הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה בחיטוב:היום שאחרי

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
השאלה נוגעת לחיטוב דל פחמימה.אני מבצע העמסה מאד מוגזמת אחת ל10-14 יום,ביום יום הגירעון אינו גבוה(300-400קל')כדי לנסות לשמר מסת שריר ולהתאושש יותר טוב באימונים התפריט הוא כאמור דל פחמימה(עד 60ג'ביום).
מכיוון שההעמסה מאד מאד מוגזמת וכוללת הרבה מתוקים ושומן אני נוהג להיות להיות בגירעון גדול יותר ב3-4ימים שאחריה(500-800קל')כדי לנסות ו'לאזן' את המצב.
השאלה היא האם זה יעיל או שמא עליי להיות על גירעון רגיל אחרי העמסה ולהמשיך כרגיל?
תודה.

הייתי גם בחיטוב דל פחמימה 3 חודשים הורדתי 15 קילו גירעון מוגזם בערך של 1000.
והייתי עושה העמסה כל שבוע, הרבה מתוקים וחטיפים, הייתי אוכל הכל והרבה לא כזה הפריע רק שהייתי קצת נוזלי יום למחרת.

• פותח/ת השרשור
הייתי גם בחיטוב דל פחמימה 3 חודשים הורדתי 15 קילו גירעון מוגזם בערך של 1000.
והייתי עושה העמסה כל שבוע, הרבה מתוקים וחטיפים, הייתי אוכל הכל והרבה לא כזה הפריע רק שהייתי קצת נוזלי יום למחרת.
שמתי לב שכשהגירעון שלי היה מעל 500קל' היתי יורד משמעותית בכוח ומסת השריר מה שכמובן מפריע לי מאד,כיום מעדיף גירעון פחות רציני לכיוון ה300קל' פשוט בימים שלאחר העמסה מנסה כאמור 'לאזן'..

שמתי לב שכשהגירעון שלי היה מעל 500קל' היתי יורד משמעותית בכוח ומסת השריר מה שכמובן מפריע לי מאד,כיום מעדיף גירעון פחות רציני לכיוון ה300קל' פשוט בימים שלאחר העמסה מנסה כאמור 'לאזן'..
אולי כי אני מתאמן מתחיל אז עליתי במסת שריר בחיטוב, אני יודע שזה לא הגיוני אבל היד שלי גדלה משמעותית בזמן החיטוב.
אני מעדיף לסיים עם החיטוב כמה שיותר מהר, כל אחד והשיקולים שלו

• פותח/ת השרשור
לכיוון ה170-180?
כמו כן בשל התיכנון לחזור למאסה והרצון להתחיל אותה לאט ומבוקר אני חושב להעלות את הפחמימה לאזור ה100ג' ולהישאר על נייטרלי כמה כמות החלבון צריכה להיות לדעתך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית