הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רוצה לעלות במשקל וחייב את עזרתכם.

SeriousNand

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אני שוקל 48 על גובה 1.69...
רזה ברמות ולא מעט אומרים לי את זה, ואני רוצה לשים לזה סוף.
איזה תהליך צריך לעבור ואיך זה נעשה? בכמה זמן זה כרוך? אני רוצה להיראות אדם שונה לחלוטין במהירות האפשרית.

שהתחלתי להתאמן עליתי מ63 ל83 קילו בחצי שנה. ועוד לא היה לי כלוב במכון וחצי מהזמן עשיתי לג פרס במקום סקוואט. אז אתה יכול לעשות בחודשים בודדים שינוי ענק

• פותח/ת השרשור
שהתחלתי להתאמן עליתי מ63 ל83 קילו בחצי שנה. ועוד לא היה לי כלוב במכון וחצי מהזמן עשיתי לג פרס במקום סקוואט. אז אתה יכול לעשות בחודשים בודדים שינוי ענק

איך ייתכן? ואיך הייתה התזונה שלך?

איך ייתכן? ואיך הייתה התזונה שלך?
בעקרון אח שלי התחיל SS ונורא התלהב מהתוצאות אז הוא גרר אותי גם להתחיל ולימד אותי טכניקה
התחלתי מ40 בנץ 30 סקוואט ו50 דדליפט במשקל 63
התזונה היתה הרבה מאוד חלב (2 ליטר וצפונה) הרבה מאוד בשר (של הצבא אז לא הכי איכותי) וגם הרבה שטויות. מניח שבהתחלה 2300 קלוריות ולאט לאט 3000 וצפונה
אגב התחלתי באחוז שומן 13-14 אני מעריך, שחיף ממש, סיימתי על 17-18 א.ש בערך את התכנית

בשנה של SS עליתי מ 60 קילו ל 78-79 בערך. ב 4 חודשים שאני לא ב SS הספקתי לעלות ל 85-84. בערך חצי מה SS עשיתי הרבה שטויות, אז אפשר להתקדם בקצת זמן הרבה אם רוצים

אני גם הייתי במצב שלך לפני שנתיים אפילו קצת יותר רזה.
תבנה תפריט שתקפיד עליו ותתחיל SS, אין יותר מידי מה לדעת אבל חובה להתמיד ולעבוד קשה, גם שאין מקום בבטן.

• פותח/ת השרשור
בעקרון אח שלי התחיל SS ונורא התלהב מהתוצאות אז הוא גרר אותי גם להתחיל ולימד אותי טכניקה
התחלתי מ40 בנץ 30 סקוואט ו50 דדליפט במשקל 63
התזונה היתה הרבה מאוד חלב (2 ליטר וצפונה) הרבה מאוד בשר (של הצבא אז לא הכי איכותי) וגם הרבה שטויות. מניח שבהתחלה 2300 קלוריות ולאט לאט 3000 וצפונה
אגב התחלתי באחוז שומן 13-14 אני מעריך, שחיף ממש, סיימתי על 17-18 א.ש בערך את התכנית

2 ליטר ביום? לא בריא החלב הזה...

ואמרו לי שצריך לעלות בערך חצי קילו בשבוע כי ככה אעלה כמה שפחות בשומן

אבל אני רוצה לעלות כמו שצריך...
ואמרו לי שעדיף לעלות 2 קילו בחודש
אתה שוקל 48! זה מטורף הספרה השמאלית של המשקל שלך זה 4! אתה לא צריך לדאוג לכמה נקי אתה תעלה... אתה צריך לעלות דחוף

Back
למעלה תחתית