התוכנית שכל מתאמן מקבל חוץ מהרגליים וכתפיים

התחלתי אם התוכנית הזאת להתאמן
ככה זה כולם בחדר כושר הזה שבועיים רק מכונות ואחרי שבועיים זה התוכנית שכל מתאמן מקבל חוץ מהרגליים וכתפיים
אז צריך לשלול למאמן שם את התעודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית