הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מסה נקייה או מלוכלכת?

boomer

משתמש מתחיל
156
4
נק' מוניטין:
-2
156
4
אני כרגע בחיטוב, ייקח לי זמן עד שאסיים אותו אבל בינתיים אני כבר חושב על תקופת המסה,
ההתלבטות שלי אם לעשות מלוכלכת או נקייה
העניין הוא שאני לא אחד שכל כך אכפת לו מאחוז שומן רק בשביל הקוביות לא אכפת לי להיות על 14-15 אחוז שומן אבל עם מסה מכובדת
כדאי מלוכלכת עם פלוס קלורי של 550-600 קלוריות בהתחשב לזה שלא יהיה אכפת לי להיות מסיבי על 14-15 אחוז שומן?
תודה.

אם ההגדרה שלך למלוכלכת זה להשאר באיזור ה14-15, כנראה שזה לא כ"כ מלוכלך או שנתוני א"ש הפתיחה שלך מאד נמוכים, אז לך על זה.
אנשים פה מדברים על מלולכלת למצב של בטטות אז אתה בכיוון הנכון.

• פותח/ת השרשור
אם ההגדרה שלך למלוכלכת זה להשאר באיזור ה14-15, כנראה שזה לא כ"כ מלוכלך או שנתוני א"ש הפתיחה שלך מאד נמוכים, אז לך על זה.
אנשים פה מדברים על מלולכלת למצב של בטטות אז אתה בכיוון הנכון.
לא מעוניין להיות בטטה..
אם אתה אחד שלא משמין בקלות ולא אוגר שומנים בצורה נוראית מפחמימות... אז תהנה 😃
זהו שאני אחד שדווקא עלול להשמין בקלות אבל גם לרדת בקלות בשומן

"אל תגזים עם הפחמימות".
תתחיל בפלוס קלורי קטן, ושנה אותו עד שאתה מוצא עלייה של כחצי קילו בשבוע. אתה רוצה להגדיר את זה נקי או מלוכלך, תגדיר את זה איך שאתה רוצה. העיקר שתצבור מסה ולא תחתוך לחיטוב מהר מדי.
וממתי 15 אחוז זה גבוה?

• פותח/ת השרשור
"אל תגזים עם הפחמימות".
תתחיל בפלוס קלורי קטן, ושנה אותו עד שאתה מוצא עלייה של כחצי קילו בשבוע. אתה רוצה להגדיר את זה נקי או מלוכלך, תגדיר את זה איך שאתה רוצה. העיקר שתצבור מסה ולא תחתוך לחיטוב מהר מדי.
וממתי 15 אחוז זה גבוה?
אוקיי הבנתי
15 אחוז זה לא בהכרח גבוה אבל יש אחוזי שומן שנראים מצויין רק שבקושי רואים קוביות ולי קוביות אישית לא חשוב העיקר שתהיה מסה אבל גם לא להיות שמן עם מסה עם 20 אחוז שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית