הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מרגיש מתח על ההאמסטרינגס בדדליפט

Asaf153

משתמש פעיל
950
191
נק' מוניטין:
455
950
191
משום מה אני לא מרגיש מתח על ההאמסטרינגס בדדליפט, וגם בסקוואט אני לא מרגיש מתיחה שאני יורד למטה
אין לי בעיה עם לעשות ATG, יש לי גמישות סבבה
אבל ממדריכים שראיתי אומרים שצריך להרגיש סוג של מתיחה בהאמסטרינגס בדדליפט ואז להתפוצץ למעלה שמרגישים אותה
זה נכון?

• פותח/ת השרשור
סרטון...(קשה לראות דרך המקלדת)

זה אומנם טיפה ישן והדדליפט שלי קצת יותר טוב מזה, אבל אני גם רוצה לציין שאני לא מצליח לסובב אגן לפנים כמו שצריך
אני מצליח לסובב אבל קצת, הבנתי שהגמישות שלי בהאמסטרינג לא כזו טובה, אני גם מרגיש תחושה של אי נוחות במותניים - ירכיים לא בדיוק יודע, תחושה כזו של צפיפות וחוסר גמישות
אז אתמול למשל הייתי בסט של דדליפט והגב שלי התעגל קצת כי אני לא מצליח להחזיק אותו מכווץ, אני לא צילמתי אז לא יודע מתי הוא התעגל, אבל הרגשתי שב2-3 חזרות האחרונות לא הייתי מכווץ והמותניים שלי עלו קודם וגרמו לסטיף לג דדליפט

בסרטון סה"כ הגב בסדר, צריך אולי קצת יותר כיווץ בגב תחתון לסטים הכבדים יותר(תתרגל מתיחת סופרמן לפני סט/תעשה פשיטות גו לפני סט בכסא רומי או סטטי בכסא רומי/GHR/כל דבר שיפעיל את השרירים לפני הסט כדי שתוכל לשחזר את ההרגשה במהלך הסט)

בקשר למתיחה בהאמס: תרגיש אותה כשהזוקפים יהיו בכיווץ מתאים, ההאמס מושכים את האגן מלמטה והזוקפים מלמעלה, כשאתה מרפה את החלק העליון אין סיבה שתרגיש יותר את החלק התחתון(תקרא את המשפט הזה 3 פעמים, תפנים ואז תגיב)

• פותח/ת השרשור
בסרטון סה"כ הגב בסדר, צריך אולי קצת יותר כיווץ בגב תחתון לסטים הכבדים יותר(תתרגל מתיחת סופרמן לפני סט/תעשה פשיטות גו לפני סט בכסא רומי או סטטי בכסא רומי/GHR/כל דבר שיפעיל את השרירים לפני הסט כדי שתוכל לשחזר את ההרגשה במהלך הסט)

בקשר למתיחה בהאמס: תרגיש אותה כשהזוקפים יהיו בכיווץ מתאים, ההאמס מושכים את האגן מלמטה והזוקפים מלמעלה, כשאתה מרפה את החלק העליון אין סיבה שתרגיש יותר את החלק התחתון(תקרא את המשפט הזה 3 פעמים, תפנים ואז תגיב)
הקטע הוא שניסיתי בלי מוט לשים את הידיים קצת מתחת לברכיים ולהיכנס לפוזיציה של דדליפט, סובבתי אגן לפנים וזה יצא לי מושלם, הרגשתי את הגב התחתון מכווץ ממש חזק
ואז הורדתי את הידיים למטה לאט לאט שיהיו במצב של הסטאפ של הדדליפט והגב התחתון התעגל לאט וחזר למצב ניטרלי כזה, לא הרגשתי יותר את הכיווץ.
זה כמו באט ווינק כזה רק בדדליפט, ויש לי גם באט ווינק בסקוואט כבר שאני מגיע בערך למקביל, יכול להיות שזה קשור לזה?

ולגבי המשפט האחרון - אתה מתכוון שאם הזוקפים לא מכווצים אז בעצם ההאמסטרינגס לא יהיו מתוחים כמו שצריך?

הקטע הוא שניסיתי בלי מוט לשים את הידיים קצת מתחת לברכיים ולהיכנס לפוזיציה של דדליפט, סובבתי אגן לפנים וזה יצא לי מושלם, הרגשתי את הגב התחתון מכווץ ממש חזק
ואז הורדתי את הידיים למטה לאט לאט שיהיו במצב של הסטאפ של הדדליפט והגב התחתון התעגל לאט וחזר למצב ניטרלי כזה, לא הרגשתי יותר את הכיווץ.
זה כמו באט ווינק כזה רק בדדליפט, ויש לי גם באט ווינק בסקוואט כבר שאני מגיע בערך למקביל, יכול להיות שזה קשור לזה?

ולגבי המשפט האחרון - אתה מתכוון שאם הזוקפים לא מכווצים אז בעצם ההאמסטרינגס לא יהיו מתוחים כמו שצריך?

מסכים, גם אני מרגיש מכווץ ולאט לאט שאני מתכופף אני מאבד מהכיווץ והגב מתעגל.
אשמח לדעת איך אפשר לשפר את זה.

בלי יותר מדי פלסופים: כנראה שאתה לא יודע להחזיק גב תחתון בסט אפ של הדדליפט, לא גמישות בהאמס', רשמתי מה כדאי לעשות לפני הסט כדי לנסות לעבוד על זה.
לגבי המשפט האחרון בהקשר לדדליפט- כן הבנת אותי נכון

• פותח/ת השרשור
בלי יותר מדי פלסופים: כנראה שאתה לא יודע להחזיק גב תחתון בסט אפ של הדדליפט, לא גמישות בהאמס', רשמתי מה כדאי לעשות לפני הסט כדי לנסות לעבוד על זה.
לגבי המשפט האחרון בהקשר לדדליפט- כן הבנת אותי נכון
איך אפשר לבדוק אם הגמישות שלי בהאמס היא מספיק טובה? אני רוצה בלי קשר לבדוק אותה
והייתה תקופה שניסיתי כל יום לעשות את התרגיל שריפטו נתן, שזה כמו סופרמן רק לגב התחתון, וזה לא עזר בכלל

לשבור מקביל בסקוואט בעמידה נכונה= מספיק גמיש
אם עשית הכל לך למאמן, תוך 10 דק' זה יסתדר

• פותח/ת השרשור
לשבור מקביל בסקוואט בעמידה נכונה= מספיק גמיש
אם עשית הכל לך למאמן, תוך 10 דק' זה יסתדר
מה זאת אומרת עמידה נכונה? עם רוחב כתפיים אני עושה ATG בקלות
ויש מאמן מאיזור דימונה - באר שבע שאתה יכול להמליץ עליו?

מה זאת אומרת עמידה נכונה? עם רוחב כתפיים אני עושה ATG בקלות
ויש מאמן מאיזור דימונה - באר שבע שאתה יכול להמליץ עליו?
עמידה נכונה זה רוחב כתפיים פלוס מינוס לא צר מדי, מה שקורה לרוב לאנשים שעושים רבעים ואין להם את הגמישות המתאימה.
בקשר לאזור שאתה נמצא בו, לא מכיר, אבל אולי מישהו אחר כאן

• פותח/ת השרשור
עמידה נכונה זה רוחב כתפיים פלוס מינוס לא צר מדי, מה שקורה לרוב לאנשים שעושים רבעים ואין להם את הגמישות המתאימה.
בקשר לאזור שאתה נמצא בו, לא מכיר, אבל אולי מישהו אחר כאן
אני כבר אמצא מישהו, תודה רבה על העזרה

מהסרטון שהעלאת אפשר לראות שהמשקל עוד נמוך, כשהמשקל נמוך הישבן לא עולה מספיק למעלה לפני הניתוק ואין מתיחה ושימוש בהאמסטרינג. תעלה משקל ותראה איך ההאמסטרינג מתחיל לעבוד

• פותח/ת השרשור
מהסרטון שהעלאת אפשר לראות שהמשקל עוד נמוך, כשהמשקל נמוך הישבן לא עולה מספיק למעלה לפני הניתוק ואין מתיחה ושימוש בהאמסטרינג. תעלה משקל ותראה איך ההאמסטרינג מתחיל לעבוד
כבר העלתי, אימון שעבר עשיתי והיה די קשה
המותניים שלי עולות קודם כל הזמן שזה כבד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית