ובגלל זה נהיה לו גוד מורנינג בסקוואט והוא נפצע, כמוני 😛לא יודע ניראה כבר, איטח הכניס לי את המנהג של להעמיס כמה שיותר XD
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובגלל זה נהיה לו גוד מורנינג בסקוואט והוא נפצע, כמוני 😛לא יודע ניראה כבר, איטח הכניס לי את המנהג של להעמיס כמה שיותר XD
לא נכון, זה בגלל ריפטו 🤬ובגלל זה נהיה לו גוד מורנינג בסקוואט והוא נפצע, כמוני 😛
חחחחחלא נכון, זה בגלל ריפטו 🤬
היפ דרייב מוגזם
די נמאס
משבוע הבא מתחיל ריצות בימים שבלי אימונים 😵💫🥊 (וגם 😭)
בחיים לא שמעתי על זה, אולי נתחיל מעכשיו?שמעתי שמחלקים פה מוניטין על כל תגובה
אם אתה רציני בקטע של לרוץ, אז רק אחרי SSנמאס מזה שאני עולה 5 מדרגות ועוצר להסדיר נשימה.
אימון A
סקוואט - 107.5
5
5
4 - מאמין שטכני.
סט שני צולם (למטה)
בנץ 67.5
5
5
5
הרגיש ממממשש קשה מהסט הראשון.
דדליפט - 110
5
אני לא הולך להעלות משקל שוב, ממש לא מרוצה מהטכניקה, גב עליון התעגל אחרי 2-3 חזרות לגמרי.
אני אשאר עד שאצליח עם טכניקה מושלמת.
סקוואט סט שני, לא רואים ממש טוב אבל זה מה שהשגתי. בדיוק שבאתי לצלם תפסו את הבנץ שליד הכלוב (שממנו אני מצלם תמיד):
אימון B
הגעתי למכון והתחלתי חימום לסקוואט עם מוט ריק, ופשוט הבנתי מאותו רגע שהאימון הולך להיות בכיוון לא טוב.
המשכתי את החימום והגעתי ל90 קילו, ושם כבר הפסקתי. הרגשתי ברגליים, גב תחתון, אזור התחת.
הרגיש לי ממש רע אז העדפתי שלא לתת סקוואט היום. החימום בקושי עלה...
ניסיתי לעבור לפרס ומוט ריק הרגיש סביר, שמתי עליו 5 בכל צד והבנתי שגם זה לא ממש ילך.
קיצר לא יודע מה נסגר, נקווה שלא יקרה לי שוב ביום ראשון.
הכאבים בשיניים ירדו בצורה די משמעותית כך שמחר כבר אני אחזור לאכול כרגיל.
אני מת כבר לסיים עם ההתקדמות מאימון לאימון, אני מוצא את עצמי מסתכל על הטקסס שבניתי וכל שנייה רוצה להוסיף נפח מרוב התלהבות 😵 אז כן באלי כבר לעבור.
לסחוט ss? אתה מעיף 107 בקלילות ללא חגורה ישך עוד הרבה זמן בתוכניתאני אראה איך ילך.
ותאמת זה לא ממש משנה לי, אני רואה הנאה חלק גדול יותר מההתקדמות אז אני אעדיף להתקדם לטקסס במשקלים טיפה יותר נמוכים מאשר לסחוט SS.