ייעוץ מגנזיום(תוסף תזונה)

עוז

משתמש פעיל
301
42
נק' מוניטין:
52
301
42
היי,

יש לי בבית מגנזיום ציצארט של חברת NOW. אני לא מצליח לבלוע את הכדור(כמו גם את האופטימן, אומגה 3..סתם בזבזתי כסף מבלי שהשתמשתי בהם בכלל)..
האם מותר למצוץ את הכדור בפה עד שיימס מבלי לבלוע? למען האמת גם השינה שלי לא במיטבה, אז חשבתי לעצמי אם זה יוכל לעזור בהנחה ואקבל את אותה השפעה
תודה.

גם לי היה קשה בהתחלה, הרגלתי את עצמי לאט לאט לסדר אותו ככה שהחלק הצר יופנה לכיוון הגרון זה עוזר אם בולעים לרוחב זה לא נעים כל כך.

• פותח/ת השרשור
גם לי היה קשה בהתחלה, הרגלתי את עצמי לאט לאט לסדר אותו ככה שהחלק הצר יופנה לכיוון הגרון זה עוזר אם בולעים לרוחב זה לא נעים כל כך.
בחיי שאני לא מסוגל. שניסית לבלוע חצי כדור של האופטימן(טעות נוראית, הטעם מזעזע!!) כמעט נחנקתי, איך אצליח כדור שלם?
הבעיה גם שלפני שאני לוקח כדור הדופק שלי מתחיל לעלות כי אני נלחץ, אפילו אם אני לוקח כדור קטנטן של ויטמין D
ומה לגבי השאלה עם המגנזיום?
אגב, שלחתי לרופא משפחה את טופס הפנייה המלא לבדיקת דם, מחכה לתשובה ממנו 😃

ומה לגבי השאלה עם המגנזיום?
אם זה מרדים?
זה עוזר לשינה לחלק מהאנשים. אם אתה ממש עירני לא בטוח שיפיל אותך.
אבל מומלץ לקחת לפני השינה כדי לעזור לה.

בחיי שאני לא מסוגל. שניסית לבלוע חצי כדור של האופטימן(טעות נוראית, הטעם מזעזע!!) כמעט נחנקתי, איך אצליח כדור שלם?
אין כל כך ברירה מאשר לנסות להתרגל, אני אישית מאוד סבלתי מזה פעם והיום לוקח שניים במכה ואפילו עם עוד כמה. זה שליטה וחוסר פחד, שום דבר לא יקרה 😃

יש כדורים שמותר לחצות ויש כאלה שאסור, אני לא בטוח לגבי המגנזיום אבל בכל מקרה עדיף להתגבר על זה כי מתישהו תגיע לשלב שתצטרך לבלוע כדור שאי אפשר לחצות.

עם הזמן אתה תתרגל ותראה שזה לא בעייתי בכלל (אני אומר מניסיון של אחד שבקושי אקמול הצליח)

• פותח/ת השרשור
אם זה מרדים?
זה עוזר לשינה לחלק מהאנשים. אם אתה ממש עירני לא בטוח שיפיל אותך.
אבל מומלץ לקחת לפני השינה כדי לעזור לה.

אין כל כך ברירה מאשר לנסות להתרגל, אני אישית מאוד סבלתי מזה פעם והיום לוקח שניים במכה ואפילו עם עוד כמה. זה שליטה וחוסר פחד, שום דבר לא יקרה 😃

יש כדורים שמותר לחצות ויש כאלה שאסור, אני לא בטוח לגבי המגנזיום אבל בכל מקרה עדיף להתגבר על זה כי מתישהו תגיע לשלב שתצטרך לבלוע כדור שאי אפשר לחצות.

עם הזמן אתה תתרגל ותראה שזה לא בעייתי בכלל (אני אומר מניסיון של אחד שבקושי אקמול הצליח)
התכוונתי אם מותר למצוץ את כדור המגנזיום בפה במקום לבלוע ולקבל את אותה השפעה(על השינה)
אבל בתכלס אי אפשר להיחנק מזה? גם אמאשלי לא מוסיפה לי יותר מידי, היא מלחיצה אותי בכך שהיא אומרת לי שאפשר להיחנק מזה(האירוניה היא שהיא לוקחת 7-8 כדורים ביום שחלק פחות או יותר בגודל של אופטימן)
אתה לוקח כמה במכה?? 😱😱

התכוונתי אם מותר למצוץ את כדור המגנזיום בפה במקום לבלוע ולקבל את אותה השפעה(על השינה)
אני לא בטוח לגבי זה, חכה לעוד תשובות
@shum_klum

אבל בתכלס אי אפשר להיחנק מזה?
אל תחשוב על זה בכלל אתה סתם מלחיץ את עצמך
אתה לוקח כמה במכה??
כן, שניים + אבץ אחד + אומגה 3 אחד
הכול אפשרי 😃

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח לגבי זה, חכה לעוד תשובות
@shum_klum

אל תחשוב על זה בכלל אתה סתם מלחיץ את עצמך

כן, שניים + אבץ אחד + אומגה 3 אחד
הכול אפשרי 😃

אם אתה לא מצליח לבלוע בשום מצב אז אין לך ברירה אחרת מאשר למצוץ את הכדור.
אישית אני בולע 5 כדורי אומגה 3 במכה.
אני אנסה שוב לנסות לבלוע את הכדורים(את האומגה 3 קודם, יותר קל לבלוע את זה) ולחשוב על התגובות שלכם באותו זמן 😛
מקנא בכם שאת בולעים כדורים כאילו כלום! 🙁
תודה לכם על התגובות!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית