הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חלבון בהקשר של גדילה

Milemoon

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
אני במסה כבר שבוע וחצי בערך, כל יום מגיע לכמות הקלוריות הנדרשת.
האמת שאני לא רואה שינוי בגוף, אני יודע שזה לא הרבה זמן עדיין אבל אין שינוי בכלל וזה מוריד מוטיבציה.
חשוב לצרוך חלבון מדויק?

מה עושים? רעיונות?

שבוע וחצי אין תוצאות??? משהו פה לא תקין.........

ברצינות, בשבוע וחצי הגוף שלך אפילו לא מתרגל לתפריט שלך. הזמן המינימלי לדעתי לראות תוצאות רציניות (משהו שאפשר להשוות ל'לפני') זה 3 חודשים.

איך אדע שעליתי במסת השריר ולא גדלתי בגלל שומן שהצטבר?
אל תעלה 2 קילו בשבוע. כמו שציינתי, חפש עלייה באזור החצי קילו בשבוע.
יש איזה גבול של שריר שאפשר לעלות?
כלומר אין שום יתרון בלעלות 2 קילו בשבוע לעומת קילו בשבוע, או שתהיה יותר עליה בשריר (אבל בשומן יותר)?
יש הרבה מקומות שאומרים שאפשר להוסיף קילו שריר בחודש כמתאמן מתחיל או מספרים אחרים.
אין תשובה חד-משמעית וזה משתנה המון לפי גנטיקה, אימונים ותזונה.
אני אישית לא רואה יתרון בעלייה של 2 קילו בשבוע. עם עודף קלורי של כמה אלפי קלוריות אפשר להגיע לזה בקלות.
אגב, אם אני צריך 120 חלבון לדוגמה, האם זה בסדר אם אגיע ל-100-110 ככה?
קשה לי להגיע לזה.
למה לא להתאמץ עוד טיפה ולאכול עוד 20 גרם חלבון? פחות מגביע קוטג', חביתה משלוש ביצים, פחות מסקופ חלבון או איזה 80 גרם חזה עוף.
בגדול, אם היה לך יום עמוס לגמרי ולא הספקת או לא יכולת להגיע לכמות שאתה צריך, לא תמות מזה ולא קרה כלום. אבל אל תתרגל להקל על עצמך.

הכי חשוב לא להתייאש,תוצאות יגיעו רק אל תפסיק להקפיד... וכמו שאמרו כבר 20 גרם זה שטויות תאכל שייק או שתי גביעי יוגורט..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית