עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פרט נמק והסברלא לשבת זקוף.
יכול לתת קישור למשהו שאפשר לקרוא?אפשר לקרוא על זה בכל מקום, הישיבה הנכונה היא לא עם גב זקוף, בניגוד לדעה הרובחת
אים לי כאבי גב ואני לומד בצורה אינטנסיבית.
https://www.google.co.il/webhp?sour...1&espv=2&ie=UTF-8#q=STRAIGHT BACK AND SITTINGיכול לתת קישור למשהו שאפשר לקרוא?
רוב הקישורים שנתת משבחים את הישיבה הזקופה, חוץ מכתבה אחת של ה- BBC ועוד כתבה שאין בה תמונות.
כנס לראשוןרוב הקישורים שנתת משבחים את הישיבה הזקופה, חוץ מכתבה אחת של ה- BBC ועוד כתבה שאין בה תמונות.
הכאב הוא בצד של בלט הדיסק או בצד הנגדי?תעשה הליכות, אל תשב רצוף, תשנה פוזציית ישיבה (אני פעם זקוף, פעם חצי שוכב, פעם חצי זקוף.. למרות שזה כאילו לא בריא, זה מחלק את הלחץ על איזורים שונים ואז חלק "נחים" וחלק "עובדים").
מתיחות גם אפשרי.
יש לי בלט דיסק אז אני דיי סובל
משתנה... לרוב בצד של הבלט, אבל הרבה פעמים עובר לצד השניהכאב הוא בצד של בלט הדיסק או בצד הנגדי?
יש סיבה להביא כריות חימום או דברים כאלה? זה משפר את המצב?
תדאג לעשות הפסקות קצרות של דקה או שתיים כל חצי שעה-שעה של טיפה מתיחות, סיבובי אגן, סקוואטים/גוד מורנינגים משקל גוף וכו'.
זה מה שאני עושה כשאני לומד הרבה ורצוף וזה תמיד משחרר כמה קליקים ועושה הרגשה טובה יותר בגוף.