הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה דדליפט 150x5

DudiTheKing

משתמש מתחיל
198
87
נק' מוניטין:
516
198
87
Deadlift 150x5

לפני עניות דעתי הבעיות שאני רואה מהסירטון הם גב מוקשת ואי הוצאת חזה החוצה
הטכניקה שלי הולכת ומשתבשבת בדדליפט
חוץ מזה יש לי הרגשה של תלישת המשקל מהרצפה במקום למשוך אותו
מי יודע איך אני מתקן את זה?
תהיו עדינים...

@MikeRozner אם למתאמן יש apt מוגזם או הייפר לורדוזיס, לאיזה מנח אגן הוא צריך לשאוף בסקוואט ובדדליפט? ואיך אפשר ליישם מנח זה (כלומר כדי להגיע לAPT אז צריך לכווץ את הזוקפים, אז מה עושים כדי להגיע לPPT?)

הוא אמר שאתה טועה. איך זה לדבר באותו גל?

ולמה לזרוק משהו ואז לא לגבות אותו כי "לא חייבים להסכים על הכל"? אני אשמח לקרוא את הטיעונים שלך... מעניין אותי מה הטענות נגד
תוכל לשלוח לי את הדיון? אני לא זוכר
מה עכשיו נתווכח גם אם הוא אמר או לא ?
אני ניסיתי לגבות את מה שיש לי להגיד בעזרת יוטוב אנשים שאני מאמין להם וחושב שיש להם מספיק ידע , אתה עכשיו מבקש ממני לגבות גם בכתב אחרי שאני יביא בכתב אנחנו נתווכח נתווכח אתה לא תסכים איתי ואז .....
אז אני מעדיף לעצור את זה כבר פה אתה לא חושב ?
תראה את הסרטונים של קלי סטארט שאלו אותו איך להשאר מכווץ במהלך התנועה דדליפט או סקוואט הוא מסביר על זה .
חוץ מזה אין לי עוד מה להגיד .
@MikeRozner אם למתאמן יש apt מוגזם או הייפר לורדוזיס, לאיזה מנח אגן הוא צריך לשאוף בסקוואט ובדדליפט? ואיך אפשר ליישם מנח זה (כלומר כדי להגיע לAPT אז צריך לכווץ את הזוקפים, אז מה עושים כדי להגיע לPPT?)
אני יודע שלא שאלת אותי אבל אני אשמח לעזור לך אתה תבחר למי להקשיב ,
ppt זה מנח לא נכון זאת יציבה לא נכונה של הגוף זה קורה לאנשים שיש להם חוסר שרירים באגן ובטן בעיקר ויכול להיגרם גם עקב עמידה על הרגליים יותר מדי .
לגבי apt מוגזם אתה צריך לעבוד על גמישות של ה ארבע ראשי pasoas לחזק את שריר האגן והבטן , ויש כאלה שצריכים גם לעבודה על גמישות של האמסטרינג .
אם האנגלית שלך ברמה סבירה אתה יכול לקורא את זה http://www.swolept.com/posts/fixing...ture-tricks-to-make-your-butt-and-gut-smaller
זה מסביר הכל מהכל על זה.

תוכל לשלוח לי את הדיון? אני לא זוכר
מה עכשיו נתווכח גם אם הוא אמר או לא ?
אני ניסיתי לגבות את מה שיש לי להגיד בעזרת יוטוב אנשים שאני מאמין להם וחושב שיש להם מספיק ידע , אתה עכשיו מבקש ממני לגבות גם בכתב אחרי שאני יביא בכתב אנחנו נתווכח נתווכח אתה לא תסכים איתי ואז .....
אז אני מעדיף לעצור את זה כבר פה אתה לא חושב ?
תראה את הסרטונים של קלי סטארט שאלו אותו איך להשאר מכווץ במהלך התנועה דדליפט או סקוואט הוא מסביר על זה .
חוץ מזה אין לי עוד מה להגיד .
מה עכשיו אני צריך לחפש ביוטיוב סרטונים שמצדיקים את מה שאתה אומר?
תן לי טיעון אחד למה APT בדדליפט זה לא טוב... אתה לא יכול להגיד משהו ואז להגיד "לכו חפשו למה זה נכון"

החוקים מעט שונים כשיש היפר-לורדוזיס ושם כל מקרה לגופו, APT מוגזם? מה זה? תנועתיות גבוהה בחוליות של הגב? ממתי זה בעיה?

ppt זה מנח לא נכון זאת יציבה לא נכונה של הגוף זה קורה לאנשים שיש להם חוסר שרירים באגן ובטן בעיקר ויכול להיגרם גם עקב עמידה על הרגליים יותר מדי .
ניחא בהמשך היית פסדר אבל פה דיברת שטויות. PPT ינבע אולי מגב חלש או המסטרינגס קצר אבל עשית פה סלט היסטרי.
בוא נתייג את מי שאמור באמת לעשות סדר וזה לא אנחנו : @איתן קנפו התייחסותך, אודה 😃

החוקים מעט שונים כשיש היפר-לורדוזיס ושם כל מקרה לגופו, APT מוגזם? מה זה? תנועתיות גבוהה בחוליות של הגב? ממתי זה בעיה?

ניחא בהמשך היית פסדר אבל פה דיברת שטויות. PPT ינבע אולי מגב חלש או המסטרינגס קצר אבל עשית פה סלט היסטרי.
בוא נתייג את מי שאמור באמת לעשות סדר וזה לא אנחנו : @איתן קנפו התייחסותך, אודה 😃
הכוונה ב APT מוגזם היא להייפר לורדוזיס.

