הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו ניסה ציט אחרי ציט והפריע להתקדמות

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני כרגע מתאמן 6 פעמים בשבוע בבוקר על בטן ריקה שעה אירובי ואם לא מסתדר לי בגלל עבודה אז בערב 25 דקות אחרי אימון משקולות.בכללי אני בתקופת חיטוב כבר יותר מחצי שנה הפחמימה שלי בעיקרון זה בסביבות 2 פרוסות לחם חיטה מלא.סהכ 6 ארוחות עם אותה כמות של פחמימה.
אני בקרוב מסיים תחיטוב.ולפעמים ציט אחד בשביל שבוע קשה לא מספיק.רציתי לדעת אם יצא למשהוו לעשות ציט ואחרי כמה שעות המשיך תציט כאילו 2 ארוחות אחרונות הם ציטים ברווח של כמה שעות .או למשל ציט ואחרי יום עוד ארוחת ציט.משהו ניסה או יש לו מושג אם זה יכל להפריע להתקדמות ?

אני הייתי עושה פעם בשבוע צ'יט דיי הייתי אוכל צ'יט במשך כל היום וזה לא הפריע לי להתקדמות בכלל, אפילו עזר לי.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שזה ענין של גנטיקה ובעיקר 6 אימונים בשבוע. בעצימות גבוהה שלא גרמו לגוף להתנדנד

רק בחיטוב במסה מכיוון שאני מעל 400 גרם פחמימה אני לא יכול להרשות לעצמי צ'יטים זה לא ייתן לי כלום

בחיטוב אחת לשבוע תעשה העמסת פחמימות.

במסה אם רתה רוצה תעשה ארוחת צ'יט ותוריד שתי ארוחות גדולות מהתפריט.

• פותח/ת השרשור
במסה יותר קל להסתדר. אבל בחיטוב העמסת פחמימות אני עושה את זה יותר כציט.לא שהיתה לי בעיה בהתקדמות
ואני כבר שנה בחיטוב ירדתי יפה 8 קג
חשבתי אולי לעשות ציט 2 ארוחות ציט אחד אחרי השני בהבדלי 4 שעות לפחות .וחושש שזה יעצור אותי .

• פותח/ת השרשור
אין מה לבדוק זה במכוון לרדת ככה תשאיר לי את זה (;
אולי הגזמתי שנה
אולי 9 חודש אבל אני חודש וחצי מסיים בעיקרון.
בכללי אני מבסוט נראה לפני אחרי שנסיים
אבל תקופה ארוכה שכבר הגעתי לגירעון שאין בררה בחיטוב .שאצה הופך אובססי לאוכל ולמתוקים מרוב שיגרת אימונים ותזונה ואני גרזן עושה אחד על אחד.רק האוכל בסופש חולשה חח

לרדת 9 קילו ב9 חודשים זה יפה מאוד למה ישר לנחס בעיקר אם מה9 קילו הוא ירד רק שומן ולא נוזלים או שריר

כל הכבוד לך על ההתמדה... על כמה הגירעון? 200?
אני אחרי 3 חודשים של חיטוב כבר מרטתי שיערות...

• פותח/ת השרשור
האמת אני כבר לא בודק תמספר קלוריות אני כל חודש מוריד טיפה לפי התגובה של הגוף
אבל אני קצת מזייף תקופת יום הולדת צריך לחוגג איתו ואיתה ועם המשפחה זה בלאגן הורס לי הכל אבל ממשיכים
האירובי זה המזל שלי שהוא עוצר תבלאגן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית