ייעוץ שמן קוקוס - בחילה

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
היי
כשאני שותה שמן קוקוס (לא הרבה, כף-שתיים) יש לי בחילה.
האם מישהו מכיר את זה? האם זו אלרגיה? קראתי בחיפוש שמישהו הציע (לאחר שמישהו אמר ששמן קוקוס גורם לו לבחילה) אחרי השמן קוקוס לשתות כף חומץ.

אגב, שמתי לב שגם כשאני אוכל הרבה שומן (למשל כבש בכמות רבה) יש לי בחילה/צרבת.
האם הגוף צריך להתרגל לכמות ? (בעבר לא הייתי אוכל הרבה שומן, ורק עכשיו התחלתי).

נערך לאחרונה:
כנראה שהגוף שלך לא מגיב טוב לכמויות גדולות של שומן..
אם גם שמן קוקוס לא עושה לך טוב, פשוט תפסיק לשתות.

• פותח/ת השרשור
יש קטע של הסתגלות לשומן? אני פשוט "שחיף" וצריך הרבה קלוריות - ויותר קל לי לקבל אותן משומן.

קשה לי לומר בוודאות אם אכן יש אנשים מסוימים שמגיבים פחות טוב לשומן, אך אמרת ששמן קוקוס עושה לך ולעוד בן אדם מסוים רע בבטן, כנראה שזה פשוט לא עושה לכם טוב.
בחילות למיניהן הן ההדרך של הגוף להתריע שמשהו לא תקין. הדרך היחידה לא לסבול מכאבים היא פשוט להפסיק לשתות שמן קוקוס.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני אוותר על שמן הקוקוס, אבל עדיין - כשאני אוכל הרבה שומן יש לי צרבת ובחילה. האם לוקח לגוף זמן להתרגל לתזונה עם הרבה שומן?

אוקיי אני אוותר על שמן הקוקוס, אבל עדיין - כשאני אוכל הרבה שומן יש לי צרבת ובחילה. האם לוקח לגוף זמן להתרגל לתזונה עם הרבה שומן?
לי זה עושה רק טוב אז אני לא יכול להגיד לך במדויק חח אולי תנסה לאכול את השומן בניפרד בלי תוספת פחמימה?

• פותח/ת השרשור
חיפשתי בגוגל "coconut oil nausea"
מסתבר שמלא אנשים כותבים על זה... מישהו המליץ להתחיל בחצי כפית ואז לעלות.... מוזר..

בכל מקרה, תודה לכולם.

• פותח/ת השרשור
נסה להשתמש בו בטיגון במקום ותספר מה קרה

תודה על העצה.
אני אנסה.
השאלה השניה שלי - כשאני אוכל הרבה שומן יש לי צרבת ובחילה. האם לוקח לגוף זמן להתרגל לתזונה עם הרבה שומן?

שומן ששותים אותו לבד יכול לגרום לצרבת ובחילות כמו שאמרת ,
תאכל את זה ביחד עם ירקות או על פרוצת לחם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית