הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה דדליפט 150x5

DudiTheKing

משתמש מתחיל
198
87
נק' מוניטין:
516
198
87
Deadlift 150x5

לפני עניות דעתי הבעיות שאני רואה מהסירטון הם גב מוקשת ואי הוצאת חזה החוצה
הטכניקה שלי הולכת ומשתבשבת בדדליפט
חוץ מזה יש לי הרגשה של תלישת המשקל מהרצפה במקום למשוך אותו
מי יודע איך אני מתקן את זה?
תהיו עדינים...

התמונה השמאלית זה הצורה הטבעית של הגב ,
בanterior pelvic זה עוד יותר back extension מזה וזה מה שלא טוב .
התמונה שוייבר שם פה היא תמונה שם anterior pelvic זה עודף back extension ולזה אמרתי שזה טעות.
בכל מקרה תראה את הסרטונים אם אתה לא מסכים איתי עם קלי סטארט וomarisuf אז בסדר אני בכל מקרה נשאר בדעה שלי 😃
EXT. בגב וAPT הולכים יחד חבוב.

EXT. בגב וAPT הולכים יחד חבוב.
אני יודע שזה הולך ביחד לא זכור לי שרשמתי שזה לא .
ולסיכום anterior pelvic זה עודף back extension זה לא טוב לא לדדליפט לא לסקוואט ובכלל לעמידה נכונה .
הגב לא אמור להיות ככה בשום צורה .
נראה שאתה סתם מתעלם מדברים שאני אומר.
אז חבל להמשיך לדבר.
tartar

coldfire הסביר לך שאתה טועה באשכול ההוא שאמרת אותו דבר

תקרא את הספר בנעוץ
דיברנו על משהו שונה לגמרה פעם שעברה וכן יצא שטעיתי אבל פה זה נושא אחר לגמרה .

ולסיכום anterior pelvic זה עודף back extension זה לא טוב לא לדדליפט לא לסקוואט ובכלל לעמידה
אז חבל להמשיך לדבר.

חחח בוא תראה לי בבקשה תמונה של APT כהגדרתך

ולסיכום anterior pelvic זה עודף back extension זה לא טוב לא לדדליפט לא לסקוואט ובכלל לעמידה נכונה .
אז חבל להמשיך לדבר.

אתה סתם מתעקש על שלך, אז סבבה, אתה צודק.

אתה רב עם אנשים הרבה יותר משכילים,מנוסים,חזקים יותר ועם וותק גדול בתחום...
זה כמו ללכת עם הראש בקיר...
זה לא נכון,
אני יכול לבחור ללכת עם kelly starret או omarisuf או כל המאמרים שקראתי עד היום או ללכת עם שלוש אנשים שאני לא יודע מה ההסמכה שלהם,
אני פשוט בחרתי ללכת בדרך אחרת ממש לא ראש בקיר זאת דעתי ואני מצפה שתכבדו אותה גם אם אתם לא מסכימים .

זה לא נכון,
אני יכול לבחור ללכת עם kelly starret או omarisuf או כל המאמרים שקראתי עד היום או ללכת עם שלוש אנשים שאני לא יודע מה ההסמכה שלהם,
אני פשוט בחרתי ללכת בדרך אחרת ממש לא ראש בקיר זאת דעתי ואני מצפה שתכבדו אותה גם אם אתם לא מסכימים .
אבל לשאול על טכניקה והתקדמויות בתוכנית אתה כן סומך על הפורום?
אם אתה מתעקש לא לסמוך עלינו, וסומך על סרטוני יוטיוב, אני לא מבין מה מהווה לך הפורום הזה.

אבל לשאול על טכניקה והתקדמויות בתוכנית אתה כן סומך על הפורום?
אם אתה מתעקש לא לסמוך עלינו, וסומך על סרטוני יוטיוב, אני לא מבין מה מהווה לך הפורום הזה.
יש דברים שאני יותר מסכים אתם יש דברים שפחות .
לא הכל שחור לבן בחיים .
coldfire העיר לי לא מזמן על משהו , הלכתי בדקתי ראיתי שטעיתי ופה נגמר הסיפור .

זה לא נכון,
הבעיה היא לא קלי סטארט אלא ההבנה המוגבלת שלך של מה הוא אומר (וזה בלי לטרוח לשמוע מה הוא אומר)

הבעיה היא לא קלי סטארט אלא ההבנה המוגבלת שלך של מה הוא אומר (וזה בלי לטרוח לשמוע מה הוא אומר)
אוקי ההבנה המוגבלת שלי, בלי שטרחת לשמוע מה הוא אומר ... יפה
אני מבין שככל שאני ידבר יותר אני רק יגרום לאנשים לשנוא אותי יותר אז אני יפסיק פה,
יגיד לכם תודה רבה שכיבדתם את הדעה שלי ויאללה בוא נמשיך אלא .

נערך לאחרונה:
מייק, שים לב שתיקנתי את התגובה.
הוא צודק מבחינת קמור וקעור, נזכרתי כרגע מחדוו"א.
קעור הפוך, וקמור זה בצורת U, הקשת בגב שאנחנו מנסים לשמור עליה.
זה בסך הכל ענין של הגדרה, בחשבון אינפי הגדרו את זה בצורה מסוימת, שקעור זה קערה הפוכה, אפשר היה להגדיר הפוך. בסך הכל ענין של מוסכמות.

אז חבל להמשיך לדבר.

דיברנו על אותו דבר, אני אמרתי שהוא צריך להוציא תחת אחורה בדדליפט (APT) ואתה אמרת לא להוציא. לצטט לך?

הזוית של החוליות בAPT בטיחותית לגמרי מבחינת הדיסקים כי הם נבלמים ע"י ה-anterior longitudinal ligament. יש לך טיעון למה זה לא טוב חוץ מסרטונים ביוטיוב?

אוקי ההבנה המוגבלת שלי, בלי שטרחת לשמוע מה הוא אומר ... יפה
אני מבין שככל שאני ידבר יותר אני רק יגרום לאנשים לשנוא אותי יותר אז אני יפסיק פה,
יגיד לכם תודה רבה שכיבדתם את הדעה שלי ויאללה בוא נמשיך אלא .
אתה רק טועה, אף אחד לא צריך לשנוא אותך על זה.
אם היה לי זמן להתעסק בכל טענה של כל אחד שמאמין במשהו הייתי רואה סרטונים על עבודה על בטן תחתונה ולפרקונים.

דיברנו על אותו דבר, אני אמרתי שהוא צריך להוציא תחת אחורה בדדליפט (APT) ואתה אמרת לא להוציא. לצטט לך?

הזוית של החוליות בAPT בטיחותית לגמרי מבחינת הדיסקים כי הם נבלמים ע"י ה-anterior longitudinal ligament. יש לך טיעון למה זה לא טוב חוץ מסרטונים ביוטיוב?
אהה נכון אני זוכר שהתווכחנו בסוף נראה לי colfire הסכים איתי פשוט לא שידרנו על אותו גל .
בכל מקרה כן יש לי מקורות כתובים אבל עזוב אין לי כוח גם ככה בסוף לא נסכים על כלום, אז חבל על הזמן שלי שלך ...
לא חייבים תמיד להסכים על הכל 😃
יאללה שיהיה לכולם שבת שלום .
אתה רק טועה, אף אחד לא צריך לשנוא אותך על זה.
אם היה לי זמן להתעסק בכל טענה של כל אחד שמאמין במשהו הייתי רואה סרטונים על עבודה על בטן תחתונה ולפרקונים.
יכול להיות שאם היה לך יותר זמן להסתכל על הסרטון ששלחתי אולי היית משנה את דעתך ...
אני חושב פשוט שלא הבנתם אותי או שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך אבל זה כבר לא משנה .
אין צורך עכשיו להכנס לזה שיהיה שבת שלום 😃

אהה נכון אני זוכר שהתווכחנו בסוף נראה לי colfire הסכים איתי פשוט לא שידרנו על אותו גל .
בכל מקרה כן יש לי מקורות כתובים אבל עזוב אין לי כוח גם ככה בסוף לא נסכים על כלום, אז חבל על הזמן שלי שלך ...
לא חייבים תמיד להסכים על הכל 😃
יאללה שיהיה לכולם שבת שלום .
הוא אמר שאתה טועה. איך זה לדבר באותו גל?

ולמה לזרוק משהו ואז לא לגבות אותו כי "לא חייבים להסכים על הכל"? אני אשמח לקרוא את הטיעונים שלך... מעניין אותי מה הטענות נגד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית