עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה צריך לעלות מהר?איך עולים מהר במשקל? בלי לאכול ג'אנקפוד
אין דבר כזה צריך להשמין, כי את התוצאה אתה לא תאהב.צרך להשמין רזה מדיי, וניזון מתזונה צמחונית/טבעונית, אז מאוד קשה לי לעלות, די בבעיה בקטע.
כולם אומרים זה תירוץ רע מאוד.למה אני ככה, גם מבחינה בריאותית כולם אומרים שצמחונים בריאים יותר
זה כבר משהו אחר העיניין המוסרי, ועל זה אני לא אהיה זה שאתווכח איתך (אם כי גם עם זה אני לא כל כך מסכים)וגם אחרי שראיתי את כל הסרטונים שרצים עכשיו כמעט בכל מקום שמראים את השחיתות
בואנה נגעלתי ברמות ולא מסוגל לגעת בזה
אז לדעתך חייב אבקת חלבון? או שאפשר להסתדר בלי?
ראיתי מלא סרטונים הרצאות מרופאים שמה האינטרס שלהם להגיד לי שצמחונים בריאים יותר?
לעומתם יש אנשים מתעשיית הבשר וגבינות שאומרים שזה לא נכון, שבשר גבינות דגים זה חשוב בריא וכל הבולשיט האחרים, ולמה, כי הם חיים מהכסף שלנו, אם הם יגידו לנו אחרת ויספרו לנו את האמת על כל המחלות שיש מאכילה של זה ונפסיק לקנות, אז מאיפה יהיה להם כסף?
אפשר בלי, זה בסהכ תחליף מתוק לטונהאז לדעתך חייב אבקת חלבון? או שאפשר להסתדר בלי?
לרוב כן, וחלקם פשוט לא קשורים לנושא התזונה ומשתמשים בתארים שלהם כדי להפיץ מידע לא נכוןראיתי מלא סרטונים הרצאות מרופאים שמה האינטרס שלהם להגיד לי שצמחונים בריאים יותר?
החשיבה כאן נכונה כי לכל גוף יש את האינטרסים שלו, הרעיון כאן בפורום הוא שהוא נטול אינטרסים, לי אין שום אינטרס שאתה תקנה ממני בשר\גבינה או כל דבר אחר, אני לא מציע לך שום דבר חוץ מידע.לעומתם יש אנשים מתעשיית הבשר וגבינות שאומרים שזה לא נכון, שבשר גבינות דגים זה חשוב בריא וכל הבולשיט האחרים, ולמה, כי הם חיים מהכסף שלנו, אם הם יגידו לנו אחרת ויספרו לנו את האמת על כל המחלות שיש מאכילה של זה ונפסיק לקנות, אז מאיפה יהיה להם כסף?
קודם כל תחליט מה אתה רוצה, רשמת 3 מטרות שלא בהכרח משתלבות אחת עם השניה.איך עולים מהר במשקל? בלי לאכול ג'אנקפוד
מי?ראיתי מלא ספורטאים טבעוניים
על סמך מה אתה אומר את זה?טבעוני זה בריא לדעתי ולדעת רבים, מאמין שכן אפשר לעלות במשקל מהר, רק לא יודע מה לאכול.
אתה יכול לפרט?אני מתעמל
אין שום דבר בעולם שישמין אותך.לא רוצה להכניס סתם לגוף כל מיני אבקות שישמינו אותי
להריץ סייקלים ולחרטט שהכול מהטבעונות זה שקר גס. ושוב אני לא אומר שזה בלתי אפשרי אלא מאוד קשה.אבי לייני
אני בטוח שגם הוא היה המון זמן על סייקלים אם לא עדיין, ובלי שום קשר זה כמו שאני אתן 20 שנה מסה מטורפת ואז חודשיים אהיה טבעוני ואגיד הינה..הכל בגלל הטבעונות..זה מצחיק ממשמייק טייסון
כגון?ועוד רבים אחרים
אין לי מושג מי זה, נכנסתי לאיזה "הרצאה שתשנה לכם את החיים" שלו (גארי יורבסקי 2?)מייקל גרגר
למה אתה כל כך להוט להשמין?אז פשוט מנה כפולה ממה שאני אוכל זאת הדרך להשמנה? עם האימונים כמובן
איזה חומרים?כל החומרים שמוסיפים לבשר
לא ראיתי עד הסוף כי הוא מדבר שטויות ואומנם משעמם לי כרגע אבל אני מעדיף להעביר את הזמן עם דברים עם משמעות.מייקל גרגר? מה רע בהרצאה שלו? אחלה מידע, חבל שלא ראית עד הסוף,היית יודע דברים שלא ידעת, הוא ממש לא היחיד, ראיתי מאות סרטים, שכולם מוכיחים שזה לא בריא.
אם תעלה במסה אתה תמיד תעלה גם בשומן.אני פשוט בחור רזה, ככה הגוף שלי, אני בסך הכול רוצה להראות טוב, עם השרירים, כי רק שרירים בלי קצת שומן, זה לא הכי יפה
אמרתי לך, שילוב של דגנים וקטניות ייתן לך כמות חלבון סבירה ותיסוף עם אבקת חלבון יעזור לך להגיע לערכים הסופיים. עם שומן אין בעיה הכול טבעוני חוץ מחמאה ובייציםרציתי יעוץ מאנשים פה, על מזונות בלי בשר ביצים דגים, שיעזרו, אני רואה שאין לאף אחד רעיון על מזונות ספיציפיים.
למה אתה צריך לעלות מהר?
ואין שום קשר לג'אנק פוד, עליה (או ירידה) במשקל תלויה בסה"כ בפלוס (או גרעון) קלורי, אם תיהיה בפלוס של 1000 קלוריות אתה תעלה מאוד מאוד מהר..הבעיה היא:
א) מאוד קשה להגיע לערכים כאלה בלי לאכול דברים טעימים (אוריאו וכו')
ב) אתה תעלה בעיקר בשומן