הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שנה להתכונן לגיבוש שייטת

yaish21

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
אז קיבלתי השבוע בשורה שהגיבוש שלי הוא בנובמבר 15 מה שנותן לי שנה להגיע ברמה טובה לגיבוש מכל הבחינות.
אני כרגע בתהליכים של לימוד טכניקה לסקוואט ודדליפט לפני שאני מתחיל ss ורציתי להתייעץ כאן בפורום על איך להתכונן במשך השנה הזאת ולתכנן את האימונים בצורה שתביא אותי לכושר מספיק,כוח מספיק,ידע ורמה טובה בשחייה, בקיצור אני רוצה להתקבל !
הכיוון שלי הוא בעצם לעשות כרגע ss לעלות במסת שריר נקייה ולאחר מכן תוכנית טובה לריצה שתימשך 3-4 חודשים ובזמן הנותר לעשות קרוספיט עם דגש על כוח וכמובן שבמשך כל התקופה ללמוד שחייה בצורה מקצועית יותר ולתרגל.
המצב הנוכחי של הוא שאני לא רע בכושר-48 דקות ל10 קילומטר ובכוח אני חלש וצריך להתחזק.
אשמח אם תתנו ביקורת ותציעו רעיונות כיצד לחלק את התקופה הזאת בצורה יעילה שתבטיח סיכויים טובים להתקבל 😃
אני באמת מתכוון להתקבל לשם ולכן אני רציני נורא וכותב כל דבר והערות ורוצה לעשות זאת בצורה מדוקדקת מכל הבחינות(תזונה,שינה,אימונים)

תודה רבה 😃

התכנון שלך טוב, רק תראה שאתה באמת מבצע ולא שורף זמן על שטויות.

אפשר בשנה~ להגיע למשקלים טובים ולהפוך לבן אדם יחסית חזק אם אתה עושה את זה כמו שצריך, כשתגיע ל3-4 חודשים לפני תתחיל לעבוד CONDITIONING וספרינטים תוך כדי שאתה מתחזק את הכוח שלך (לגבי שחייה לא יודע, לא התחום שלי).

אם תעשה את זה נכון תגיע מוכן ואז נשאר רק החלק המנטלי.

סיבולת ומהירות. עובד ספרינטים,רץ למרחקים ובמילים אחרות מחזק את הראיות ואת שריר הלב. בקרבי שרירים לא יעזרו לך הרבה פרט מלהכביד עליך. גם אם תהיה הכי כבד תאכל יותר חרא בגלל שיתנו לך להיות מגיסט ולסחוב קשר.
זמן טוב ל2 קמ - מתחת ל-7 דקות. שכיבות שמיכה- מינימום 70. מתח הורידו לצערי.. חוץ מריצות(3-5 פעמים בשבוע) למשך חודשיים שלוש- תוכניות כח לא באמת יעזרו לך להישאר שם.
מה שיותר יתאים לך ממשקולות זה עבודה עם משקלי גוף או מה שנקרא CALISTHENICS , החוזק שלך יהיה יותר פונקציונלי מאשר אצל מרים משקולות ותשאר מספיק קל כדי לרוץ הרבה ומהר. יש גם את אפשרות להצטרף לקבוצות אחרי וכו.

ממתי מקבלים גיבוש בהתראה של שנה? זה לא המון?
לדעתי כוח לא יעזור לך הרבה, תשקיע את היכולות שלך בריצות, ספרינטים (תתאמן על ספרינטים בחול ים כי זה דבר שונה לגמרי), סיבולת שריר וקצת כוח. וכמובן לשחות וללמוד את הטכניקה של השחייה כמו שצריך.

אתה יותר מדי מנתח את זה ,
עצה שלי אם זה ממש חשוב לך , לך לכושר קרבי יעזור לך הרבה יותר ויכין אותך מנטאלית שזה מה שחשוב
חבר שלי עבר את הגיבוש והתקבל ולא , הוא לא מהחזקים ולא מהמהירים . במסעות ראו שהבן אדם לא מוותר לעצמו ונותן 200 אחוז מעצמו כל הזמן וזה מה שהם מחפשים. (הוא היה קצת לפני בכושר קרבי והתאמן במכון בתכנית ליצנית סתם לפרוטוקול)
דרך אגב רוב האנשים בגיבוש הזה הם רזים וחלשים שיודעים לרוץ טוב אז אני מניח שסקוואט ודדליפט שנחשבים דיי חלשים בסטנדרטים של פאוורליפטינג יביאו אותך להיות הכי חזק בגיבוש אז אין טעם להשקיע בזה יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם אבל הצבא הזה דפוק 👎
התקשרתי לוודא את זה ולסדר עוד עניין והודיעו לי שהגיבוש ב30 לנובמבר הזה ):
מה שנותר לי לעשות הוא הרבה אינטרוולים וספרינטים וכמה שיותר כוח

אל תדאג. מחפשים את אלו שחזקים מנטלית ולא בהכרח פיזית. לכולם יהיה קשה, כולם יגיעו לסף השבירה שלהם, לכולם ירוצו בראש המחשבות ״למה אני צריך את זה..״ כי זה בדיוק הכוונה של היום גיבוש.
תנסה לעבור את סף השבירה, לקחת הכל בקלות ולא להתייחס לשטויות שהמדריכים זורקים כדי לשבור אותך.

בהצלחה ;)

בהצלחה ! תירשם לכושר קרבי באמת זה יעזור לך מבחינה מנטאלית , אל תשכח הם לא מחפשים את אלה שהכי בכושר הם מחפשים את אלה שלא מוותרים לעצמם ונותנים הכל תמיד
סתם שתדע חבר אחר שלי הגיע לגיבוש באפריל בכושר חרא ממש עשה שם 9 באלפיים (הוא היה אחרון והוא אמר לי שהמפקדים שם צחקו עליו ואמרו לו שאין לו סיכוי לסיים) אבל הבחור חזק בראש והוא סיים ואמנם לא עבר אבל קיבל ראיונות לאגוז ומגלן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית