הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם התפריט טוב

Zyzz124

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
תפריט לש חיטוב דל פחמימה
ארוחת בוקר
שתי ביצים עם מלפפון
ארוחת עשר
שתי פרוסות לחם דגנים עם 3 פרוסות גבינה צהובה 9 אחוז

ארוחת צהריים
300 גרם חזה עוף
100 גרם אורז לבן לאחר בישול

ארוחת ביניים 10 שקדים ו100 מ"ל חלב

לאחר אימון
סקופ שייק ובננה

ארוחת ערב
2 קופסאות טונה בשמן וכף מיונז
וסלט גדול
סהכ קלוריות 1680
חלבונים-190
שומנים-70
פחמימות-64
אני אוכל כ700 קלוריות פחות ממה שאני שורף ללא ספורט.
זהו חיטוב ראשון שלי אז תנו הצעות שיפור אם צריך.
משקל-91
אחוזי שומן-17.5

סהכ קלוריות 1680
זה גרעון גדול מדי

אני אוכל כ700 קלוריות פחות ממה שאני שורף ללא ספורט.
אז בפועל אתה בגרעון של יותר מ700, זה כמו שאמרתי גרעון גדול מדי בשביל ההתחלה.

למה התחלת ישר עם דל פחמימה?

אחוזי שומן-17.5
איך אתה יודע?

• פותח/ת השרשור
זה גרעון גדול מדי

אז בפועל אתה בגרעון של יותר מ700, זה כמו שאמרתי גרעון גדול מדי בשביל ההתחלה.

למה התחלת ישר עם דל פחמימה?

איך אתה יודע?
אני יודע תאחוזי שומן מקליפר חשמלי. התחלתי מדל פחמימה כי אני רוצה לסיים תחיטוב כמה שיותר מהר וגם מכיוון שזה לא כזה מפריע לי לא לאכול פחממות. אז להקטין תגירעון? מה להוסיף שומן או חלבון?

אני יודע תאחוזי שומן מקליפר חשמל
תארתי לעצמי, קח בחשבון שזה לא מדוייק, אם תרצה הערכה טובה אתה יכול להעלות תמונה לפורום תמונות ולקבל שם הערכה.

התחלתי מדל פחמימה כי אני רוצה לסיים תחיטוב כמה שיותר מהר
אין לזה איזה ייתרון מיוחד, הכל שאלה של גרעון. פשוט כשמסיימים חיטוב אין ממה להןריד קלוריות כדי להגדיל גרעון אז מורידים פחמימה כי זה הכי פחות חשוב.

אז להקטין תגירעון?
כן

מה להוסיף שומן או חלבון?
שומן ופחמימה

• פותח/ת השרשור
תארתי לעצמי, קח בחשבון שזה לא מדוייק, אם תרצה הערכה טובה אתה יכול להעלות תמונה לפורום תמונות ולקבל שם הערכה.

אין לזה איזה ייתרון מיוחד, הכל שאלה של גרעון. פשוט כשמסיימים חיטוב אין ממה להןריד קלוריות כדי להגדיל גרעון אז מורידים פחמימה כי זה הכי פחות חשוב.

כן

שומן ופחמימה
אבל לפי מה שקראתי והבנתי חיטוב דל פחמימה הוא הטוב ביותר מבחינת שמירה על מסת שריר וירידה באחוזי שומן. זה לא נכון? ולא עדיף להוסיף רק שומן?

אבל לפי מה שקראתי והבנתי חיטוב דל פחמימה הוא הטוב ביותר מבחינת שמירה על מסת שריר וירידה באחוזי שומן. זה לא נכון? ולא עדיף להוסיף רק שומן?
איפה קראת?
לא, עדיף שתעלה גם בפחמימה כדי לשמור את הדל פחמימה לסוף החיטוב. "לשרוף" את כל הקלפים בהתחלה זה טעות כי לא תוכל לרדת נמוך יותר מזה ותתקע מאוד מהר

• פותח/ת השרשור
איפה קראת?
לא, עדיף שתעלה גם בפחמימה כדי לשמור את הדל פחמימה לסוף החיטוב. "לשרוף" את כל הקלפים בהתחלה זה טעות כי לא תוכל לרדת נמוך יותר מזה ותתקע מאוד מהר
אז לכמה גרם פחמימה ושומן לעלות?

אתה יכול להוסיף עוד 25 גרם פחמימה ועוד 15 גרם שומן.
*אתה יכול להוסיף במקום ה25 גרם פחמימה, 25 גרם חלבון, או קצת מכל דבר, אך הייתי שומר את הדל פחמימה לשלב מתקדם יותר בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להוסיף עוד 25 גרם פחמימה ועוד 15 גרם שומן.
*אתה יכול להוסיף במקום ה25 גרם פחמימה, 25 גרם חלבון, או קצת מכל דבר, אך הייתי שומר את הדל פחמימה לשלב מתקדם יותר בחיטוב.
באיזה שלב בחיטוב לשמור את זה? מה החלוקה שאתה ממליץ לי בין שומן פחמימה וחלבון?

תגיע סביב 15% ורק אם אתה מתקע.
חלבון פי 2-2.5.
אם אתה מגיע לדל פחמימה אז עד 50 גרם.
והשאר שומן בהתאם למכסה הקלורית.

• פותח/ת השרשור
תגיע סביב 15% ורק אם אתה מתקע.
חלבון פי 2-2.5.
אם אתה מגיע לדל פחמימה אז עד 50 גרם.
והשאר שומן בהתאם למכסה הקלורית.
אה יופי תודה רבה. ושאלה אחרונה, אז בחיטוב רגיל איך אתה ממליץ לי על החלוקה בשביל לשמור כמה שיותר על מסת שריר,פחו אכפת לי ממשקלי עבודה.

אה יופי תודה רבה. ושאלה אחרונה, אז בחיטוב רגיל איך אתה ממליץ לי על החלוקה בשביל לשמור כמה שיותר על מסת שריר,פחו אכפת לי ממשקלי עבודה.

חלבון פי 2-2.2 ממשקל גוף.
שומן פי 1 ממשקל גוף.
השאר פחמימה בהתאם למכסה הקלורית.

Back
למעלה תחתית