גבוה גבר
ככה זה שאתה חבר של השופטים
הכל מקנאה
ובכנות,כל הכבוד
אתה תותח אמיתי שלא מוותר
כי שלך זה גן של שושנים..ד״א החרא שלך מסריח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גבוה גבר
כי שלך זה גן של שושנים..ד״א החרא שלך מסריח
אני יודע,ואני טוען שהיית מסוגל ליותר אם לא היית עושה את זהתודה רבה על הפרגון חברים.
אענה לפי הסדר פלוס מינוס
אני חייב לדעת שאני יכול להרים לפני תחרות, זה מה שמתאים ועובד לי.
חיים, שבוע אחרי שבוע... אני מקווה שזה לא פטיש מסןכן... אתה מתיישב מאחוריי בדדליפט, למרות האזהרות... פעם ראשונה קורה, זה שישבת שם גם בסט השני מראה שכנראה נהנית... ואתמול, אמרתי לך לא להכנס, ובחרת בכל זאת... אני לא שופט אותך, אבל אולי כדאי ייעוץ פסיכולוגי????
יצחק, כבוד הרב הרכרוכי אישר כשרות ההרמה. יותר מזה?
אפי, גם בשתי התחרויות הקודמות שלי, שבוע לפני נתתי pr מכון. אמנם הרבה היה שונה אז, אבל מקווה שזה לא נפגע.
אתה אמרת שלא כדאי כשכבר נכנסתי ואז זה התפשט לכל השירותים 🤢תודה רבה על הפרגון חברים.
אענה לפי הסדר פלוס מינוס
אני חייב לדעת שאני יכול להרים לפני תחרות, זה מה שמתאים ועובד לי.
חיים, שבוע אחרי שבוע... אני מקווה שזה לא פטיש מסןכן... אתה מתיישב מאחוריי בדדליפט, למרות האזהרות... פעם ראשונה קורה, זה שישבת שם גם בסט השני מראה שכנראה נהנית... ואתמול, אמרתי לך לא להכנס, ובחרת בכל זאת... אני לא שופט אותך, אבל אולי כדאי ייעוץ פסיכולוגי????
יצחק, כבוד הרב הרכרוכי אישר כשרות ההרמה. יותר מזה?
אפי, גם בשתי התחרויות הקודמות שלי, שבוע לפני נתתי pr מכון. אמנם הרבה היה שונה אז, אבל מקווה שזה לא נפגע.
אין בסרטון מספיק ליפטרים.. צריך להכניס לשם את הסקוואט שלך 🙌
תפרגן.. אנחנו לא מערבבים חלב ובשר.. כשרים למהדרין..לוג של מטיפעונים
אשת חיל כבר אמרתי?תפרגן.. אנחנו לא מערבבים חלב ובשר.. כשרים למהדרין..
זה תקין. אם לוקחים בחשבון את כמויות האוכל שהגוף שלך דורש, מדובר ב"פיקוח נפש דוחה שבת".. ✌️כשרות למהדרין זה גם לא לבשל בשבת..
כשרות למהדרין זה גם לא לבשל בשבת..
לברור קטניות...
ועוד כל מיני שאני לא עומד בהם....
זה הבית שלך..משמע שאתה קובעיצחק..
מה אתה אומר?
אם כבר ארוחה טבעונית...
ואם כבר את מתחייב גם להתקלח וגם לחפוף את זקנך... אולי נזמין גם את סאנשיין להנות מאוכל איכותי ובריא?
😲..יותר מזה,אני אפילו אשים את השמן המיוחד לזקן,שבמקרה,נוסה על בעלי חיים
🤣🤣🤣יותר מזה,אני אפילו אשים את השמן המיוחד לזקן,שבמקרה,נוסה על בעלי חיים
בצחוק,זה 100% אורגני (רציני)😲..
😭