- פותח/ת השרשור
זה נאמר באותו משקל למה שהוא אמראתה באמת לא מבדיל בין מתנחל לאזרח ישראלי ממוצע?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נאמר באותו משקל למה שהוא אמראתה באמת לא מבדיל בין מתנחל לאזרח ישראלי ממוצע?
מצחיק שמה שלא תגיד לא ישנה את האמת. אז ישחוט ויקבל השכלה מה ישתנה? מי יקח אותו לעבודה?
התגובה שלך מזכירה לי למה אין לי טלויזיה- כי נמאס לי להקשיב לשקרים שמכתיבים מלמעלה. עכשיו זה לא אומר שאני לא מעודכן אלא שני מקבל את הידע מהרבה אתרים ואחרי זה ביחד עם ניסיון אישי אני מפיק את האמת שלי. תגיד לי איך קוראים לאותו ערבי ששחט יהודי וקיבל תואר? ואם להביא לך סיפור "שמאלני" שאומר שצה"ל לא שונה מהנאצים בגלל שימוש בפצצות זרחן או עינוים וכו.. זה ישנה משהו?
למה אתה מאשים אותם 2 מיליון איש במעשה של 1 או 10 או אפילו 100 אלף. הגזענות הזו בנויה היטב. לפעמים מוצדקת ולפעמים לא. אבל האם הפתרון שלך יהיה להשמיד 2 מיליון ערבים בגלל מעשים של יחידים? ביבי אולמרט ושרון עשו יותר רע לאזרחי המדינה מאשר כל הערבים מאז גוש קטיף- מסכים איתי?
זה לא אותו משקל, כי ביניהם כל פועל יכול להחליט ברגע להיות מחבל ולהפוך אוטובוסים עם טרקטור, להוריד אנשים ברציף הרכבת הקלה, סתם לדקור חייל או אפילו להתפוצץ באוטובוס.זה נאמר באותו משקל למה שהוא אמר
ועדיין הם אויב #1.לא אמרתי להשמיד אף אחד, אתה כנראה לא מודע לזה שגם לי אישית יש חברים ערבים, שהם גברים רצח.
אני פשוט שונא את זה שפתאום הם עם מסכן ומקופח ובתאכלס הם לבד הביאו את זה על עצמם בכך שלא עושים שום דבר עם המהומות שקורות שם לאחרונה.
אני דיברתי על זה, שמישהו שוחט, מקבל תואר, אולי גם שחרור עקב עסקת שחרור מונפצת ואז הוא גם גיבור בחמאס ויכול אפילו לשמש להם בתור אחלה ראש להנדסת מטענים וכו'.
על חשבונם? אתה מדבר מבחינה כספית?אני ימני ותומך פייגלין. אבל זה לא הופך את מה שקורה עכשיו "לבסדר" בגלל שביבי כביכול "ימיני" והחוק שלו נלחם בערביי ישראל. מה שהוא מתכנן זה מלחמה בלי מטרה ובלי סוף- על חשבונכם, אז שלא יאבדו עליכם.
הממ.. צודק. אם רק הייתה איזו דרך לדעת מי כן ומי לא.. אפשר אולי לסמן את כל האוכלוסייה שם איכשהוא. טלאי או משהו כזה.זה לא אותו משקל, כי ביניהם כל פועל יכול להחליט ברגע להיות מחבל ולהפוך אוטובוסים עם טרקטור, להוריד אנשים ברציף הרכבת הקלה, סתם לדקור חייל או אפילו להתפוצץ באוטובוס.
אזרח ישראלי ממוצע, ששפוי בדעתו, לא יכול להשתוות לזבל הזה, שהזכרתי למעלה.
אז מה?ועדיין הם אויב #1.
כן, אפשר, אבל זה גם לא יעזור לך.הממ.. צודק. אם רק הייתה איזו דרך לדעת מי כן ומי לא.. אפשר אולי לסמן את כל האוכלוסייה שם איכשהוא. טלאי או משהו כזה.
באמת לא קלטת את הציניות? ניסיתי ממש להדגיש אותהכן, אפשר, אבל זה גם לא יעזור לך.
כמו שאמרתי, כל "נושא טלאי" שכזה, יכול בשניה להפוך לטרוריסט וסכנה לחיי אדם.
קלטתי, אבל אני פשוט לא אוהב כשמשווים את ה"כיבוש!!!" לשואה.באמת לא קלטת את הציניות? ניסיתי ממש להדגיש אותה
ממתי יש דבר כזה שטחים כבושים? ממתי יש דבר כזה פלסטין? קוראים לזה "פנטזיה".. ולמרות זאת זה עדיין לא מצדיק אפרטהייד.אולי אם נחזיר שטחים "כבושים" הערבים יתרצו ויהיה שלום סוףסוף?
דעתכם בנושא,
תודה.
ממתי יש דבר כזה שטחים כבושים? ממתי יש דבר כזה פלסטין? קוראים לזה "פנטזיה
לא סגור על עצמך?ולמרות זאת זה עדיין לא מצדיק אפרטהייד
לא סגור על לעשות לאחרים מה שעשו לך. בהשוואה אליך אני מרגיש רע שלאחרים "רע". אם אתה מכליל עם שלם תחת קטגוריה אחת והתחנה האחרונה שלהם היא השמדה, אתה לא שונה מאותם קיצונים. אז כן, אני לא סגור שאני רוצה לתמוך בלאומנות ריקה.לא סגור על עצמך?
אני מקווה שאתה חש ב"רע" על תושבי הדרום לפני שאתה חש "ברע" על תושבי עזה..בהשוואה אליך אני מרגיש רע שלאחרים "רע
חזה לא אותו משקל, כי ביניהם כל פועל יכול להחליט ברגע להיות מחבל ולהפוך אוטובוסים עם טרקטור, להוריד אנשים ברציף הרכבת הקלה, סתם לדקור חייל או אפילו להתפוצץ באוטובוס.
אזרח ישראלי ממוצע, ששפוי בדעתו, לא יכול להשתוות לזבל הזה, שהזכרתי למעלה.