הכוונה ב APT מוגזם היא להייפר לורדוזיס.
קודם כל בודקים מנח עמידה רגיל, יש הבדל בין היפר-לורדוזיס בעמידה סתם ככה לבין היכולת להגיע להיפרלורדוזיס קיצוני בשליטה.
תסביר לי מה מטרת השאלה אז אתייחס בצורה יותר קונקרטית

קודם כל בודקים מנח עמידה רגיל, יש הבדל בין היפר-לורדוזיס בעמידה סתם ככה לבין היכולת להגיע להיפרלורדוזיס קיצוני בשליטה.
תסביר לי מה מטרת השאלה אז אתייחס בצורה יותר קונקרטית
כאשר לבן אדם יש הייפר לורדוזיס בעמידה רגילה, מה עליו לעשות בדדליפט ובסקוואט? האם עליו לכווץ את הגלוטאוס והבטן בסקוואט כדי להגיע למנח אגן יותר ניטרלי או שמא עליו פשוט לבצע את הסקוואט ללא כיווץ מסויים באגן ( של הזוקפים או של התחת).

כאשר לבן אדם יש הייפר לורדוזיס בעמידה רגילה, מה עליו לעשות בדדליפט ובסקוואט? האם עליו לכווץ את הגלוטאוס והבטן בסקוואט כדי להגיע למנח אגן יותר ניטרלי או שמא עליו פשוט לבצע את הסקוואט ללא כיווץ מסויים באגן ( של הזוקפים או של התחת).
במצב כזה הייתי משקיע את עיקר הזמן במתיחות לכופפי הירך (איליו פסואס והראש הארוך של הארבע ראשי) ומבצע הרבה פאוז-סקווט מבוקר

איך פאוז סקוואט תורם לעניין?
כניסה לתחתית של הסקווט מביאה את ההמסטרינגס למתיחה, האגן שואף לPPT (אליו אתה מתנגד) והמשקל מאפשר מתיחה טובה יותר.
מניסיוני אפשר לתקן עם פאוז סקווט חלק נכבד מבעיות הגמישות שיש למי שמסקביט.

כניסה לתחתית של הסקווט מביאה את ההמסטרינגס למתיחה, האגן שואף לPPT (אליו אתה מתנגד) והמשקל מאפשר מתיחה טובה יותר.
מניסיוני אפשר לתקן עם פאוז סקווט חלק נכבד מבעיות הגמישות שיש למי שמסקביט.
האם להכניס את הפאוז סקוואט במקום הסקוואט הרגיל או להוסיף אותו כתרגיל נוסף? כמה כבד צריך לעבוד בפאוז סקוואט? כרגע עושה SS ואם אצטרך אעבור תכנית.

האם להכניס את הפאוז סקוואט במקום הסקוואט הרגיל או להוסיף אותו כתרגיל נוסף? כמה כבד צריך לעבוד בפאוז סקוואט? כרגע עושה SS ואם אצטרך אעבור תכנית.
אני לרוב מכניס אותו או בחימום - חזרה אחת בפאוז ו2-3 דינאמיות (וזה כנראה מה שכדאי לך לעשות), בעבר הייתי מכניס אותו ל3*3 כתרגיל נוסף עם כ25 קילו פחות ממשקלי העבודה (כיום עושה אותו גג לשתי חזרות בסט חח)

אני לרוב מכניס אותו או בחימום - חזרה אחת בפאוז ו2-3 דינאמיות (וזה כנראה מה שכדאי לך לעשות), בעבר הייתי מכניס אותו ל3*3 כתרגיל נוסף עם כ25 קילו פחות ממשקלי העבודה (כיום עושה אותו גג לשתי חזרות בסט חח)
אוקיי תודה רבה! אני אכניס פאוז סקוואט בחימום.

אתה לא מסוגל לצטט מהסרטונים טיעון אחד אפילו? זה מראה כמה הבנת אותם.

יכול להיות שדיברתי שטויות ויכול להיות שלא אין לי כוח להתווכח אבל אם אתה לא בטוח בעצמך במאה אחוז אל תגיד שדיברתי שטויות זה סתם מזלזל ואני לא חושב שהיית רוצה שאני יגיד לך שדיברת שטויות סתם ככה, וגאם אם אתה בטוח במאה אחוז אני חושב שזה לא מתאים יש דרך לדבר.
תחשוב על זה ....

יכול להיות שדיברתי שטויות ויכול להיות שלא אין לי כוח להתווכח אבל אם אתה לא בטוח בעצמך במאה אחוז אל תגיד שדיברתי שטויות זה סתם מזלזל ואני לא חושב שהיית רוצה שאני יגיד לך שדיברת שטויות סתם ככה, וגאם אם אתה בטוח במאה אחוז אני חושב שזה לא מתאים יש דרך לדבר.
תחשוב על זה ....
טוב אמא, אבל אני כן בטוח בעצמי ותייגתי פיזיותרפיסט שיהווה קול מכריע כדי שגם אתה תוכל להיות רגוע.

טוב אמא, אבל אני כן בטוח בעצמי ותייגתי פיזיותרפיסט שיהווה קול מכריע כדי שגם אתה תוכל להיות רגוע.
הנה טעיתי !
שאני טועה אני מודה ,בבקשה
Sometimes referred to as flat back, posterior pelvic tilt involves the reduction of the natural lumbar curvature. This posture is characterized by the shortening of the hip extensors (Hamstrings& Gluteus Maximus inflexibility), tight abdominals, and lax hip flexors. It is rarely brought about by lack of muscular strength. The posterior pelvic tilt is less common as the anterior tilt as seen with lordosis.

נדיר שזה קורה עקב חוסר בשרירים כמו שרשום ושזה נובע מחוסר גמישות באמסטרינג ואגן בעיקר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית