הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Testosterone

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
עשיתי בדיקת דם וביקשתי לעשות של טסט'

הינה התוצאה
Testosterone-total 12.5
ערכי יייחוס 0.5-17.5
Androstenedione = בעבודה.

Protein-total 6.9
ערכי ייחוס 4.8-8
Bilirubin-total 0.48
ערכי ייחוס 0.3-1.2
Cholesterol 150
ערכי ייחוס 100-200

זה הבדיקות,יש לי שאלה לגבי הטסט',על מה התוצאה מעידה?אני בן 15 בדיוק,ואני לא ממש מפותח מינית,אין שיעור בית שחי,אבל בכל זאת יש טסט' ..
האם אני צריך לקחת תוספת טסט'?לא מדבר על סייקל.

לגבי החלבון,אני צורך כ2.8 ג' חלבון פר משקל גוף,וזה התוצאה 6.9,האם אני צריך להפחית בכמויות החלבון או שזה בסדר.

ועוד שאלה מה זה BILIRUBIN?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אבל איך זה שיש אצלי טסט' 12.5 ובכלל אני בן 15 וגיל העצמות שלי זה 14 ואין לי שיערות בבית שחי בכלל..

איך זה הגיוני חברה?

אבל איך זה שיש אצלי טסט' 12.5 ובכלל אני בן 15 וגיל העצמות שלי זה 14 ואין לי שיערות בבית שחי בכלל..

איך זה הגיוני חברה?
גבר אתה בן 15 לאן אתה ממהר? אין קשר ישיר בין שיער לרמות הטסט בגוף, אין לי כמעט שיער בגוף והרמות טסט שלי תקינות.

12.5 זה לא גבוה, אני עשיתי בחיטוב בדיקה של טסט ויצא לי 20 ואני לא שעיר בשיט, אין קשר בין הדברים אפילו למטה בקושי יש לי שיער LOL, באמת שאין קשר.

בדיקה אחרונה שלי לפני חודש וקצת

1081165144.JPG

כי זה גם לפי הגיל של האדם...

יכול להיות, מוזר לי שזה עד כדי כך.
באחת הבדיקות שאני עשיתי (שנלקחה לבי"ח שלא כמו ברוב הפעמים שבקופ"ח) ערכי היחוס היו
3-10ng/ml.
לירון מה יחידות המידה שכתובות אצלך בתוצאות הבדיקה?

יכול להיות, מוזר לי שזה עד כדי כך.
באחת הבדיקות שאני עשיתי (שנלקחה לבי"ח שלא כמו ברוב הפעמים שבקופ"ח) ערכי היחוס היו
3-10ng/ml.
לירון מה יחידות המידה שכתובות אצלך בתוצאות הבדיקה?

זה לא מוזר מה אתה מצפה שלילד בן 14 יהיו רמות טסט' כמו לבנאדם בן 20 זה נטו הגיון.
בגיל 14 עוד בקושי יש לילד זרע מה שגורם לייצור זרע זה טסט' ועוד הורמון מין שנקרא מעורר זקיק ׁ(FSH)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית