פלסטינים לא יוכלון לנסוע בתחבורה ציבורית בשומרון

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
מצחיק שמה שלא תגיד לא ישנה את האמת. אז ישחוט ויקבל השכלה מה ישתנה? מי יקח אותו לעבודה?
התגובה שלך מזכירה לי למה אין לי טלויזיה- כי נמאס לי להקשיב לשקרים שמכתיבים מלמעלה. עכשיו זה לא אומר שאני לא מעודכן אלא שני מקבל את הידע מהרבה אתרים ואחרי זה ביחד עם ניסיון אישי אני מפיק את האמת שלי. תגיד לי איך קוראים לאותו ערבי ששחט יהודי וקיבל תואר? ואם להביא לך סיפור "שמאלני" שאומר שצה"ל לא שונה מהנאצים בגלל שימוש בפצצות זרחן או עינוים וכו.. זה ישנה משהו?
למה אתה מאשים אותם 2 מיליון איש במעשה של 1 או 10 או אפילו 100 אלף. הגזענות הזו בנויה היטב. לפעמים מוצדקת ולפעמים לא. אבל האם הפתרון שלך יהיה להשמיד 2 מיליון ערבים בגלל מעשים של יחידים? ביבי אולמרט ושרון עשו יותר רע לאזרחי המדינה מאשר כל הערבים מאז גוש קטיף- מסכים איתי?

לא אמרתי להשמיד אף אחד, אתה כנראה לא מודע לזה שגם לי אישית יש חברים ערבים, שהם גברים רצח.
אני פשוט שונא את זה שפתאום הם עם מסכן ומקופח ובתאכלס הם לבד הביאו את זה על עצמם בכך שלא עושים שום דבר עם המהומות שקורות שם לאחרונה.

אני דיברתי על זה, שמישהו שוחט, מקבל תואר, אולי גם שחרור עקב עסקת שחרור מונפצת ואז הוא גם גיבור בחמאס ויכול אפילו לשמש להם בתור אחלה ראש להנדסת מטענים וכו'.

אני ימני ותומך פייגלין. אבל זה לא הופך את מה שקורה עכשיו "לבסדר" בגלל שביבי כביכול "ימיני" והחוק שלו נלחם בערביי ישראל. מה שהוא מתכנן זה מלחמה בלי מטרה ובלי סוף- על חשבונכם, אז שלא יאבדו עליכם.

זה נאמר באותו משקל למה שהוא אמר
זה לא אותו משקל, כי ביניהם כל פועל יכול להחליט ברגע להיות מחבל ולהפוך אוטובוסים עם טרקטור, להוריד אנשים ברציף הרכבת הקלה, סתם לדקור חייל או אפילו להתפוצץ באוטובוס.
אזרח ישראלי ממוצע, ששפוי בדעתו, לא יכול להשתוות לזבל הזה, שהזכרתי למעלה.

לא אמרתי להשמיד אף אחד, אתה כנראה לא מודע לזה שגם לי אישית יש חברים ערבים, שהם גברים רצח.
אני פשוט שונא את זה שפתאום הם עם מסכן ומקופח ובתאכלס הם לבד הביאו את זה על עצמם בכך שלא עושים שום דבר עם המהומות שקורות שם לאחרונה.

אני דיברתי על זה, שמישהו שוחט, מקבל תואר, אולי גם שחרור עקב עסקת שחרור מונפצת ואז הוא גם גיבור בחמאס ויכול אפילו לשמש להם בתור אחלה ראש להנדסת מטענים וכו'.
ועדיין הם אויב #1.

אני ימני ותומך פייגלין. אבל זה לא הופך את מה שקורה עכשיו "לבסדר" בגלל שביבי כביכול "ימיני" והחוק שלו נלחם בערביי ישראל. מה שהוא מתכנן זה מלחמה בלי מטרה ובלי סוף- על חשבונכם, אז שלא יאבדו עליכם.
על חשבונם? אתה מדבר מבחינה כספית?

כי בטח לא ביבי סיפק עוד חומרי בניה למנהרות טרור בעזה...
ועוד הצחיקו אותי שאמרו שיתקינו שם מצלמות מעקב, טוב אחי, סבבה...
כל היום עזה במעקב וזה לא מנע מאף אחד לבנות מנהרה מתחת לכיור במטבח.

• פותח/ת השרשור
זה לא אותו משקל, כי ביניהם כל פועל יכול להחליט ברגע להיות מחבל ולהפוך אוטובוסים עם טרקטור, להוריד אנשים ברציף הרכבת הקלה, סתם לדקור חייל או אפילו להתפוצץ באוטובוס.
הממ.. צודק. אם רק הייתה איזו דרך לדעת מי כן ומי לא.. אפשר אולי לסמן את כל האוכלוסייה שם איכשהוא. טלאי או משהו כזה.

ועדיין הם אויב #1.
אז מה?
אבל אוהבים אותם אצלם, והם מביאים כסף וכבוד למשפחה, ובישבילם למות בכבוד זה סבבה.
הממ.. צודק. אם רק הייתה איזו דרך לדעת מי כן ומי לא.. אפשר אולי לסמן את כל האוכלוסייה שם איכשהוא. טלאי או משהו כזה.
כן, אפשר, אבל זה גם לא יעזור לך.
כמו שאמרתי, כל "נושא טלאי" שכזה, יכול בשניה להפוך לטרוריסט וסכנה לחיי אדם.

אולי אם נחזיר שטחים "כבושים" הערבים יתרצו ויהיה שלום סוףסוף?
דעתכם בנושא,
תודה.

אולי אם נחזיר שטחים "כבושים" הערבים יתרצו ויהיה שלום סוףסוף?
דעתכם בנושא,
תודה.
ממתי יש דבר כזה שטחים כבושים? ממתי יש דבר כזה פלסטין? קוראים לזה "פנטזיה".. ולמרות זאת זה עדיין לא מצדיק אפרטהייד.

לא סגור על עצמך?
לא סגור על לעשות לאחרים מה שעשו לך. בהשוואה אליך אני מרגיש רע שלאחרים "רע". אם אתה מכליל עם שלם תחת קטגוריה אחת והתחנה האחרונה שלהם היא השמדה, אתה לא שונה מאותם קיצונים. אז כן, אני לא סגור שאני רוצה לתמוך בלאומנות ריקה.
http://www.haaretz.co.il/opinions/.premium-1.2468265
הכתבה מסכמת די הרבה.. באסה להיות יהודי אבל יותר מבאס להיות ערבי. חכו שמעמד הביניים יעלם ואז יהיה פה שמיייח.

ח

• פותח/ת השרשור
@Rhino תשמע, אתה באמת חייב להתחיל לתת קרדיט לאנשים.
אתה מדבר על המים שפרסמתי? גם המים שאיציק פרסם לא שלו, האינטרנט מלא בממים, אם כל אחד ימצא את המקור זה לא יגמר. בכל מקרה, את המים ראיתי שפרסם בחור בשם עמיר שיבי בדף הבית שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית