הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לעלות מסה נקייה בלי לעלות אחוזי שומן יותר מידי?

WalterWhite

משתמש מתחיל
41
2
נק' מוניטין:
2
41
2
הגובה שלי 1.70-1.74 ככה
משקל 60-65
גיל 15.9 ככה
ובעבר שקלתי 85+ עשיתי חיטוב
ועכשיו אני לא יודע אני רוצה לעשות מסה אבל אני פוחד לעלות אחוזי שומן
אם זה משהו שרואים על הפנים או משהו
אם עדיין יהיו את הבליטות של הלסת בפנים אם הפנים ישתנו הרבה
אין לי מושג
אני מוכן להיות ממש ממש קפדני בתפריט היומי לא יותר אפילו בקלוריה

אתה לא תצליח לעלות במשקל ככה . ואין טעם . עלייה כזאת מתאימה לדוגמני פיטנס שמתקשרים עליהם ואומרים להם בעוד 3 שבועות יש צילומים -תיהיה מוכן . אין להם ברירה והם חייבים להיות בפלוס מאוד קטן . ולספור כל קלוריה .

אתה שמתאמן לכיף לא צריך לפחד לעלות שומן זה לא אומר שצריך לטוס במשקל 4 קילו כל חודש אבל פלוס של 600-700 מעל הניטרלי תיהיה אחלה עלייה בלי שומן בעיקר אם התזונה נקייה . ויש גם ימים שאתה מתאמן אז הפלוס מצתמצם .

אתה די מכליל ולכן לדעתי ומנסיוני אתה טועה.
עלייה נקייה היא בשום פנים ואופן לא פלוס של 700 מעל הנייטראלי.

אם אתה בתוכנית כח כמו SS ועולה במשקלים מאימון לאימון אז אתה נדרש ליותר קלוריות,
אבל אין צורך לכמות כזאת במסה רגילה.

אבל (!) יש אנשים עם גנטיקה וחילוף חומרים מהיר שפלוס של 700 ואפילו 1000 אכן יעשו את העבודה.

לי יש נטייה להשמנה (לא נטייה מהירה אבל היא קיימת) וכשהייתי על פלוס של 700 אני יכול לסתור את מה שאתה אומר רק מתמונות של המסה האחרונה שלי.

ולא אכלתי ג'אנק.
כאמור - פחמימות היה המרכיב העיקרי, לאחר מכן חלבון ולבסוף שומן.

• פותח/ת השרשור
אתה לא תצליח לעלות במשקל ככה . ואין טעם . עלייה כזאת מתאימה לדוגמני פיטנס שמתקשרים עליהם ואומרים להם בעוד 3 שבועות יש צילומים -תיהיה מוכן . אין להם ברירה והם חייבים להיות בפלוס מאוד קטן . ולספור כל קלוריה .

אתה שמתאמן לכיף לא צריך לפחד לעלות שומן זה לא אומר שצריך לטוס במשקל 4 קילו כל חודש אבל פלוס של 600-700 מעל הניטרלי תיהיה אחלה עלייה בלי שומן בעיקר אם התזונה נקייה . ויש גם ימים שאתה מתאמן אז הפלוס מצתמצם .
אני לא מבין
יש אופציה לעלות בלי שומן או ממש קצת כאילו אולי אחוז גג שתיים?
ודרך אגב אני לא בחד"כ או משהו יש לי ציוד בבית זה בגלל בעיות מיקום יש דאמבלים
ותכף אני משיג מוט
אתה די מכליל ולכן לדעתי ומנסיוני אתה טועה.
עלייה נקייה היא בשום פנים ואופן לא פלוס של 700 מעל הנייטראלי.

אם אתה בתוכנית כח כמו SS ועולה במשקלים מאימון לאימון אז אתה נדרש ליותר קלוריות,
אבל אין צורך לכמות כזאת במסה רגילה.

אבל (!) יש אנשים עם גנטיקה וחילוף חומרים מהיר שפלוס של 700 ואפילו 1000 אכן יעשו את העבודה.

לי יש נטייה להשמנה (לא נטייה מהירה אבל היא קיימת) וכשהייתי על פלוס של 700 אני יכול לסתור את מה שאתה אומר רק מתמונות של המסה האחרונה שלי.

ולא אכלתי ג'אנק.
כאמור - פחמימות היה המרכיב העיקרי, לאחר מכן חלבון ולבסוף שומן.
וזה נכון שאם אוסיף אירובי אעלה פחות?

אני לא מבין
יש אופציה לעלות בלי שומן או ממש קצת כאילו אולי אחוז גג שתיים?
ודרך אגב אני לא בחד"כ או משהו יש לי ציוד בבית זה בגלל בעיות מיקום יש דאמבלים
ותכף אני משיג מוט

וזה נכון שאם אוסיף אירובי אעלה פחות?
אירובי עוזר לשרוף קלוריות ושומן כתוצאה מכך (אם אתה עושה בבוקר על קיבה ריקה או אחרי אימון כשהדופק גבוה)

בסופו של יום הכל חשבון פשוט.
תחשב כמה קלוריות אתה שורף בשבוע רק מאירובי, תחלק את זה ב 7 וזאת כמות הקלוריות שאתה צריך להוסיף לתפריט היומי בגלל האירובי.

תשתמש במחשבון רק בתור התחלה תוסיף 500 ותראה כמה עלית בשבועיים אם עלית קילו-קילו וחצי אז המספר יחסית מדויק אבל זה משתנה מאדם לאדם כי אני אחרי חודש בפלוס 500 נתקע לא עולה כמעט במשקל והיום אני עולה לאט גם בפלוס של 1000

תבחר כמות קלוריות ריאלית נגיד 2500 ותראה את השינוי ותשנה בהתאם להעדפות שלך..
במשך שבועיים עליה של קילו תחשב נקייה יחסית ועליה נקייה יותר אבל כמובן ללא צבירה מקסימלית של שריר תהיה חצי קילו בשבועיים
וכמובן לתת בראש באימונים זה גם חשוב מאוד

• פותח/ת השרשור
תשתמש במחשבון רק בתור התחלה תוסיף 500 ותראה כמה עלית בשבועיים אם עלית קילו-קילו וחצי אז המספר יחסית מדויק אבל זה משתנה מאדם לאדם כי אני אחרי חודש בפלוס 500 נתקע לא עולה כמעט במשקל והיום אני עולה לאט גם בפלוס של 1000

תבחר כמות קלוריות ריאלית נגיד 2500 ותראה את השינוי ותשנה בהתאם להעדפות שלך..
במשך שבועיים עליה של קילו תחשב נקייה יחסית ועליה נקייה יותר אבל כמובן ללא צבירה מקסימלית של שריר תהיה חצי קילו בשבועיים
וכמובן לתת בראש באימונים זה גם חשוב מאוד
אין לי מושג מה המקסימום שאעלה שומן?
השאלה אם זה משהו שרואים בפנים או לא ממש
כי פשוט יש לי עניין עם זה והייתי רוצה בפנים להשאר פחות או יותר אותו דבר

אין לי מושג מה המקסימום שאעלה שומן?
השאלה אם זה משהו שרואים בפנים או לא ממש
כי פשוט יש לי עניין עם זה והייתי רוצה בפנים להשאר פחות או יותר אותו דבר
אם תעלה חצי קילו בשבוע העלייה בשומן לא תהיה גבוהה כל עוד תתאמן כמו שצריך ותאכל מספיק חלבון אין מה לפחד מקצת שומן ואם אחרי חצי שנה מסה תראה שאתה נהיה קצת עגלגל תחטב אבל חשוב שתצבור הרבה שריר לפני

לגבי ההשמנה בפנים זה די גנטי כל אחד והגוף שלו שצובר שומן במקומות אחרים יותר מהשאר אם תעלה 2 קילו בחודש אז יהיה בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית