הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי גב עקב ישיבה מרובה

שלד הלילה

פעם הייתי קפטן קקי
1,545
1,327
נק' מוניטין:
3,594
1,545
1,327
התחלתי לעבוד בעבודה נוספת ואני נדרש לשבת 7 שעות במצטבר (8 בלי קיזוז ההפסקות). תוך 3 ימים הצטבר לי לחץ ענק בגב, יש כאן אנשים עם רעיון איך להפטר מהחרא הזה? (לעשות קצת יוגה בהפסקה זו אופציה, להביא פום רולר לא)

תדאג לעשות הפסקות קצרות של דקה או שתיים כל חצי שעה-שעה של טיפה מתיחות, סיבובי אגן, סקוואטים/גוד מורנינגים משקל גוף וכו'.
זה מה שאני עושה כשאני לומד הרבה ורצוף וזה תמיד משחרר כמה קליקים ועושה הרגשה טובה יותר בגוף.

תעשה הליכות, אל תשב רצוף, תשנה פוזציית ישיבה (אני פעם זקוף, פעם חצי שוכב, פעם חצי זקוף.. למרות שזה כאילו לא בריא, זה מחלק את הלחץ על איזורים שונים ואז חלק "נחים" וחלק "עובדים").
מתיחות גם אפשרי.

יש לי בלט דיסק אז אני דיי סובל

אפשר לקרוא על זה בכל מקום, הישיבה הנכונה היא לא עם גב זקוף, בניגוד לדעה הרובחת
אים לי כאבי גב ואני לומד בצורה אינטנסיבית.

כמו שאמרו פה - תמצא סיבות לקום.

הדרךהכי מטופשת (שהתגלתה כיעילה באופן מפתיע) היא כוס מים לידך שתתרגל לשתות ממנה. ככה בכל חצי שעה-שעה תקום למלא אותה ובין ולבין גם תקפוץ להשתין.

פעם אנשים התלוננו על כך שאסור להם לשבת בזמן העבודה - היום מתלוננים על כך שאסור לקום.

תעשה הליכות, אל תשב רצוף, תשנה פוזציית ישיבה (אני פעם זקוף, פעם חצי שוכב, פעם חצי זקוף.. למרות שזה כאילו לא בריא, זה מחלק את הלחץ על איזורים שונים ואז חלק "נחים" וחלק "עובדים").
מתיחות גם אפשרי.

יש לי בלט דיסק אז אני דיי סובל
הכאב הוא בצד של בלט הדיסק או בצד הנגדי?

יש סיבה להביא כריות חימום או דברים כאלה? זה משפר את המצב?

תדאג לעשות הפסקות קצרות של דקה או שתיים כל חצי שעה-שעה של טיפה מתיחות, סיבובי אגן, סקוואטים/גוד מורנינגים משקל גוף וכו'.
זה מה שאני עושה כשאני לומד הרבה ורצוף וזה תמיד משחרר כמה קליקים ועושה הרגשה טובה יותר בגוף.

אולי חוץ מהסקוואטים.. : )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית