- פותח/ת השרשור
החזה נראה מעולה! רואים הרבה שיפור מהעדכון האחרון (בסוף ינואר אהמ אהמ...)
אל תעלה רק תמונות. רוצים קצת יותר מידע על איך כמה ולמה מבחינת תפריט ואימונים.
איזה מידע תרצה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החזה נראה מעולה! רואים הרבה שיפור מהעדכון האחרון (בסוף ינואר אהמ אהמ...)
אל תעלה רק תמונות. רוצים קצת יותר מידע על איך כמה ולמה מבחינת תפריט ואימונים.
בזבוז של כסף וזמן? סייקל של טרן קצר עם ויני וטסט פרופ ל 6-8 שבועות והשגצ את היעד שלך,מה שייקח לך מספר חודשים טובים.טנקס.
בשלב זה חסר טעם להשתמש בחומרים. בזבוז של בריאות וכסף.
אתחיל עם אפדרין בשלב השומן העיקש, או לפני אם אתקע על אחוז מסויים.
בזבוז של כסף וזמן? סייקל של טרן קצר עם ויני וטסט פרופ ל 6-8 שבועות והשגצ את היעד שלך,מה שייקח לך מספר חודשים טובים.
תזונה:איזה מידע תרצה?
תזונה:
גירעון ושינוי/התאמה שלו במהלך החיטוב.
התאמה של התפריט במהלך החיטוב עצמו - האם שינית את היחס בין חלבון/שומן/פחמימה? אם כן מה השיקולים והאם הרגשת את זה בפועל לטובה/לרעה?
אימונים:
גם פה מעניין אותי בעיקר השינויים שביצעת בהמלך החיטוב עצמו, במידה והיו.
כמובן שאם בא לך לפרט יותר בנושאים שנראים לך רלוונטיים אני אשמח.
לא.שאלה קצת פטית
אתה מגלח את הגוף?
חחחח זה לא חיטוב קלאסי.8 חודש חיטוב
אני הייתי מעדיף להתאבד..
וואו, אשמח לדעת איך הצלחת להגיע למסה כזו, כאשר אתה חטוב, בלי ספירת קלוריות? זה באמת מייאש ללכת לפי התפריט על הגרם ולמדוד כל ארוחה עם גרם מטבחתזונה:
8:00 לפעמים שיק חלבון לפעמים מדלג.
10:00 2-3 פירות (מביאים לנו בעבודה)
12:00 ארוחת צהריים מנת חלבון צמחית וצלחת עמוסה ירקות מכל הסוגים והצבעים ללא הגבלה. (קייטרינג עשיר)
15:30 בערך 3 שעות לפני אימון, שיבולת שועל, לפעמים עם מעט טחינה ו/או סילן לשיפור הטעם.
18:00 מעט לפני אימון, לפעמים שיק בננות (לפי הרעב ותחושת האנרגיה הזמינה).
סוף אימון, שיק חלבון.
ערב, בירה (כמעט כל יום) שקדים, אגוזי מלך טחינה ואו מוצרי סויה כלשהם.
לא סופר קלוריות, עצלן מדי לשקול ולעשות חישובים, לא מתאים לי עוד עבודה אחרי יום עבודה ואימונים.
יש ימים שאני מעשן ונופל על מאנצ' כבד.
ויש לעיתים נפילות גם בלי עישון.
סופ"ש לעיתים משתולל לעיתים שומר.
אימונים.
שמרתי משקלי עבודה לאורך כל החיטוב ואפילו העלתי, הם לא גדולים (בפורום יגידו מגוכחים..) כך שזה לא ממש קשה.
מיציתי את עיניין הגדילה ושיניתי את התוכנית לכיוון של גימנסטיקה או סטריט או קליסטניקס או פאקינג איך שלא קוראים לזה.
אני עושה אימון משקולות מהר ABCD (עם אותם משקלים) ואז מתאמן בהתאם לתחביב החדש על התרגילים (משתנה מאימון לאימון)
חיזוק שרירי ליבה
דגל
פלאנצ'
פרונט לבר
מסלאפס
סוף אימון בדר"כ 30 דקות קרדיו על הקרוס עם התנגדות.
וואו, אשמח לדעת איך הצלחת להגיע למסה כזו, כאשר אתה חטוב, בלי ספירת קלוריות? זה באמת מייאש ללכת לפי התפריט על הגרם ולמדוד כל ארוחה עם גרם מטבח